Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како саставити крај с крајем? А баш сам скроман...  (Pročitano 720 puta)
19. Apr 2015, 20:07:45
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Saša Ćulibrk
16 сати · Измењено
Za vikend sam, posle duugo vremena, došao u rodni grad. Sinu mi je danas rođendan i red je bio...
U prodavnici plaćajući račun karticom, kao što to uvek i radim, prodavac reče da mi ne prolazi. Odem na bankomat i proverim,
504 dinara, raspoloživo.
...
Ja zaista živim skromno. I oni koji me poznaju, znaju da ne pijem ne pušim i ne izlazim. Ja čak i nemam auto. Na moru sam bio samo jednom u životu, sa sedam godina.
Ja imam dva kredita, jedan stambeni, dugoročni, a drugi kratkoročni, gotovinski, da pokrijem dozvoljeni minus i alimentaciju.
Pomažem svojoj bivšoj supruzi, kojoj je plata jedva preko minimalca i svojim sinovima, koji žive da njom, od kojih je jedan osnovac, a drugi treba da počne studije.
Brinem se o svojoj nevenčanoj supruzi i njenoj dvanaestogodišnjoj kćerci.
I moj jedini hobi je da sam ovde, sa vama. Čitate me i čitam vas.
...I 18. u mesecu ja ostajem sa 504 dinara, za idućih 7 dana.
Šta ja mogu da kupim za tih 504 dinara u dućih 7 dana?
Sa svojom platom, koja nije mala ja više ne mogu da sastavim kraj sa krajem!
U kakvoj državi ja to živim!?
Sva moguća ratišta sam prošao, kao dobrovoljac i dobio sam samo rane i sećanja.
Verovatno bih uradio kao Miki Manojlović u onom filmu, svestan nemogućnosti bitisanja... I sa krikom IZDAJA!

Ali, sva ova živa bića gledaju u mene i očekuju.
Borbe traju, ne vidi se kraj.
Dokle...

Ps. Ne razumite me pogrešno... Ja se ne žalim, jer znam da svako od vas ima muku. Niti tražim pomoć. Nikada i nisam. Samo, kada pročitate neki moj status, gde dižem svoj glas, shvatite zašto tako pišem. Nije to iz obesti...
NIKADA NIJE BILO GORE.
A moje sećanje daleko seže...
Još jedna besana noć.

Извор: Мој Фејсбук зид Smile Smile

Прво сам мислио да затамним цењено име али када сам размислио...зашто би то урадио? Тај његов пост је јаван, сви га деле између себе па је тако и завршио на мом зиду јер га је објавила српска мајка и патриоткиња Весна Веизовић коју обожавам да читам Smile
Наравно, уважени господин који је у профилну слику сасвим примерено ставио слику пилота хеликоптера Ом.. (гуглајте...знам да се више нико не сећа) се прво похвалио да је скроман. Изгледа да није чуо за ону Волтерову: "Једина врлина којом се човек не може похвалити је скромност. Када би се њоме похвалио више не би био скроман"  Smile
Ту је набрајање глупости како ето мученик не пије, не пуши, не иде на море и сав је диван и фин. Да не заборавимо и набацивање ратишта. Мислим...мој ћале је на ратишту провео скоро годину и по дана. Никад ни реч о томе није рекао а ево прошло је више од двадесет година. Није скренуо с памећу, није пушку узео и побио људе по улици, није кукао и проклињао судбину. Једноставно је наставио где је стао и сад је у пензији, залива башту и коси двориште.
Мада...одлутах...нешто ме друго интересује. У којој то земљи на планети просечан човек са просечним послом (не мислим на инвестиционе банкаре, холивудске звезде, удараче лоптице преко мреже и слично) може да исфинансира две жене, троје деце и два позамашна кредита? Ето...да ли би то могао механичар у Аудију или Опелу? Или неки канцеларијски пацов у Нестлеу? И да ли неко од њих помисли да упита у каквој то држави живи? Или се пре пита шта му је то требало да се два пута жени и толико деце направи Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Nokia e63
Mislio je da ce sa svojom platom, koja kako sam kaze nije mala, moci da izdrzava dve zene, dva kredita, troje dece...al izgleda da se negde zajebao u racunici, pa sad mora negde da kuka  Smile
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Imam jednog ujku u Francuskoj sa slicnom situacijom. Dodusa prva zena mu se udala za nekog Arapina a druga uzela stan kad su se raskantali tako da mu sada ostaje da se samo brine o sinu(koji je generalno vec sada svoj covek) i cerci iz prvog braka. Tako da je izdrzao(cak ga evo kao i svi gastarbajteri gradi kucu ovde kod nas  Smile ) al tesko da bi da je ostao u tom drugom braku gde je ona imala dve cerke iz njenog prvog braka. E da, inace on vozi autobus. Tako da, odgovor na tvoje pitanje je, tesko da bi bilo ko mogao sa nekim iole normalnim poslom da se toliko "ispruzi". Smile

