Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Maj 2025, 04:07:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savet preko potreban...  (Pročitano 12513 puta)
Clan u razvoju

*#06#

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
Hvala druze..bash si od pomoci  Smile
IP sačuvana
social share
Hteo bih da budem gospodin, da izbegnem reakcije besne
Al reci cu ko pravi primitivac...Ko te kara nek ti pise pesme
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Sad tek vidim temu ... bezi i sacuvaj ovo malo casti sto ti je ostalo ... znam da za neke stvari ne postoji prirucnik ali , zar nisi ni pomislio da radis neke stvari pogresno ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

*#06#

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
Zashto su svi mushki odgovori koje sam dobio isti, i svi kao da su prepisani iz istog priruchnika?
A u isto vreme, dobijem na pp poruke od zenskih chlanova, koje su totalno drugachije od ovih mushkih..A zamisli-zenski odgovori nisu iz priruchnika nego iz lichnog iskustva  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Brate bezi, bezi glavom bez obzira. Imao (jos uvek imama) sam takvu situaciju. Zaljubljen si a ona hoce da budete drugovi. Katastrofa. Veruj mi Pokusavao sam duuuuuugo duuuugo, bolelo je, ali sam za nju i dalje samo prijatelj. Ako si pametniji i jaci od mene, preseci i idi dalje. Ja nemam snage i patim svaki dan, ali takav sam ja.

Sto se tice odgovora zenskih clanova recicu ti samo jedno: Moja drugarica mi vec dugo govori da sacekamo jer sam ja za nju drug. Dakle ako si drug nekoj zenskoj osobi, mozda kad tad dodje do nekog mozda osecanja sa njene strane, ali te gotovo nikad nece gledati kao decka, sem u jako retkim slucajevima.

Vidim po tvojim odgovorima da si mozda ocekivao neke druge nase odgovore, ali veruj mi, ovo su naj naj iskreniji i naj tacniji saveti koje neko moze da ti da.

Na tebi je da odlucis.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 10:08:00 od Iceman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

*#06#

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
Ne znam dal sam na kineskom pisao moje postove   Smile Smile
Jedan od razloga zashto je napokon uspela da se rastane sa momkom sam ja..Izmedju nas je neshto postojalo, puno emocija i iskrenosti..U zadnje vreme smo se puno svadjali, jer sam ja gubio strpljenje i veru da ce se ona ikada rastati sa tim momkom..
Kada budem siguran da prema meni ne oseca nishta, nece me morati iko terati-okrenucu se i otici sam..
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 10:13:16 od Mihajlo P »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Jel citas ti postove predhodno napisane, ili si ti vec odlucio u svojoj glavi pa nas ovde zajebavas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

*#06#

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
Pa chitam jbt..Jesi li ti prochitao sve moje postove od prve strane?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Citat
Zashto su svi mushki odgovori koje sam dobio isti, i svi kao da su prepisani iz istog priruchnika?

Dokaz da smo u pravu ...

Citat
Jedan od razloga zashto je napokon uspela da se rastane sa momkom sam ja..Izmedju nas je neshto postojalo, puno emocija i iskrenosti..U zadnje vreme smo se puno svadjali, jer sam ja gubio strpljenje i veru da ce se ona ikada rastati sa tim momkom..

Da, da, samo se ti tesi... cinjenica je da si puko ko zvecka i da ne mozes to da prekines ...
Pitas za savet a u stvari nista nece biti, dok sam ne shvatis neke stvari ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa chitam jbt..Jesi li ti prochitao sve moje postove od prve strane?

Jesma i zato te pitam. Dobio si savete koji u 97% glase da treba da saseces sve, medjutim ti i dalje dodajes razloge za koje mislis da tvrde suprotno. Znaci ili si vec odlucio, ili ne citas nase postove ili nas zajebavas. 

Sorry ako sam malo grub, ali ova tema me jako podseca na moje trenutno stanje i probleme koje sada imam i okolnosti u kojima se nalazim, i zelim da ti pomognem da se na zajebes kao ja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

*#06#

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
@YTP
Savet sam dobio..tachnije 2. I oba iz lichnog iskustva..A te macho tripove sam davno prelezao, i zbog njih shkolu platio. Nisam ja mlakonja druze, nemam ja frku da uradim ono shto se uraditi mora. Meni je trebao odgovor iz nechijeg lichnog iskustva, shta je neko slichno doziveo i kako je to reshio..Te priche:ovako treba, ovako je ispravno..nisu od koristi

@Iceman
..dobio sam takve odgovore od mushkaraca, u fazonu-tako treba. Na pp sam dobio 2 saveta iz lichnog iskustva, koji mi govore drugachije..Ti si prvi koji mi je rekao neshto shto je doziveo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Maj 2025, 04:07:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.