Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:44:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savet preko potreban...  (Pročitano 12828 puta)
Clan u razvoju

*#06#

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
Meni je nesto zanimljivo...
On prekida veze, pa ga devojka juri, pa kad mu dodje iz zadnjice u glavu, on zeli da je vrati... i tu nastaje problem...

Sto bri rekli: "Izbirac naidje na otirac"....  Smile

A, definitivno najgore sta moze da uradi je da je juri... ako nista drugo, ona ce ga zestoko zamrzeti...  Smile

Vec sam te jednom zamolio da pazljivo chitash..Ochigledno je moja molba bila uzaludna.
Naime, ja sam prekidao odnose sa njom kada vishe nisam mogao da podnesem pomisao da je ona josh uvek sa tim momkom. Svaki put bi me molila da ne prekidamo odnos, da budem strpljiv..Nastavljali bi kontakte, dok meni opet ne bi pukao film..

Sto je bezobrazna?
Devojka je totalno u pravu... 4 meseca bez seksa... ej.. bre... Smile

Ovo necu da komentarishem..Imao sam vremena da malo prosharam po drugim temama, pa sam video da su svi tvoji komentari zajedljivi i puni cinizma.
Ako mislish da ce ljudi, poshto u tvojim ochima budu ruzniji i manji kada ih podrugljivo iskomentarishesh, i stvarno postati ruzniji, a ti time lepsha i visha, nek ti bude..

Elem, za one koji stvarno zele da pomognu, moram da navedem sledece stvari:
-sa momkom se rastala pre neke 2 nedelje
-i danas me zvala, nekoliko puta, pitala me shta radim, kako sam, bla bla
-dotichni momak joj je bio prvi u zivotu. Kada sam je pitao zashto je sa njim, a nije joj lepo, i ne oseca se srecnom( po sopstvenom priznanju ) rekla mi je: Imam veliki strah dal cu sa ikim moci biti bliska kao shto sam sa njim bila. Shta ce mi reci porodica i komshije, svi ga oni znaju kao mog dechka( totalno debilno, zar ne, al ne biste verovali koliko ljudi ima taj "problem")

Hvala onima koji su mi svojim zivotnim iskustvom( jednoj devojci posebno) pomogli da shvatim shta treba da uradim, tj da pokusham..Ostalim samoukim psihoanaliticharima zelim sve najbolje
IP sačuvana
social share
Hteo bih da budem gospodin, da izbegnem reakcije besne
Al reci cu ko pravi primitivac...Ko te kara nek ti pise pesme
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Kako da ti pomognemo , svako je rekao sta je imao ...

Sta jos zelis ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

*#06#

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
Pa upravo to..Ko zeli, kaze shta misli da treba, ja se saberem i uradim shta mislim da je najbolje.I to je moglo da stane na 2-3 strane. A neki su komentarisali moj potpis, neki sexualne afinitete dotichne devojke..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa upravo to..Ko zeli, kaze shta misli da treba, ja se saberem i uradim shta mislim da je najbolje.I to je moglo da stane na 2-3 strane. A neki su komentarisali moj potpis, neki sexualne afinitete dotichne devojke..

Психологија је комплексна дисциплина. Све има своје значење.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mihajlo,neki su ovde pomalo zluradi,primetio si i sam. Smile
Ti ovde mozes dobiti svakakve savete,ali na kraju odlucujes sam.
Ako je ta devojka tek od skora raskinula sa tipom,mnogo je da od nje ocekujes da se upusti odmah u neku ozbiljnu vezu.
Ona jos nije nacisto sama sa sobom,pa ne moze i da hoce biti nacisto sa tobom.
Njoj treba vremena, i nikakva presija.Samo tako moze se opustiti za nesto novo.Znaci,ne treba insistirati ni na cemu,vec spontano se ponasati.Ali nemoj od nje nista mnogo sad ocekivati.Budi joj prijatelj ako mozes, i pusti da stvari idu svojim tokom.Ali gledaj da ti zbog svega toga ne patis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
a o tome se i radi... ti si taj koji je dobro poznaje, i vasu situaciju u detalje
detalje, naravno, nisi izneo, jer su intima
tako da... ljudi mogu samo uopsteno da ti odgovore  Smile

nisu svi ljudi isti... mozda zeli da te drzi na leru, jer joj prija paznja, a mozda je zaista za nju raskid prve veze smak sveta i problem joj je da iz nje ulece u iducu... iz vise razloga
ko ce ga znati... ja ne, jer je ne poznajem  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 22:28:31 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

*#06#

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
Upravo sam zato i otvorio temu, da bih iz tudjih iskustava i mshljenja stekao neki zakljuchak koji smatram da je pametno primeniti..Priznajem da nikada ranije nisam posecivao ovakve teme, zato mi je jako zasmetala potreba nekih chlanova da mi svoje mishljenje nametnu kao jedino ispravno.
Ceo zivot sam bio odluchan, sve sam svoje probleme reshavao u najkracem mogucem roku, ali sam se u jednoj odluci grdno prevario, i ma koliko mi bilo teshko da priznam-udarilo mi je na samopouzdanje, imam uzasan strah da opet ne prenaglim sa odlukom. Neke mi se stvari pomalo bistre, neke ideje izlaze na povrshinu..Ja za prolivenim mlekom nikada nisam zalio, i necu, samo mi je trebala pomoc kako da znam dal sam uchinio sve da se mleko ne prolije  Smile Smile..Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Moras da razumes ljude ... pomalo iritira kad neko zatrazi savet , ti se ubijes od pisanja a on to ni ne uzme u razmatranje ... a nisi prvi koji je dosao sam da bi se uverio kako cini pravu stvar ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

*#06#

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
Pa ne bih rekao da ijedan od napisanih postova nisam uzeo u razmatranje..al je sigurno da nijedan nisam od prve uzeo zdravo za gotovo. Sa nekima sam se na pp dugo dopisivao da bih analizirao zashto misle to shto misle ( chak i kada je to njihovo mishljenje bilo skoro identichno onome koje sam imao pre nego sam doshao ovde ), a sa onima koji su svoje ideje izlagali u stilu "to je tako kako ti ja kazem, a ako to ne shvatash onda si glup" nisam ulazio u polemike..
Btw, ono shto planiram da uradim se prilichno razlikuje od onoga shto sam imao na umu kada sam postavio ovu temu. Stoga teza da svo ovo piskaranje nema smisla, ne stoji..A o rezultatima cu vas blagovremeno obavestiti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Citat
"to je tako kako ti ja kazem, a ako to ne shvatash onda si glup"

Videces i sam .. ne vredi prica jer ces opet uraditi u fazonu sve-za-ljubav ... zasto bi neko trosio reci onda ...

Ali ok je posto si nov i logicno je da ne znas ciji savet da uzmes u obzir ... doduse kada bi trazio pomoc publike , ja bih uvek isao na procenat ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:44:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.161 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.