Inace, to je klasicno kukanje za privlacenje paznje tipa "meni je tesko". Tesko je svima(evo od ko zna koliko ljudi sam cuo da ne pamte kada im je bilo losije) ali retko ko ce toliko da kuka da mora da objavljuje na Fejsbuk zid kako mu je tesko.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2015, 20:42:57 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
прво се зајебао код два кредита,друго код две жене,а једино где се није зајебао јесу деца,ниду деца крива што су им родитељи павијани  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Боље да је пио, пушио, излазио, купио ауто и ишао на море сваке године него што је направио троје деце и женио се два пута...мање би га коштало...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
A sada malo ozbiljno, ne pise kolika mu je plata ali to je realnost velike vecine ljudi. Ako nemas dece onda si predmet tracarenja, ili je peder ili je cicija, ako imas dece onda se razbacujes i trebao si na vreme da ga izvadis. Ljudi su istrenirani da zivotare u pekarama i piljarama za 15-20 ljadi od jutra do sutra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 41.0.2272.96
Njemu svaka cast sto placa alimentaciju. Jer to ne radi vise od 80% oceva, ako je verovati podacima iz zavoda.. a ne placaju uglavnom ne zato sto su mrzitelji svojih bivsih zena i potomaka, vec zato sto ne mogu da prezive mesec dana kad na alimentaciju daju pola plate. I onda u dogovoru sa bivsim zenama sve se zavrsava uglavnom na "daj sta das".. one ih ne prijavljuju jer znaju da stvarno nemaju odakle da daju i da ce zavrsiti na ulici i bez i tog bednog posla pa bar nesto mesecno da im daju  Smile

To znaci da ovaj batica ima stvarno dobru platu. Kad moze da gura i stambeni kredit u kooperaciji sa novom nevencanom suprugom ako dama uopste radi. Mada oni taj stan izdaju i on se sam otplacuje manje-vise verovatno, jer to rade svi koji su uzeli kredu za stan. Tako da taj kredit zapravo i nije mesecni izdatak.

Sve u svemu na zapadu zbog mnogo manjih problema ljudi rade dva i vise poslova. Mislim da je vreme da nadje jos jedan posao ili da nova nevencana supruga nadje jos jedan posao ako ga uopste ima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Citat
Или се пре пита шта му је то требало да се два пута жени и толико деце направи
Svako nosi svoj krst  Smile

Lik malo izlio svoju muku na fejsbuk da olakša sebi (jer nekad se čovek mogao ljudski da izviče na familiju sad ni to ne sme,pa eto bar je tu taj jadni fejsbuk gde možeš da budeš pasivno-agresivan  Smile ) i već danas će da nastavi da bije q o ledinu svaki dan dok se jednog dana ne prevrne u neki kanal pokušavajući da obezbedi tu decu...šta reče gore,to mu je pozitivno u svemu brine se bar o toj deci i to je za pohvalu...

Podseti me  Smile

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Smile Smile Smile

Иницио
Ово ти је први..али први поштени,искрени смајли од кад те знам а знам те дуго  Smile

Објасни овој пучини грдној,овде присутној,како то изгледа кад ти женско узме и црно испод ноката. Smile

Реци им да могу Богу Свевишњем да се захвале што живе у благословеној Земљи Србији где мушкарац још увек ужива нека права за разлику од целог света.

Предочи ,укажи им на  њихову срећу ако то већ сами не капирају  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.128 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.