Meni je Saturn na samom pocetku Wodolije u trecoj i malo u cetwrtoj kuci,retro. je. . . Sta to gowori? :?
Preodredjena si da uradis velike stvari u zivotu,i imas kapacitet za mentalne napore(npr.nauka,elektronika,sociologija itd.)A sto se tice saturna u 3-oj kuci...Nemoj me shvatiti pogresno ali...Po ovome trebalo bi da je neko ranije bolno iskustvo(sa porodicom ili u skoli) prouzrokovalo tvoj strah od ispoljavanja,narocito intelektualnih sposobnosti.Trebalo bi malo vise da se opustis kad vodis razgovor sa nekim. Mozda nisam bas pogodila...Ovaj saturn mi je nekako misteriozan. :? :mrgreen:
. . . Da li je tacno da polje u kome se nadje Saturn usporawa,da ne kazem unistawa tu oblast u necijem ziwotu? Recimo,ako je nekome on u polju braka,nowca nece se dugo zeniti-udawati i nece imati nowca u mladosti?
procitala sam ovdje da ako je saturn u kvadratu ne donosi dobar aspekt, meni je saturn u kvadratu sa suncem, sta bi to trebalo znaciti? inace se nalazi u skorpiji i tacno je na granici 8. i 9. kuce?
kada imamo planetu saturn u nekoj kuci moramo biti izuzetno pazljivi jer nas on uci kako o pozitivnim stvarima tako i o negativnim..moramo biti oprezni,zato nas o tome i uci nasa planeta...
Тешке планете у ваги, знаку односа, отежавају везе. Седмо поље, природно поље ваге симболизује брачног партнера па можеш мало да исчитаваш о томе. Претпостављам да имаш од 28 до 30 година и да чекаш први Сатурнов повратак, могуће да су већ сада ствари кристализоване и далеко боље дефинисане јер он доноси голему мудрост и искључиво заслужене дарове. Можда старијег партнера, можда пролонгирање брака... Сидерална астрологија и лоше планете у егзалтацији назива мање лошим, одузима им та негативна својства која се форсирају иако је Са планета која награђује, кад научиш.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.