Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savet za kupovinu konfiguracije  (Pročitano 8593 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Evo sad sam malo pre pricao sa Mr. Google-om, i izgleda da sam naso resenje za tvoje i moje probleme, Bad Smiley ... resenje se zove TV Tool, i moze se skinuti odavde: http://tvtool.info/index_e.htm (1MB)

To je u principu zamena za ona standardna podesavanja za graficku, i radi samo na nVidia-ma, a evo i slicice koja pokazuje da bi trebalo da radi ono sto nama treba:

A ovde mozes detaljno videti sta sve moze:
http://tvtool.info/english/tour/tour_e.htm

Ajd pa probaj ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ne mogu da verujem Smile . Da mi je sinoc neko rekao da cu ujutru imati dva resenja svog problema, rekao bih mu da je lud, jer sam mislio da cu izgubiti ko zna koliko vremena i zivaca dok ne resim ovaj problem. Sada, dobio sam odgovor kojim SAM RESIO ovaj glupi problem, a onda dolazim ovde da vam se pohvalim i kazem o cemu je rec, kada ono ti saljes jos jedno potencijalnor esenje problema koje jos nisam probao, posto ga upravo skidam, ali nadam se da ce i to raditi. U svakom slucaju za tv tool cu ti jos reci da li radi, a evo odgovora za rucno resenje mog i tvog problema.

Citat
Long time no see, eh?

Desktop desni klik -> Properties, Settings -> Advanced -> GF5200FX kartica...

nview display mode, pa izaberi Clone a ispod toga Analog Display + TV

Full Screen video, full screen device izaberi secondary display.

Sada kada putiš DivX na monitoru ćeš videti sve normalno, film u prozoru plejera a na TVu film fullscreen.

Frikombinuj...

Ovo sam uradio i onda nije bilo subtitla. Ja se tu iznervirao i odem da postavim pitanje, kad ono covek mi vec odgovorio i resio i taj problem.

Citat
Jesi li uradio sve sto ti je Miroslav rekao? Pogotovo ono - Full Screen Video.
Ako si sve uradio trebalo bi da imas divix na TV, automatski u fullscreenu kad startas film.
Jedino mozda budes imao problemcic sa subtitleovima. Ako koristis BSPlayer samo ukljuci opciju: Draw subtitles on Overlay. Meni je pomoglo.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Meni ovaj tv tool ne radi posao ili je mozda u pitanju neko podesavanje koje nisam namestio kako treba. Jesi ti nesto uspeo?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Ne nisam ga probao, probacu sutra ali obrati paznju na ove opcije:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

brisi.jpg
(52.15 KB, 736x453)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Obratio sam pzanju na opcije, ali ni jedna od te tri ponudjene varijante, nece da posalje sliku divx filma na tv, tako da mi to nista ne znaci. Sve u svemu problem je resen a to je najbitnije, a opet sto manje ikonica u system tray-u, to bolje. Poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Pa dobro, bar radi nekako Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma ja sam prezadovoljan, Vec sam mislio da cu morati da molim ove sto su mi prodali kompjuter da mi menjaju karticu za ati i tako dalje, medjutim problem je resen i ja sam odusevljen. Probaj bas i ti istu stvar da vidis da li ce i tebi raditi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Da ali, i sa ATI-em bi imao isti problem ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ozbiljno? Smile Pa SF mi rece sto nisam uzeo ATI-ja, on ne pravi te probleme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Pa jel ti slusas SF-a ili mene? Smile  ... on covek radi na toj grafickoj, ne gleda filmove na TV-u i to mu savrseno radi, ali ATI ima isti problem kao i nVidia, isto moras da biras na kom ce da se vidi film a na kom nece... veruj mi probao sam ... ali opet to nije do kartice, nego do samog drajvera, i kod starijih drajvera za ATI to je savrseno radilo ... ali eto ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.