Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:42:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sav smrad hrvatske politike  (Pročitano 24223 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

I bolje vam je bez Kosova, jer nemate tamo već dugo nikakvu vlast. Baš nikakvu. Osim toga ti Šiptari su vam samo teret.
I mi smo to govorili za Krajinu, pa nesto niste bili bas raspolozeni za tu varijantu...

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560

I bolje vam je bez Kosova, jer nemate tamo već dugo nikakvu vlast. Baš nikakvu. Osim toga ti Šiptari su vam samo teret.
I mi smo to govorili za Krajinu, pa nesto niste bili bas raspolozeni za tu varijantu...

jbg, u toj krajini hrvati su činili 40% stanovništva, ta krajina je geografski nelogična, razbijena na par djelova, nikad prije nije postojala u tom kontekstu itd. sličnosti s kosovom ne postoje.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia Galaxy S
nisu mogli docekat da Hrvatska prizna Kosovo pa da onda napadnu ambasadu, e šta ti je mržnja a tema koliko hoćeš zašto Hrvati mrze Srbe a vidi sad vas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
nisu mogli docekat da Hrvatska prizna Kosovo pa da onda napadnu ambasadu, e šta ti je mržnja a tema koliko hoćeš zašto Hrvati mrze Srbe a vidi sad vas.

mene jedan moj srpski prijatelj uvjerava da srbi hrvate uopće ne mrze, nego da su ti koji mrze prečanski srbi, a da ovi iz srbije mrze albance prije svega. baš me zanima kako će ovo komentirati.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC 
sta se lozite hrvati...niko nije jurio da rusi vasu ambasadu ali jbg nalazi se pored americke pa klinci uz put oborili sahovnicu iznad vrata...i nastavili do americke...i tamo palili, sad sam dosao odatle, bio malo na uvidjaju Smile

a za murinha evo jedan dobar klip....posto je pogresan stavio u predhodni post http://youtube.com/watch?v=j5FUz1x92Uk&feature=related
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat: Pevtschik
sta se lozite hrvati...niko nije jurio da rusi vasu ambasadu ali jbg nalazi se pored americke pa klinci uz put oborili sahovnicu iznad vrata...i nastavili do americke...i tamo palili, sad sam dosao odatle, bio malo na uvidjaju Smile

Smile
Daj, nemoj nas sad iznevjeriti
Mi smo već majstore naručili
 Smile
ili da pričekamo još koji dan ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
daj samo reci koji profili majstora ce trebati da znamo, a za zapaljenu zastavu cu se ja pobrinuti od mene je slijedeca jos veca.

Smile  Smile
IP sačuvana
social share
tko se pod njimmm vije kukavica nije...crven bijeli plavi to je barjak pravi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC 
samo neki sto dobro crta sahovnice..., mozda staklorezac za kucicu ispred ambasade...niste lose prosli...ojadili amere polupali dva sprata....i posle obijali trafike i prodavnice....klinci palitisi, 2 meseca bez utakmica, derbi pred paznim tribinama, nije ni njima lako....sad svi na odmoru u buvari do daljenjeg Smile

@ generacija

postoji dugme izmeni da ne bi slao 2 komentara za redom...malo forumske kulture druze
« Poslednja izmena: 21. Feb 2008, 22:08:42 od Pevtschik »
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Smile
Mislim da će naša Ambasada trebati generalni remont, kad službeno priznamo Kosovo, za koji dan
Kakva je Slovenska? Čujem da ste i Bosansku napali ...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Grafit na hr ambasadi: "Rusite il' da krecimo"...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:42:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.