Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:25:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Сатанизам  (Pročitano 84577 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo ruke  Smile
Da se vratimo unazad koje napravio vise svinjarija po svetu Satanizam ili Hriscanstvo sa Islamom?
U svakom veku se menjaju standardi pa kako onda mozemo da zivimo ko pre 2000 godina?
Izvuci Satanu iz satanizma i imas savrsen kostur za dobar zivot, bar se meni tako cini.
Uzmes stvari u svoje ruke jer niko pa cak ni taj "Bog" nece da ti pomogne niti da ista.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i

Ali postujem iskreno vise stvari u Satanizmu nego u hriscanstvu.

Jeste satanizam je vera bez ograničenja,oslobođena od svih tzv. "greha" i tih lažnih moralnih načela(koji su najveći nemoral koji je ikada postojao)... pokazuje ti kako da sam spaseš sebi dušu,umesto da uzalud čekaš da je spasi neki "bog".

Mislis da je sloboda raditi sve sto zelis?
Koje su to lazne normane norme?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Jeste sloboda raditi sve sto zelis. Ali ta sloboda nije "ispravna" jer je barbarska u poredjenju sa danasnjom kulturom koja bi navodno trebalo da bude superiornija ali je daleko od toga da je bolja. Telo je ostalo isto samo se odeca promenila. Umesto prsa u prsa sada se sve radi iz daljine. Stvoren je svet u kome sa jednom bombom mozes ubiti 50 puta vise nego sto si to ikada mogao pre i naravno ispade da su stare civilizacije bile nemoralne ili sta vec.
Sto se tice normi to prepustam Dioniziji, bas me interesuje da li ima iste stvari na umu kao ja.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240

Ali postujem iskreno vise stvari u Satanizmu nego u hriscanstvu.

Jeste satanizam je vera bez ograničenja,oslobođena od svih tzv. "greha" i tih lažnih moralnih načela(koji su najveći nemoral koji je ikada postojao)... pokazuje ti kako da sam spaseš sebi dušu,umesto da uzalud čekaš da je spasi neki "bog".

Mislis da je sloboda raditi sve sto zelis?
Koje su to lazne normane norme?
Lažne moralne norme.....jao, pa ima primera koliko želiš. Dovoljno je da se osvrneš oko sebe, i već ćeš ih videti na hiljade. Hajde da budem malo slikovita, pa da ti nabrojim par primera (da ne fantaziram i filozofiram, jutro je, mrzi me)..
- u mojoj zgradi su sve neka "fina" deca - narkomančine teške, ali su fini jer slušaju narodnjake, nose majice na kragnu, zznaju ih još dok su deca bili. E oni su fini, a ja nisam. Zašto? Zato što slušam "nenormalnu muziku", nosim sablasne majice, oblačim se uglavnom u crno, tetovirana sam, imam pirsing. Džabe meni "dobar dan, kako ste", džabe sve kad iza leđa čujem"Iju, jadna njena majka, pogledajte je, sigurno se drogira". Moja keva je sve te babetine odje*ala u startu, zna šta gaji u kući, tako da sa tim nemam problema. To što se pola zgrade međusobno švalera, što žene bacaju anatemu na sve što je mlado (iz čiste ljubomore), što ne posti, što ne farba jaja za uskrs, što ne ide na paljenje badnjaka (a 'vamo žderu kao svinje, kad ih niko ne vidi...hehe, videla ja), što se krste na svake 3 sekunde, e to je lažni moral....
I u šta ja da verujem? Kako je svet dobar?
Polusvet i malograđanštinu prezirem, pa neka budem i satanista, ali foler neću biti. Respect ljudima koji su svoj život posvetili bogoučenju (tu prevashodno mislim na one ubledele i mršave monahe po manastirima, koji žive skromno i crkva ih ne ferma ni 5 %), ali ove naše vladike, pa biskupi...sve su to gola govna. I objasni mi gde je tu moral kada je pop mrtav pijan došao na sahranu oca moje prijateljice? Kao da nije bilo dovoljno bolno i gadno i ovako, još je samo on falio da baljezga tamo i pravi smejuriju od sahrane.
Istina, napisala sam već, verujem u nešto iznad nas, nešto što me vodi (pa čak i kad  pravim sranja - a moje sranje je možda nekom ok...opet relativna stvar), nešto što me drži, ali odgovor šta je to nisam našla ni u jednoj svetoj knjizi...a pročitala sam i bibliju (potrebno je, drži prijatelja blizu, a neprijatelja još bilže) i kur'an i toru i dosta hinduističkih i budističkih knjiga, i nigde, a baš nigde nisam našla odgovore na pitanje šta je to dobro i zašto je to dobro, a šta je to loše i zašto je to loše.
Onda još jedna ružna slika "morala". Crkva...boćićna liturgija, ljudi koliko hoćeš (sve newvawe vernici)..."jao vidi kako se obukla, Maca nije došla, sramjebilo, pošto si kupila taj kaput..."....shit. Ali na liturgiji smo, vidimo se, imamo dokaze da smo bili i time ispunili svoju moralnu normu...haha.
Sve bih ja njih malo u domove za nezbrinutu decu ili u ustanove za odrasle, da vide malo šta je taj bog učinio ljudima, ni krivima ni dužnima-deca pogotovo, da se nagledaju malo istine i života, a da prestanu da sami dele ljude na dobre/loše...
A sveta loza Nemanjića...u tebi i meni ima njihove krvi kao što ima krvi Aboridžina. Turci su nas jahali 500 godina, baš se čudim što smo uglavnom svi tamniji sa smeđim očima Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
što ne posti, što ne farba jaja za uskrs, što ne ide na paljenje badnjaka (a 'vamo žderu kao svinje, kad ih niko ne vidi...hehe, videla ja), što se krste na svake 3 sekunde, e to je lažni moral....
Vidim to i ja Smile Slazem se da je to lazni morla kao i licemrje

