Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savetnik premijera Koštunice nazvao Crnu Goru kvazidržavom  (Pročitano 19655 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A svi Podgoricani i staro Podgoricani pricaju ekavski i imaju ovakve stavove Smile Smile Smile
naravno da nemaju, to je moj stav, a tvoj komentar jos jedan prilog "gradjanskoj drzavi"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Hm...pa koliko ja znam, ima i manjih drzava koje opstaju od Crne Gore. To sto je CG vezana za Srbiju je jedno, a to sto se politika koju tamosnje vlasti vode bazira na istim principima i ciljevima kao Srpskim ( EU, NATO, Ekonomska stabilnost..), samo uz prefiks samostalno je totalno druga prica. I mislim da smo malo skrenuli sa teme.
Koliko se secam, kad se desila zeleznicka nesreca u Biocama, Srpski zvanicnici su ponudili sve vrste pomoci, i zluradih komentara nije bilo.
Od caleta ( koji je Crnogorac) sam izmedju ostalog nasledio taj cudan poriv da branim ponos, i nije mi svejedno, bez obzira sto zivim u Srbiji kad neko kaze da je CG kvazidrzava...mislim da je gospodin hteo da kaze nesto drugo, ali se malo zbunio  Smile
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hm...pa koliko ja znam, ima i manjih drzava koje opstaju od Crne Gore. To sto je CG vezana za Srbiju je jedno, a to sto se politika koju tamosnje vlasti vode bazira na istim principima i ciljevima kao Srpskim ( EU, NATO, Ekonomska stabilnost..), samo uz prefiks samostalno je totalno druga prica. I mislim da smo malo skrenuli sa teme.
Koliko se secam, kad se desila zeleznicka nesreca u Biocama, Srpski zvanicnici su ponudili sve vrste pomoci, i zluradih komentara nije bilo.
Od caleta ( koji je Crnogorac) sam izmedju ostalog nasledio taj cudan poriv da branim ponos, i nije mi svejedno, bez obzira sto zivim u Srbiji kad neko kaze da je CG kvazidrzava...mislim da je gospodin hteo da kaze nesto drugo, ali se malo zbunio Smile
mislis -  ima i manjih drzava koje opstaju kao i Crna Gora. Ali kada udjes u sutinu njihivog bitisanja vidi se da ekonomska samostalnost pociva necem cime se bas i ne hvale.

Ufff Bioce preskacemo danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Ne, ne...
Ekonomska samostalnost i stabilnost manjih zemalja pociva uglavnom na turizmu...
E sad sto je Crna Gora svoje izvore turizma prodala Rusiji je druga pricha... Smile
IP sačuvana
social share
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne, ne...
Ekonomska samostalnost i stabilnost manjih zemalja pociva uglavnom na turizmu...
E sad sto je Crna Gora svoje izvore turizma prodala Rusiji je druga pricha... Smile

kakav turizam, samo povlastice od velikih drzava, najcesce u vidu poreza i preusmeravanju kapitala.
CG budzet je oko 700mil, a prihod turizma oko 150mil. CG je u onoj II Yu zivela mahom od prihoda brodogradnje i brodotransporta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Aham..pa sta cete sad? Smiley
IP sačuvana
social share
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma nije on mislio na Crnogorski narod i samu Crnu Goru kao zemlju i drzavu,mislim da je više gađao vlastodršce i njihovo trnutno postavljanje u nekim veoma bitnim pitanjima za Srbiju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Milo je za sve kriv  Smile
IP sačuvana
social share
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ekonomija je surova disciplina i ne prepoznaje narode, tako da ce CG stabilnost zavisiti od stubova na kojim je izgradjena.
Aham ... neznam i ja sam radoznao dokle ce ovako da traje
GAle10 kako god da je mislio, pusti tu snishodljivost na koju su vas navikli medijski Cgci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ta "kvazi" drzava ima drzavnost preko 1.000 godina i nikakvi nazovi savjetnici, ili cinovnici ne mogu svojim pricicama za malu djecu to da ugroze. Crnogorci nikad Srbiju nisu nazivali kvazi drzavom i samo branimo svoju zemlju i svoju naciju bez pretenzija ka tudjem sto je Srbija u slucaju Crne Gore imala.
Na politickoj sceni Balkana pokavio se jos jedan sukob. Pored vec postojecih srpsko-hrvatskog, srpsko-muslimanskog i srpsko-siptarsog, novi sukob prijeti da zasjeni sve, a to je srpsko-dukljanski sukob... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.