Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:55:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 371 372 374 375 ... 759
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za zivot !  (Pročitano 1485908 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.38
mob
HTC Wildfire S
Noj je zakon...sacuvaj glavu u pijesku.

Ovo je vrlo popularan mit. Smiley
Ne znam ko ga je progurao, možda crtaći... ali je i poprilično netačan.
Vrlo je mala verovatnoća (u granici sa nemoguće) da će uplašeni noj nabiti glavu u zemlju.
Veća je verovatnoća da će ova mišićima natovarena životinja sa oštrim kljunom...  nekoga ko se usudio da je zaplaši... rascepati kao Panta pitu. Smiley
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 20:51:50 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Samsung 111111
Upravu si,bas sam gledao emisiju pre par godina o tome..kako je noj opasna zivotinja  Smile
Pa i kvočka * (kokoska koja cuva pilice) moze oci da ti iskopa iako su koke relativno plasljiva stvorenjca  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple 15
Kad te noj sutne onom nogom... ima da letis tri metra....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
koristite vestacke suze kad vas peckaju ili grebu oci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.38
mob
HTC Wildfire S
Upravu si,bas sam gledao emisiju pre par godina o tome..kako je noj opasna zivotinja  Smile
Pa i kvočka * (kokoska koja cuva pilice) moze oci da ti iskopa iako su koke relativno plasljiva stvorenjca  Smile

Koke su skroz kul. Smile
Volim da se zajebavam s njima u selu.  Smile

Dobar deo životinja napada iz čistog straha. Smiley   (osim ako joj se nalaziš baš sledeći u lancu ishrane.. onda je samo gladna Smiley )

Sam strah navodi i životinje i ljude kad opaze pretnju i opasnost da pobegnu kako bi se sačuvali.
To je deo opstanka.
Ali strah u kombinaciji sa besom, je vrlo moćan pokretač koji uglavnom dovodi do agresivnog konflikta.

Zapravo.. mnogo stvari dovodi do konflikta.
Mnogo suprotnih osećanja sa kojima čovek ne može da se izbori kad ga spiče u isto vreme... poverenje i gađenje...  radost i tuga... iznenađenost i anticipacija..
Ali najagresivniji konflikt nastaje iz besa nahranjen strahom. I obrnuto.

Meni da neko dira teritoriju ili da mi drka mladunce i ja bi bio besan.  Smile Ma da mi sjebe i kompjuter u mojoj sobi ja bi bio besan  Smile

Ne znam koliko ti je poznato ali u Australiji živi najveći broj, najotrovnijih, najgadnijih i najzajebanijih vrsta svih oblika, veličina i boja... otkad je keva priroda počela da proizvodi zajebane vrste.
Drugarov burazer živi tamo već 15 godina.

Džinovski pauci vise po plafonima, zmijurine se redovno umotaju oko motora i razjebu auto, plaže su pune ogromnih guštera... i to je samo početak.
Osnovno pravilo: Iskuliraj. Smiley
On ima svoju putanju gde se nameračio... ne smaraj ga i pusti ga prođe.  Smile

Kad te noj sutne onom nogom... ima da letis tri metra....
Kljun mu je zajebaniji.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Apple 15
Sta ja znam... ona butka ima jedno 10 kg..

Nego.. znas li ti kolika je butka, tj. batak curke?

Covece... pa ono je.... woow...  (nisam spavala nocas, pa mi je recnik na nivou deteta od 5 godina)

Inace, savet..

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Samsung 111111
Citat
Ne znam koliko ti je poznato ali u Australiji živi najveći broj, najotrovnijih, najgadnijih i najzajebanijih vrsta svih oblika, veličina i boja... otkad je keva priroda počela da proizvodi zajebane vrste.

Džinovski pauci vise po plafonima, zmijurine se redovno umotaju oko motora i razjebu auto, plaže su pune ogromnih guštera... i to je samo početak.
Osnovno pravilo: Iskuliraj.

Nisam znao ... Ali to je brate haos  Smile
Bas me interesuje statistika koliko ljudi nesrecno napuste planetu zemlju u Australiji..zbog zivuljki...
Ali realno ja onda ne bih mogao da zivim tamo...

Ili kada oni u dzungli uhvate otrovnog pauka pa ga pomocu kamena,stapa i vatre spreme za jelo XDD
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.38
mob
HTC Wildfire S
Sta ja znam... ona butka ima jedno 10 kg..
Sad sam bacio pogled na wiki, napisaše ovo:
When attacking a person, ostriches kick with their powerful feet, armed with long claws, which are capable of disemboweling or killing a person with a single blow.

Na drugim mestima napisaše oštar kljun s kojim cepa.

Sve u svemu... savet za život: Noj je veoma zajebana životinja koju ne bi trebalo plašiti.  Smile

Citat
Nego.. znas li ti kolika je butka, tj. batak curke?

Znam, jeo sam je.  Smile

Al' znam i kako zajebavati ćurke.... gobble gobble.. hihihi Smile

Citat

Osnovno pravilo: Iskuliraj.

Nisam znao ... Ali to je brate haos  Smile
Bas me interesuje statistika koliko ljudi nesrecno napuste planetu zemlju u Australiji..zbog zivuljki...
Ali realno ja onda ne bih mogao da zivim tamo...

Ili kada oni u dzungli uhvate otrovnog pauka pa ga pomocu kamena,stapa i vatre spreme za jelo XDD

Surfovanje na talasima dok vas prate ajkule? Pa to je isto kao kod vas jahanje konja.

U kojem univerzumu je to približno jebeno isto?!  Smile

Eto isto je.

Smile

Čudni ljudi. Smile
Meni je uznemirujuće da pišem o svemu tome, čega sve tamo ima... a kamoli da živim tamo.
Ali kapiram da se ljudima izmeni svest i da se na sve čovek navikne.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
jedite sosove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60

Smile

Smile

Savet: Naucite dobro svoje browsere. To sto znate da na klik na skrol otvara novi tab moze dosta da vam olaksa pregledanje interneta.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 371 372 374 375 ... 759
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:55:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.