Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:36:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 681 682 684 685 ... 759
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za zivot !  (Pročitano 1486224 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Lepo je ispuniti snove, a jos lepse ispuniti snove u inat nekom  Smile

IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Svaki covjek se moze praviti englez i ako smo pali na tu granu da ucimo tudju glupost...stvarno smo nisko pali.
Ako ucimo nekoga i nesto...gledajmo da to bude iz koristi,jer uvijek smo dovoljno glupi da ne razumijemo ono sto je u blizini,a mi se trudimo razumijeti daleko.
Nikada necemo biti dovoljno pametni sacuvati...sebe.
Biti ces uvijek pametna bas toliko...koliko mislim da jesi,uzalud trud prvi poljubac je ipak prvi.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Svaki covjek se moze praviti englez i ako smo pali na tu granu da ucimo tudju glupost...stvarno smo nisko pali.
Ako ucimo nekoga i nesto...gledajmo da to bude iz koristi,jer uvijek smo dovoljno glupi da ne razumijemo ono sto je u blizini,a mi se trudimo razumijeti daleko.
Nikada necemo biti dovoljno pametni sacuvati...sebe.
Biti ces uvijek pametna bas toliko...koliko mislim da jesi,uzalud trud prvi poljubac je ipak prvi.

Citam ovo vec cetvrti put.....
Porcitacu jos jednom oko 12...kad se razbudim, mozda skontam onda.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Ne budite mizantropi niti dzangzizava zvocala. ( kategorija ljudi koju izbegavam  )
Niti je svet potpuno lose mesto, niti su svi ljudi kreteni.
Onaj ko tako dozivljava ovaj zivot, i to jedini koji ima, je samo kukavica koja u tome nalazi opravdanja za svoje neuspehe, osoba koja se plasi da preuzme odgovornost za sebe i svoju srecu ali i za svoje greske, jer uvek nalazi krivca u drugome, i na kraju, jer se plasi da istinski zivi.

Naucite da budete zahvalni, pocevsi od malih stvari...nezahvalnost je jedna od najruznijih ljudskih osobina.
Niko nije duzan da brine o vama kada porastete, osim vas samih.
Svaka usluga ucinjena za vas je necija dobra volja. Naucite da cenite ono sto neko ucini za vas, makar to bila i skuvana kafa dok vi lencarite sa sve 4 uvis...i onda cete svet gledati drugacijim ocima.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2013, 09:09:10 od nowembar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Санџи ... Брата Лапсуса ја нанервирала нека риба а неће да се обрати њој директно па чак ни овде на форуму, па прича у множини... Та се риба правила Енглезом и била мало лицимур и покупила од којекаквих неке особине које нису за понос... и сад брат Лапсус прича њој како не види даље од носа а покушава гледати далеко ... и мења се из своје глупости и то не на боље.

на крају каже јој да је џабе да се прави Енглезом јер је сконтао каква је још код првог пољубца...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Testirajte svako malo svoje znanje stranih jezika

odvajajte za putovanja, koliko god i ma gdje, samo da što više stvari vidite

šta vas muči recite sad, jer ćete sjutra progovoriti na dupe

kad sa nekim imate problem, recite njemu...jer će se ponoviti drugi dio prethodnog savjeta  Smile

njegujte duh, a i tijelo, jer je ono hram tog istog duha
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Санџи ... Брата Лапсуса ја нанервирала нека риба а неће да се обрати њој директно па чак ни овде на форуму, па прича у множини... Та се риба правила Енглезом и била мало лицимур и покупила од којекаквих неке особине које нису за понос... и сад брат Лапсус прича њој како не види даље од носа а покушава гледати далеко ... и мења се из своје глупости и то не на боље.

на крају каже јој да је џабе да се прави Енглезом јер је сконтао каква је још код првог пољубца...  Smile

Aha, ok.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.95

dzaba Brate trositi rijeci Englezi se uvijek prave Englezi
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Iskljucite telefon...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
ne nosite telefon na plazu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 681 682 684 685 ... 759
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:36:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.