Citat
I objasni mi gde je tu moral kada je pop mrtav pijan došao na sahranu oca moje prijateljice? Kao da nije bilo dovoljno bolno i gadno i ovako, još je samo on falio da baljezga tamo i pravi smejuriju od sahrane.
Cim meni oni objasne i ja cu tebi.Ni meni to nije morlano kao ni normalno
Citat
Zato nam je kako nam je.Bilo bi bolje da smo i mi bolji.

Citat
nisam našla odgovore na pitanje šta je to dobro i zašto je to dobro, a šta je to loše i zašto je to loše.
Svaka stvar ima svoj uzrok.Zivot nam je onakav kakvi smo mi.Ako mislimo da nije u redu nesto sa nasim zivotom to znci da nesto nije uredu sa nama samima.Kada covek negresi?Kada zna svoj posao a kada ne grei sve je kako treba.E kada mi budemo naucili kako treba da zivimo i prestanemo da gresimo sve ce biti kako treba.E sta valja i sta ne valja vise ne znam ni ja sam Smile Znam samo da ovo sto vecina radi ne valja i ovo sto ja radim ne valja.I znam da sam gresan i zato molim Boga da mi oprosti(ako to nije Hristos) opet molim tog drugog da mi oprosti.A ako Bog ne postoji(sto nije istina) ja nista necu izgubiti.Ja da uzivam u onome sto je prolazno i ono sto donosi bol i muke  Smile necu.Ja kakav sam zivim lepo  Smile i ne zalim se  Smile

Citat
Crkva...boćićna liturgija, ljudi koliko hoćeš (sve newvawe vernici)..."jao vidi kako se obukla, Maca nije došla, sramjebilo, pošto si kupila taj kaput..."....shit. Ali na liturgiji smo, vidimo se, imamo dokaze da smo bili i time ispunili svoju moralnu normu...haha.
Zaiste smesno i zalosno.Potpuno se slazem sa tobom ali to nema veze sa religijom i Bogom.Sve ja to isto vidim i znam ali i dalje idem u Crkvu.Verovali vi meni ili ne ja sve to otvoreno pricam i u samoj crki.Jos samo da me proglase za jeretika Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
Citat
što ne posti, što ne farba jaja za uskrs, što ne ide na paljenje badnjaka (a 'vamo žderu kao svinje, kad ih niko ne vidi...hehe, videla ja), što se krste na svake 3 sekunde, e to je lažni moral....

