Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti pri nadogradjivanju PC-a  (Pročitano 1031 puta)
25. Jul 2005, 01:30:14
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
E, napokon sam i ja resio da pojacam PC. Pa ovako bi to izgledalo sto cu da kupim pa mi vi recite da li trebam nesto drugo da uzmem...

2X Kingston DDR RAM 512MB na 400 Mhz
Maxtor 200GB 8MB i normalno uz Hard jace napajanje 400W ili mozda vise (sada imam napajanje od 250W)?
ATI Radeon 9600 XT 128MB (ovde ne znam za koju se vise isplati da se uzme, dal, pro ili xt ili neku GeForce FX graficku za iste pare?)

i sve ovo bih prikacio na MSI MS-6398 ploci uz Intel Pentium 4 procesor na 1.60GHz

uzeo bih i Wireles 64kb/s pa ako neko moze da mi malo detaljnije objasni kako se naplacuje i kako to sve ide.
« Poslednja izmena: 25. Jul 2005, 01:35:41 od kope »
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pitanje je cemu sve to... ta ploca gura samo agp 4x, hard moze da radi samo u ata 100, za ddr nisam siguran posto se ne secam tacno specifikacija te ploce, a nemam kad da googlam... U principu ne znam koliko bi dobio za pare koje bi dao... Da sam na tvom mestu razmislio bih da prodam komplet konfiguraciju pa da uzmem nesto novo, mozda ne tako jako kao ovo sto si naveo, ali bar sa komponentama koje imaju neku buducnost.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
ddr moze da podrzi 2GB to znam, jedino me brine hard i graficka, ali jebi ga nisam ja te srece da kupim nov PC nekako mi je bolje da nadogradim ovaj ali ne mnogo da preteram i nema veze sta cu da dobijem, bar ce nesto bolje da radi.
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije problem koliko moze da podrzi, nego na koliko to moze da radi, jer jebes ti giga rama ako rade na 266...
Ne treba ti sreca za kupovinu novog kompa.. treba ti da prodas taj za bar pristojne pare, sto i nije neki problem, i da to sto imas i to sto mislis da das ulozis u nesto novo, sad su bar procesori i ploce prilicno jeftini, a sve ostalo i onako kupujes...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
hoces da kazes da uzmem drugu plocu? koju? procesor? koji? dobro ajde procesor ne mora, mislim da ovaj sto imam nije fiksiran, a nije tolko los za moje potrebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Slaba ti je to nadogradnja.Vidi na netu sta podrzava ta tvoja ploca tj. koji je max procesor koji "gura".Ako je to 100-200MHz vise od tvog sadasnjeg procesora mijenjaj plocu (a samim tim i procesor).Drugo wireless tehnologija je nesto "drugo" tako da nema wireless na 64kb/s.Imas standarde IEE 802.11 koji se odnose na wireless.Nama najzanimljiviji su 802.11b (11Mbit/s) i 802.11g (54Mbit/s) na 2.4GHz (kod nas najzastupljenije) tako da trazi WiFi kartu 802.11g (54Mbit/s) koja je malo skuplja ali mnogo "brza" tako da se isplati kupiti je, jer vec sada "provajderi" wireless mreza imaju uglavnom AP-ove iz 802.11g porodice.Ovo su naravno teorijske brzine u praksi je to mnogo drugacije.Moze tebi provajder da ogranici protok ali hardver je takav kakav sam ti rekao.Kao kod ADSL-a daju ti na 256kbit/s a ADSL moze da gura u zavisnosti od udaljenosti npr. od 2.048 do 6.144 Mbit/s za udaljenost od 9km do 3km (veca udaljenost manji "protok") i da ne davim velike su mogucnosti brzog pristupa samo je pitanje vremena kada ce to biti dostupno po povoljnoj cijeni.
« Poslednja izmena: 25. Jul 2005, 12:50:19 od djwhite »
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=845_Ultra
Ma procesor necu da menjam u skorije vreme, ovaj mi je sasvim dovoljan. (CPU Supports 1.3GHz to 2.2GHz and up. tako pise. Smile)
Trebalo bi da radi ovo sto sam naveo (nista brze i jace i modernije mi ne treba). ram moze sigurno da radi na 400, probao sam kingstona od 512MB na 400 i radi. izgleda da ova graficka mi nece raditi pa bolje onda ja da uzmem Ati Radeon 9550 128MB (moj drug je ima, znam kako radi, a i jos uztedim pare). Hard mora da radi, samo da uzmem jace napajanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Kako znas da radi RAM na 400MHz?
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Pa probao sam, uzeo sam od druga kingstona na 400 i ubacio meni i radi odlicno. E sad dal su to mhz ili nesto drugo ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nesto mi ne deluje realno da to radi tako + procesori na 1.6 su antika...
A za Wireless pozoves lepo provider i oni ti objasne konkreno, mi mozemo da pricamo samo uopsteno
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.