Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 17:32:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 561 562 564 565 ... 759
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za zivot !  (Pročitano 1494992 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia 6630, valjda
Smile

Takodje za dame: 90% je u očima, 5% u oblinama, 3% u okruženju i samo 2% u donjem vešu  Smile

Ovo se odnosi na mushkarce jel?

Sa mushke strane je vako nekako: 25% u pogledu, 45% u oblinama, 25% u donjem veshu, 5% misc...
okruzenje: bilo kad, bilo gde...

Odnosilo se na...ma nije važno  Smile

Nego 25% je nekako mnogo za donji veš.
Zar nije najludje kada  ne stigneš ni da ga primetiš jer nemaš vremena a i nije ti ni bitan?  Smile

Ako dodjesh do toga da ne primetish vesh na devojci onda si doshao do toga da i ne primecujesh shta treba toj devojci...

Ako dodješ do toga da te celih 25% stimuliše na donji veš, onda je pitanje sta tražiš sa tom devojkom...

Tema: ne bacajte djubre sa terase.

Poenta:
Nisam drvosecha koji cepa drva pa skloni lishce i mahovinu da bi cepao 20 minuta...
Ja na devojci primecujem shta je obukla, jer je obukla zbog mene...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Kupujte farmerke broj manje... razvuku se...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple 15
Updajte...

Setila sam se momenta kada sam imala jedno 6-7 godina i letovali smo u Zadru.... Cvilila sam tada i pre toga da mi moji kupe secernu vunu... Sva deca su je njupala, a meni su secerna vuna, pljeskavice, semenke i ostale zezalice uvek bile zabranjene... I cvilila sam... i cvilila.. i cvilila... dok se jedne veceri... dok smo se setali rivom... moj otac nije smilovao i rekao - Kupi detetu tu vunu... Moja majka je napravila iznerviranu facu ... kao i toliko puta do tada i pokusala da me odvuce dalje... Ja sam zapela, zabila noge u kamen i krenula da se umiljavam ocu.... Cerke...
I dobila sam... kupljeno je... Roza boje... jer je plava izgledala bolesno, a bela nije to .... I taman sam krenula da njupam... moja usta su se otvorila u ocekivanju, ruka se pruzila da zgrabi slatku paucinu... I....
Dunuo je jebeni vetar... i sva prasina i pesak su se zalepili na klupko... koje se uz to zalepilo pravo u moju facu i novu majicu...
I to je bilo to... moj prvi poslednji pokusaj jedenja secerne pene zavrsio je u prasini... i u kosi... i na licu... i nosu... i pesak u razjapljenim celjustima...  Smile
Nikada vise u zivotu nisam pokusala da je probam... nije mi palo na pamet... Usta puna prasine lece sve decije bolesti...

Poenta: Pazi sta zelis, mozda ti se vrati... sa tvistom Smile

Marfi, blagosloven bio...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
@Anea - zanimljiva priča.
Meni se desilo, u nekom primorskom gradu na letovanju, da danima kukam da mi kupe filigransku narukvicu koja mi se dopala. Posle par dana ubedjivanja, kupili su mi je da bih je ubrzo izgubila. Od tada sam pažljivo birala šta ću roditeljima da tražim da mi kupe.

@Ler - mišljenja su nam toliko otišla u suprotnost da nema više smisla ....

A šta fali drvosečama Smile
Izgleda je situacija - što više sexi veša, to manje sexa.
Kažu stari, lepo je bilo kada se bralo groždje, kosila trava, brali kukuruzi, pa i cepala drva po šumi....bez sexi veša..

Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 111111
Pa kad si nasla gde sa letujes i ako ti je ispala vuna XD
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Tad smo bili jedna drzava  Smile

Alo... ja sam matora...  MADE in SFRJ  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
meni je pao sladoled dole jedno 3/4 puta  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 111111
Ma idi , matora..

Dobro bre krejzi opet lazes kako moze sladoled da ti padne tri cetvrtine puta
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
pao je tri cetvrtine puta pa sam ga uhvatio svojim nindza refleksima  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ne oduzimajte mi to "matora"... jos uvek mi se obracaju sa "devojcice" i pitaju koji cu fakultet da upisem Smile

To "matora" mi daje neku nadu da cu jednog dana da odrastem...  Smile

BEST DIVORCE LETTER EVER

Dear Wife,
I’m writing you this letter to tell you that I’m leaving you forever. I’ve been a good man to you for 7 years & I have nothing to show for it. These last 2 weeks have been hell. ... Your boss called to tell me that you quit your job today & that was the last straw. Last week, you came home & didn’t even notice I had a new haircut, had cooked your favorite meal & even wore a brand new pair of silk boxers. You ate in 2 minutes, & went straight to sleep after watching all of your soaps. You don’t tell me you love me anymore; you don’t want sex or anything that connects us as husband & wife. Either you’re cheating on me or you don’t love me anymore; whatever the case, I’m gone.

Your EX-Husband

P.S. don’t try to find me. Your SISTER & I are moving away to West Virginia together! Have a great life!

Dear Ex-Husband
Nothing has made my day more than receiving your letter. It’s true you & I have been married for 7 years, although a good man is a far cry from what you’ve been. I watch my soaps so much because they drown out your constant whining & griping Too bad that doesn’t work. I DID notice when you got a hair cut last week, but the 1st thing that came to mind was ‘You look just like a girl!’ Since my mother raised me not to say anything if you can’t say something nice, I didn’t comment. And when you cooked my favorite meal, you must have gotten me confused with MY SISTER, because I stopped eating pork 7 years ago. About those new silk boxers: I turned away from you because the $49.99 price tag was still on them, & I prayed it was a coincidence that my sister had just borrowed $50 from me that morning. After all of this, I still loved you & felt we could work it out. So when I hit the lotto for 10 million dollars, I quit my job & bought us 2 tickets to Jamaica But when I got home you were gone.. Everything happens for a reason, I guess. I hope you have the fulfilling life you always wanted. My lawyer said that the letter you wrote ensures you won’t get a dime from me. So take care.

Signed, Your Ex-Wife, Rich As Hell & Free!

P.S. I don’t know if I ever told you this, but my sister Carla was born Carl. I hope that’s not a problem.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 561 562 564 565 ... 759
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 17:32:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.