Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 642842 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
Ne znam da li sam na pravom delu foruma, ali postaviću pitanje ovde. Naime crkao mi je hard disk i matična ploča, pa mi se ne isplati da popravljam kompjuter, pa hoću da rasprodam ispravne delove koliko je to  moguće, pa me zanima koliko para može da se dobije za polovnu grafičku karticu Gainward 9500GT 256MB DDR3 TV-OUT DVI (ovo je kompletan naziv)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 567
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
SonyEricsson k800
da i ja upitam..
naime,interesuje me razlika u ova dva stampaca.licno imam ovaj HP,i znam daje dobar,ali ovaj samsung...
.interesuje me koja je bolja opcija izmedju ova dva uredjaja,ako se ima u vidu stampanje 50-ak listova sedmicno.jel,velika razlika u punjenju praha..u cjeni naravno..ucinio bih veliku uslugu jednoj djevojci ako bih joj dao pravu preporuku,koji da kupi.
..ja sam pomalo laik,i po mom poredjenju karakteristika ovaj samsung djeluje bolji,a dosta je jeftiniji,pa me zanima dal je bolji..il nije..
evo link za poredjenje..
http://www.winwin.ba/catalog/product_compare/index/
 hvala unapred
« Poslednja izmena: 01. Mar 2014, 14:11:19 od cvijics »
IP sačuvana
social share
....U prevelikom zanosu, zbog mrve savršenstva događalo se da počinim obilje neoprostivih grešaka.
Najveća od njih je bila sto sam se bavio znacima, umesto da pazim na predznak....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
LG Nexus 4
Preporuka za monitor 27" oko 300eur gornja granica?
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Apple iPhone 12, S21
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
HTC Sensation XL
Pozdrav,
Razmisljam da uzmem:
Notebook Lenovo IdeaPad Z710 17,3 FHD(1920x1080) i7-4700MQ(3.2GHz), 8GB DDR3(1600MHz), 1TB
(5400rpm)+8GB SSHD, 2GB Nvidia GT745M

pa me interesuju iskustva, preporuke, misljenje malo strucnije od mog.

Smile
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Imam komp
procesor AMD Athlon 64 LE - 1600
Socket AM2 3200MHZ
ploča Gigabyte MS2L-S3
video kartaATI Radeon HD 2400 PRO
4 g ram memorije

Pitanje
Koju grafičku kartu kupiti do 50-60 evra i dali će ta nova grafika bitno ubrzati igrice makar u slabijem modu.
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Naleteo sam na ovaj http://www.toshiba.com/us/computers/laptops/satellite/P50/P55-A5312 laptop na nekom popustu, pa me zanima misljenje. Koliko ja, onako laicki, mogu da zapazim sve je ok (i taj bruseni aluminijum, markirani zvucnici,  fhd ekran i dr.), procesor takodje zadovoljava moje potrebe, hard i ram takodje. Jedino sam skeptican po pitanju ove intelove integrisane graficke, pa me zanima vase misljenje. Da li je imao neko iskustva sa njom i kako se pokazala u radu? Do sada sam se susretao sa dosta oprecnim komentarima, od onih da bezim od tih integrisanih kartica sto dalje, pa do onih koji kazu da su sasvim ok. Da napomenem samo da bi mi laptop sluzi prvenstveno za fax (pretezno autocad i neki staticki proracuni) i recimo za po koju igricu tipa LOL. Da li bi mogla da podnese tako nesto bez nekih vecih problema? Hvala na odgovoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
HTC Sensation XL
Trebam izabrati jednu od sledecih Notebook masina:

1.   DELL Inspiron 3737 17.3"(1600x900), i7-4500U (3.0GHz),8GB DDR3 1600MHz, 1TB 5400rpm, 2GB AMD Radeon HD 8870M, DVDRW, WiFi/BT, RJ-45, HDMI,

2.   HP Pavilion 17-e021em, F2U26EA, Intel, Core i7, 3630QM, 2,20 GHz, 2x 4096 MB, 17,3" , 1600x900,
SATA 1000 GB, Free DOS, AMD Radeon HD 8670M (1 GB), DVD±RW DL,
 1x 10/100 Ethernet,802.11b/g/n,Bluetooth, HDMI, 1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0

3. HP ProBook 470 17.3incha,CPU i7-3632QM, AMD Radeon, HD 8750M 2GB DDR3,
8 GB DDR3 1600MHZ , 750 GB 5400RPM, Bluetooth 4.0, Card Reader, USB 3.0 x 2

4. Lenovo IdeaPad Z710 17,3 FHD(1920x1080) i7-4700MQ(3.2GHz), 8GB DDR3(1600MHz), 1TB
(5400rpm)+8GB SSHD, 2GB Nvidia GT745M

Neko neki predlog?
EDIT: Uglavnom ce biti koristen za Photoshop, Illustrator i sl...
« Poslednja izmena: 11. Mar 2014, 20:17:29 od •Vodish li na pivo• »
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Scream for me

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2085
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Hteo bih da menjam E7300 @3.36 Ghz(klokovan) za neki bolji procesor! Ploca je ASUS P5Q Pro! Razmisljam o Intel Core2Quad Q9400? Sta predlazete?
IP sačuvana
social share
Show them no fear, show them no pain
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
Apple 4S
Pozdrav svima.   Moze li mi neko pomoci ili me posavetovati sta da uradim sa svojim racunarom?
Ako bi neko mogao da mi pomogne savetom,znacilo bi puno.   Ja se bas i ne razumem preterano,ne bih da kupujem drugi racunar,ako bas ne moram tj ako ovaj svoj mogu malo da ubrzam ili da ulozim malo novca da ovo posluzi jos neko vreme.  
u pitanju je
Intel(R) Celeron(R) CPU E1200 dual core
1,5 Gb ram ddr2
GeForce 8500gt
80Gb hdd
maticna ploca asusP5SD2VM
gledao sam malo po netu,pa nisam siguran sta je pametno.  menjati plocu ili procesor ili i jedno i drugo ili da sve ovo bacim i da jurim drugu komfiguraciju.  hvala na pomoci unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.