Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:13:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturnovi tranziti  (Pročitano 81324 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e, moj tranzitni Saturn je sada u 7. kuci pravi kvadrat sa natalnom Venerom!! Sta to znaci? ( mogu samo da zamislim...i Smile)
« Poslednja izmena: 06. Jan 2007, 15:21:09 od princip81 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Knjige iz kojih ja ucim ne govore nista o saturnu koji tranzituje natalnu veneru u 90*. Mada verovatno nesto oko ljubavi i ne bash bajno...
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
@princip81

tvoja ljubav je sada na testu.Moze doci i do raskida,a ti se pobrini da ne bude tako.
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ok
hvala!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
a kada tranzitira 12 poljem i pravi kvadrat sa natalnim saturnom i  merkurom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Knjige iz kojih ja ucim ne govore nista o saturnu koji tranzituje natalnu veneru u 90*. Mada verovatno nesto oko ljubavi i ne bash bajno...

to sam ja imala prije oko 5.5 godina.
najgora kriza sto se ljubavi tice do sad - ali puno znaci kako vam je venera postavljena u natalu - moja je 180 sa saturnom, tako da je tr saturn radio kvadrat na veneru i na saturn - oboje su vladari mojih kuca ljubavi i partnerstva i eto ti resenja Smiley
prvi val mi je bio najgori, kad se drugi put vracao saturn dok je bio rx, vise nije bilo toliko strasno, drukcije sam gledala na stvari onda nego kad me iznenadno sutnuo na pocetku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

to sam ja imala prije oko 5.5 godina.
najgora kriza sto se ljubavi tice do sad - ali puno znaci kako vam je venera postavljena u natalu - moja je 180 sa saturnom, tako da je tr saturn radio kvadrat na veneru i na saturn - oboje su vladari mojih kuca ljubavi i partnerstva i eto ti resenja Smiley
prvi val mi je bio najgori, kad se drugi put vracao saturn dok je bio rx, vise nije bilo toliko strasno, drukcije sam gledala na stvari onda nego kad me iznenadno sutnuo na pocetku.
uh, bas ti hvala!!!1 Smile
hoces li biti ljubazna da pogledas moj slucaj, please...ta venera me bas brine.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uplasiste me pricom o Saturnu u 8.polju.Meni je vec duze vreme tranzitni u 7. a u septembru ulazi u devicu i u moje 8.polje..a tamo mi se nalazi i natalni Saturn(A u natalu mi je i Sunce u kvadratu sa Saturnom).Sta ce biti samnom kad Saturn udje u 8.? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung Z400
Meni je duze vreme saturn bio u 7. kuci raskinula sam vezu od 5 god. ali je ipak sve nekako bilo iskristalisano, dosta sam patila i kopala, al sam se ipak izvukla, nedavno je usao u moju 8. kucu koja je u lavu i gde mi se u natalnoj karti nalazi mesec, posto nisam imala srece u ljubavi, nadam se da mi sad nece praviti probleme, ali saturn u 7. kuci me je naucio mnogo toga, prvenstveno da se ne silim i zestim, jer uvek postoji razlog zbog cega se nesto desava. I uvek kad se vrati u 7. kucu ja to i osetim, jer se u tom periodu viđam sa bivisim deckom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T-68
Tranzitni SA  sam po sebi u sedmoj daje izbijanje u javnost, prve afirmacieje, losa poznanstva i klizav teren ispod nogu.
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 14:30:34 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:13:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.