"Kad jedno odredjeno stanje počne da vas muči, da postaje neizdržljivo, nemojte stajati u mestu jer bolje neće biti, još manje pomišljajte da bežite natrag jer se od toga pobeći ne može. Da biste se spasili - idite napred! Terajte do vrhunca! Do apsurda! Idite do kraja dok ne dotaknete dno, dok vam se ne ogadi!"
Saturn je "naredbodavac" horoskopa. Tamo gde vam je Saturn u Natalnom Horoskopu - tamo se osećate ponajmanje sigurnim i nastojite da to na bilo koji način nadoknadite, rizikujući da odaberete baš onaj pogrešan. Saturn opisuje vaš "unutrašnji sistem za kočenje", vaša ograničenja, strahove i barijere; stvari kojih se plašite, kao i način na koji nastojite da obezbedite disciplinu i suzdržanost u svojoj životnoj sredini.
Nalazi mi se u V kući u Biku i još je u kvadratu sa Venerom iz VIII u Lavu.
Tačno je, nesigurna sam na polju ljubavi i odnosa sa decom.
saturn u 3. polju na cetvrtom steprenu vage... negde sam procitala da saturn u 3. polju daje neduhovite ljude, ne bas blistave inteligencije? u kvadratu je sa suncem i plutonom u 6. polju (koji su u konjukciji) koliko tu ima istine?
sta znaci kad saturn prolazi kroz 7. kucu? da li je to pozitivno ili negativno? i koliko dugo se obicno zadrzava u jednoj kuci?
Zadrzava se oko dve i po godine i donosi uglavnom zastoj po pitanju braka, odnosno neka ozbiljnija preispitivanja ako je osoba vec u braku. Mada, ovo je samo povrsno, treba uzeti u obzir i ostale delove natalne karte....
saturn u 3. polju na cetvrtom steprenu vage... negde sam procitala da saturn u 3. polju daje neduhovite ljude, ne bas blistave inteligencije? u kvadratu je sa suncem i plutonom u 6. polju (koji su u konjukciji) koliko tu ima istine?
Posto se treca kuca odnosi na komunikaciju, izmedju ostalog, a saturn daje ozbiljnost tamo gde se nadje...mozda je to razlog sto je neko napisao o neduhovitosti....ali opet kazem...treba uzeti u obzir i ostale aspekte, kao na primer odnos tog saturna sa vladarem treceg polja ili sa Merkurom kao njegovim prirodnim vladarem itd.
U solarnom horoskopu (od 1.3.2012.) mi je retrogradni Sa u vagi na 29. stepenu u 4 polju u opoziciji sa venerom u 10., kvadratu sa ASC i trigonu sa neptunom u 8., a planirali smo da prodamo stan i kupimo malo veci (mnogo nas je na malom prostoru!!!). ima li sta od toga? :help:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.