Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Okt 2025, 20:35:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 759
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za zivot !  (Pročitano 1506905 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 
Citat
Где тачно наћи те савршене људе?

Jako su retki ali ima ih.
I imaju jako puno mana i jako puno vrlina.

Citat
И ни у једном моменту живота нећемо бити савршени.

To je dobro jer te takav stav tera da stalno radis na sebi.  Smile

Citat
Одакле нам онда право да то захтевамо од других?
Nemamo pravo ali imamo pravo da biramo s kim provodimo svoje dragoceno vreme, na to imamo najvece moguce pravo.

Citat
Govori u svoje ime  Smile
lolana sigurno nije mislila na extremne situacije vec samo da se treba druziti sa "boljim" ljudima jer kao sto kaze poslovica: s'kim si, takav si tj. nakon odredjenog vremena poprimas osobina drustva u kojem se kreces tj. na neki nacin te ono obikuje pa je zato bolje se druziti sa inteligentnijim, sirih pogleda, svesnijim itd. ljudima.

Bravo.  Smile

IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple 15
Na kraju zivota je smrt... a u smrti smo svi jednaki... more info: Lajos Zilahi  ~ "Osveta oruzja" Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Meditiraj.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 
Citat
тако да задржавамо сви право да имамо своје интимне критеријуме при одабиру пријатеља...

Ovo sam zaboravila da prokomentarisem, a svidja mi se  Smile
Naravno, ja sam zbog toga i posavetovala sve ostale da se rukovode mojim kriterijumom koji je proizasao iz licnog iskustva i to dugogodisnjeg. Kada sam prestala da se druzim sa ljudima od kojih sam dosta vise napredovala u duhovnom i karakternom smislu pocela sam mnogo bolje da se osecam i postala sam sretnija i mnogo ispunjenija. Da napomenem da ne osudjujem nikoga ko ne napreduje i ko se ne menja nabolje, svako ima slobodan izbor po pitanju svog zivota. A naravno da svi imaju pravo da prihvate ili odbace moj savet, to vec nije moja stvar, niti nesto na sta mogu ja uticati. Smile

Jos jedan savet - Klonite se destruktivnih, i osoba sa crnim oblakom iznad glave, nemojte se truditi mnogo oko njih jer im ne mozete pomoci, iako silno to zelite. Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2681
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Suze se dešavaju. Izdržimo, odbolujmo, produžimo dalje. Jedina osoba koja je uz nas čitav život smo mi sami. Budimo živi dok živimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Bilo šta da radite, radite kako treba, ili nemojte ni da počinjete.
Iliti, kad krečite, krečite. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
osobe koji imaju extreme poput tvog pomenutog primera ( superinteligntni sa malom emocionalnom inteligencijom )
Не би ми веровао колико има таквих људи. Не некаквих генија, него оно... високи просек, изнад просека кад је реч о интелигенцији... а емоционално незрели, нестабилни или потпуно неуротични.

Кад мало боље размислим, јако пуно је таквих особа (мада је истина да се ја више од просечног човека сусрећем са патологијом, па ми је перцепција сигурно донекле пристрасна).

И, да:
Potrosila bi celu platu na kutije maramica.
Ја немам плату, колико знаш психолога који имају плате?  Smile

Са Ло сам се на крају још и сложила  Smile , посебно за особе са облаком изнад главе, у ситуацијама када смо и сами сугестибилни или просто емпатични. Мене је таква једна ајкула умало прогутала. Извукла сам се на крају.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2010, 23:10:01 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63

Recite dovidjenja svim ljudima iz blize i dalje okoline koji vas sputavaju ,koce i koji su na dosta nizem nivou (rada na sebi ) od vas. Ako budete provodili vreme sa takvim osobama nikad necete odmaci vise tj dalje. Druzite se samo sa osobama koje su u svakom pogledu bolje od vas - bolji ljudi, tolerantniji, sirih pogleda i koji vise prastaju svima, samim tim i sebi. Uz takve uzore ne mozete ostati na istom nivou jer vas samo njihovo postojanje tera da i vi budete bolji u svemu i da ih dostignete.  Smile

vat a banč of bulšit...  Smile

viši nivoi, niži nivo... napredujte, stagnirate... budite sa boljim ,izbjegavajte lošije...  Smile
i dokle tako? kad pređete jedan nivo, idete na novi nivo, tražite nove prijatelje?
jbt nije život super mario da prelazite nivoe... dok trepnet vidjećete da ste život protračili u borbi i napredovanju a ne u življenju...

savjet: družite se sa ljudima koji imaju smisao za humor sa kojima se možete zajedno smijati...

zapravo Andrić je to bolje rekao:
Teško čoveku koji ne zna za šalu  i društvu koje ne ume, ne sme ili ne može da se bezazleno smeje.
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ja se slazem sa lolanom ali ovo visi-nizi, bolji-losiji (posto nisam fan takvog  etiketiranja) bih ja preformulisao u: trudite se da se druzite sa ljudima od kojih cete moci cuti i nauciti nesto novo i interesantno i koji ce vas nasmejati i uciniti vas dobro raspolozenim (ne mora jedna osoba da ima sve sve ove karakteristike, dovoljno je da ima makar jednu) a izbegavajte negativne ljude od kojih neceti cuti nista korisno i koji ce vam samo uneti nervozu i uciniti da se osecate negativno u vezi sebe
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nemačka cigara je... nemačka cigara
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 759
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Okt 2025, 20:35:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.