Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 07:22:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Савест  (Pročitano 11452 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
То си ти закључио. Ми само поштујемо наше знање, јер за нас гордост и понос нису грехови!
Cije su ovo reci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 1100
Dragi Joco mi smo na forumu jer hocemo da nase misljenje ima kakvog kritickog odjeka od drugih ljudi, zasto insistiras na privatnim porukama. Za komarca sam ti poslao odgovor a ostala pitanja treba da pronadjem. pa ces i na njih dobiti odgovor, sasvim logican a ne tipa ko to zna. Ti nigde ne postavljas pitanja ti odmah dajes odgovor i to u vidu necijeg tudjeg citata a ne tvog licnog misljenja.
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Dragi Joco mi smo na forumu jer hocemo da nase misljenje ima kakvog kritickog odjeka od drugih ljudi, zasto insistiras na privatnim porukama. Za komarca sam ti poslao odgovor a ostala pitanja treba da pronadjem. pa ces i na njih dobiti odgovor, sasvim logican a ne tipa ko to zna. Ti nigde ne postavljas pitanja ti odmah dajes odgovor i to u vidu necijeg tudjeg citata a ne tvog licnog misljenja.
To je moje sa kojim se ja slazem i naravno da cu da citiram nekog ko je bolji od mene.
A ti mislis da je to tvoje misljenje.Nije to je misljenje koje je formiralo drstvo i ti si ga privatio.A ni sam neznas zasto.Ja nisam u Crkvi samo da bi se spaso vec da bi ziveo moralno.A KOLIKO JE MORAL KOD NAS DA I NE GOVORIM.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
joco nista ja samo da ti se javim
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
То си ти закључио. Ми само поштујемо наше знање, јер за нас гордост и понос нису грехови!
Cije su ovo reci

И где ту пише да ја "знам све"?  Smile

И научи да користиш опцију "цитирај".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Cije su ovo reci

И где ту пише да ја "знам све"?  Smile

И научи да користиш опцију "цитирај".
А шта је гордост и понос.

Срамота је китити се туђим украсом, а крајње је безумље поносити се Божијим даровима. Поноси се искључиво оним врлинама које би извршио пре свог рођења: оне врлине, напротив, које си стекао после свог рођења, даровао ти је Бог, као што ти је даровао и само рођење. Твоје врлине би могле бити једино оне које би извршио пре но што си дошао до свести: Бог ти је, међутим, и сам ум даровао. Своме сопственом труду могао би приписати само оне победе које би постигао без свог тела: тело, пак, није твоја већ Божија творевина.

Знам многе који су ѕнали доста а сада ниста незнај.Онај који је из Бограда добро поѕнаје два наша чвена лична фрлаша Пиксија и Мисићу.Обојица су високо обраовани.А има их још.Све је у Божијим рукама.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
А шта је гордост и понос.

Нормални људски осећај.

Срамота је китити се туђим украсом, а крајње је безумље поносити се Божијим даровима.

Па зашта сам добио онда тај дар?

Који је то "туђ украс"?

Поноси се искључиво оним врлинама које би извршио пре свог рођења: оне врлине, напротив, које си стекао после свог рођења, даровао ти је Бог, као што ти је даровао и само рођење. Твоје врлине би могле бити једино оне које би извршио пре но што си дошао до свести: Бог ти је, међутим, и сам ум даровао.

Пре свог рођења нисам имао никаквих врлина, само једну ману - био сам превише немиран у стомаку  Smile

Своме сопственом труду могао би приписати само оне победе које би постигао без свог тела: тело, пак, није твоја већ Божија творевина.

Моје тело је творевина само мог оца и мајке, који су јадни пуно грешили и онда сам ја дошао на свет  Smile

Нажалост, везан сам за ово тело, тако да све што урадим, радим са њим и уз њега.

Знам многе који су ѕнали доста а сада ниста незнај.Онај који је из Бограда добро поѕнаје два наша чвена лична фрлаша Пиксија и Мисићу.Обојица су високо обраовани.А има их још.Све је у Божијим рукама.

О чему ти причаш?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Па зашта сам добио онда тај дар?
quote]
Због љубави Божије.Када би Бог оступио од нас не би могли да творимо ни једно добро или обрнуто.Када одемо скроз од Бога ми више неможемо чинити ништа добро.А говорим да знање ма каккво било може избледети као и здравље а и живот.Недао Бог никоме,али дешава се.
Школован,паматан а накрају у лудници или на улици заврши.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Због љубави Божије.Када би Бог оступио од нас не би могли да творимо ни једно добро или обрнуто.

Толико нас воли да нас је из раја истерао... шта би са праштањем? Али не, тад је био у другом трипу - "око за око"... данас је "окрени други образ" а шта ће бити сутра, питање је  Smile

Када одемо скроз од Бога ми више неможемо чинити ништа добро.

Јел то ко ови зли атеисти?

А говорим да знање ма каккво било може избледети као и здравље а и живот.Недао Бог никоме,али дешава се.
Школован,паматан а накрају у лудници или на улици заврши.

Јесте дешава се то ако не ставиш пампуре у уши - исцури ноћу  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD
Citat
Поноси се искључиво оним врлинама које би извршио пре свог рођења
bio sam nabolji plivach medju spermicima,zato sam se i rodio  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 07:22:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.