Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 644897 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Sony Z5
Potreban savet sta da kupim?
1.http://www.winwin.rs/laptop-acer-e1-531g-b964g75maks-15-6-intel-b960-4gb-750gb-gt-710-1gb-bt-cam-hdmi.html (32000RSD) (Uz ovaj moze da se doplati 3000 i dobije se http://www.winwin.rs/tablet-goclever-tab-r70-7-cortex-a9-512mb-4gb-wifi-cam-android4-1-bez-tastature.html ) (game debate rating ;5/4/6)
ili
2.http://www.winwin.rs/laptop-asus-x55vd-sx066-15-6-intel-core-i3-2328m-4gb-500gb-gf-610m-1gb-bt-glan-hdmi-t.html (35000RSD) (game debate rating ; 6/4/6)
Koliko vidim,na drugom lap topu je procesor dosta bolji,ali je graficka slabija,ne bas puno slabija od 710 ali...
Ne igram zahtevne igrice,ako bih ista igrao,to bi bio League of Legends...   Smile
Ne mozes se osloniti na ocene na gamedebate.Za usporedjivanje grafika i CPU imas GPUboss.cim i CPUboss.com...najabolji su.
Sto se tice laptopa Prvi:Dual core procesor za laptop je slab pa nvidia graficka 700m serje nema smisla.
Drugi:I ako ima slabiju graficku (skoro neprimetno) i dosta jaci procesor zbog kojeg ce ostvariti bolje perfomance.
Meni bi vise bilo logicno da je 700Seria u drugom laptopu....Ja bi pre uzeo drugi jer tablet imam a tablet mozes ovek naknadno kupiti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 379
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
@Velja_Slash

O.K.Linkovi...

Comtrade

Skull....http://www.comtradeshop.com/racunari/comtrade_skull-22284

BC group

EMPEROR PLUS....http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/BC-desktop-racunari/BCGROUP-EMPEROR-PLUS-20032/

Gigatron

INVADER....http://www.gigatronshop.com/gigatron_racunari/gigatron_invader-24423

Ako na Emperor stavim ssd od 120G. mislim da dobijam iste kompove,mada mislim da Emperor tada ima bolju graficku,bilo koju od dve date da stavim...nVidia GeForce GTX 660 2GB 192bit  ili  AMD Radeon HD 7850 2GB 256bit.
Sve ovo mi je bitno jer BC daje 5 godina bezuslovne garancije,a to je vreme da se menja komp.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Cuz i'm V.I.P till i D.I.E

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
ok evo nasao sam nove lap topove,slicna cena;(batalio sam ono za vipom,tako da ako imate neki predlog 450e-500e posaljite mi na pp)
fujitsu
Intel Core i3-2348M 2.3GHz (3MB cache)
4GB DDR3 1.600MHz (maksimlalno do 16GB)
500GB SATA 5.400rpm
nVidia GeForce GT 640M LE 2GB
Toshiba
Intel Core i3-2328M 2.2GHz, 3MB
4GB DDR3 1333MHz
640GB 5400rpm
AMD Radeon HD 7670M, 1GB

Nije neka velika razlika u jacini izmedju njih,mada pricao sam sa nekim ljudima i predlozili su mi  da kupim kompjuter tako da sad evo razmisljam o http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/desktop-racunari/desktop-racunari-bez-os/racunar-a-comp-flash-fm2-amd-athlon-ii-750k-x4-8gb-1000gb-7850-dvdrw.html je l' valja cemu ovaj amd procesor,posto cuo sam da neki pricaju da je intel kao milion puta bolji za gejming?
IP sačuvana
social share
Cuz i'm V.I.P till i D.I.E !
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung Galaxy S3
@Oazabg

Bespotrebno se zalećeš u bacanje para...pošto vidim da je akcenat na igranju igrica, i7 bi ti služio samo da se kurčiš pred drugarima, ajde 16gb manje više....ajde ja nešto da ti predložim :

MB LGA1150 B85 ASUS B85M-E, PCIe/DDR3/SATA3/GLAN/7.1                    8999
CPU LGA1155 Intel® Core™ i5-3570K, 3.40GHz BOX 22nm                        24699
Memorija DIMM DDR3 2x4GB 1600MHz Kingston HyperX Beast CL9               8999
HDD SATA3 7200 500GB Toshiba DT01ACA050, 32MB 2 godine                 5899
SSD SATA3 120GB Kingston HyperX 3K SH103S3/120G, 555/510MB/s         12499
DVD+/-RW Samsung SH-224DB/BEBE/SATA/ black, 24XDVD/16xDVD-RAM    1999
AMD Radeon 7850 Sapphire 1GB/DDR5,/DVI/HDMI/256bit/11200-16-20G     17999
Kuciste Raidmax Orion 809, Black/USB 3.0/3x12cm fan/Fan kontroler            5199
Napajanje 600W LC Power, SilentGiant LC6600GP2 V2.3                             6399

Cene su ti iz winwina, ukupno : 92691

Mada sad kad sam sve sabrao, ovaj komp iz BC GROUP-a mi deluje ekstra...s tim što sam ti ja stavio mnoogo bolju ploču, napajanje i safirovu dual fan grafiku, kao i baš nadrkanu memoriju...

@filipcesrb :

Taj koji ti je rekao da je intel bolji za gejming, reci mu slobodno da okači tastaturu o klin Smile
Pogotovo ove sad varijante sa integrisanom grafikom u procesoru, kidaju u kombinaciji sa dodatnom grafikom (pričam o AMD-u).
Više ćeš se naigrati na tom amdu nego na i3 i toj LE grafici, a ti kako hoćeš !
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 379
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
@Velja_Slash

Hvala na savetu,sam da sastavljam ne umem,ali.....procesor ostaje i7,a videcu da li u BC/u imaju tvoju plocu,napajanje,jedino graficka mi se cini da je mala razlika.SSD kupujem od120g.,koji imaju najbolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 379
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
U stvari,najbolje bi bilo da si iz komponenti BC group sastavio komp.To sigurno imaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Semper fidelis

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 98
Zastava Bačka Palanka
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Drug ima problema sa napajanjem, pa zeli da menja.
Ima:
motherboard - MSI G31M3-F V2
CPU - Interl Celeron CPU e3300 2.5ghz
GPU - ATI Radeon HD 5450

pa pita za preporuku, da uzme nesto jeftino a dovoljno jako i kvalitetno...
btw on je iz Backe Palanke....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Sony Z5
LC Power 600w 35Eura
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung Galaxy S3
Drug ima problema sa napajanjem, pa zeli da menja.
Ima:
motherboard - MSI G31M3-F V2
CPU - Interl Celeron CPU e3300 2.5ghz
GPU - ATI Radeon HD 5450

pa pita za preporuku, da uzme nesto jeftino a dovoljno jako i kvalitetno...
btw on je iz Backe Palanke....

http://www.winwin.rs/napajanje-420w-lc-power-lc420h-12-v1-3.html

Ovo napajanje tera ovu mašinu bez ikakvih problema, a pritom je dosta jeftino, a za kvalitet smem lično da garantujem  Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Semper fidelis

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 98
Zastava Bačka Palanka
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
hvala vam, prenecu mu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.