Citat
I objasni mi gde je tu moral kada je pop mrtav pijan došao na sahranu oca moje prijateljice? Kao da nije bilo dovoljno bolno i gadno i ovako, još je samo on falio da baljezga tamo i pravi smejuriju od sahrane.
Citat

Citat
nisam našla odgovore na pitanje šta je to dobro i zašto je to dobro, a šta je to loše i zašto je to loše.
Svaka stvar ima svoj uzrok.Zivot nam je onakav kakvi smo mi.Ako mislimo da nije u redu nesto sa nasim zivotom to znci da nesto nije uredu sa nama samima.Kada covek negresi?Kada zna svoj posao a kada ne grei sve je kako treba.E kada mi budemo naucili kako treba da zivimo i prestanemo da gresimo sve ce biti kako treba.E sta valja i sta ne valja vise ne znam ni ja sam Smile Znam samo da ovo sto vecina radi ne valja i ovo sto ja radim ne valja.I znam da sam gresan i zato molim Boga da mi oprosti(ako to nije Hristos) opet molim tog drugog da mi oprosti.A ako Bog ne postoji(sto nije istina) ja nista necu izgubiti.Ja da uzivam u onome sto je prolazno i ono sto donosi bol i muke  Smile necu.Ja kakav sam zivim lepo  Smile i ne zalim se  Smile

Citat
Crkva...boćićna liturgija, ljudi koliko hoćeš (sve newvawe vernici)..."jao vidi kako se obukla, Maca nije došla, sramjebilo, pošto si kupila taj kaput..."....shit. Ali na liturgiji smo, vidimo se, imamo dokaze da smo bili i time ispunili svoju moralnu normu...haha.
Zaiste smesno i zalosno.Potpuno se slazem sa tobom ali to nema veze sa religijom i Bogom.Sve ja to isto vidim i znam ali i dalje idem u Crkvu.Verovali vi meni ili ne ja sve to otvoreno pricam i u samoj crki.Jos samo da me proglase za jeretika Smile
Ovde mogu samo delimično da se složim sa tobom. Naravno, ako praviš greške, tipa...bodeš se, naravno da ti život neće biti cveće i da ćeš verovatno upropastiti i sebe i okolinu.
Ali recimo npr. meni je umro otac (na to stvarno nisam mogla da utičem) i pošto sam ja to jako teško podnela, upala sam u bedak, počela da radim neke stvari koje nisu za pohvalu...zašto? Teško je naći snagu u sebi da to preživiš, i da nastaviš da funkcionišeš normalno. Btw, gde je onda bog bio da me izvuče iz tog pakla?
Citat

Citat
Citat

Citat

Citat
Zato je crkvu prezirem. I popove i ostalo. Svu tu svetinu koja se sjati tamo, čisto da bi bila viđena, misleći da će time da se očisti grehova i "loših misli"...ma daj. Mene su proglašavali i za satanistu (kada sam se prvi put istetovirala, jer to nije po "božjim zapovestima", pa onda za jeretika (jer slušam tu "grooooznu muziku"), and so on, and so on...uglavnom, u raj neću ići Smile Smile Smile Smile Smile
A neće ni drugi "moralni i normalni"...to mi je glavna satisfakcija Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2008, 09:29:19 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ovde mogu samo delimično da se složim sa tobom. Naravno, ako praviš greške, tipa...bodeš se, naravno da ti život neće biti cveće i da ćeš verovatno upropastiti i sebe i okolinu.
Ali recimo npr. meni je umro otac (na to stvarno nisam mogla da utičem) i pošto sam ja to jako teško podnela, upala sam u bedak, počela da radim neke stvari koje nisu za pohvalu...zašto? Teško je naći snagu u sebi da to preživiš, i da nastaviš da funkcionišeš normalno. Btw, gde je onda bog bio da me izvuče iz tog pakla?
Tu je On a tu smo i mi.Ajde da nema njega(a ima ga) gde smo mi da ti tu pomognemo.A sto se njega tice On je tu da ti pomogne  uvek i spreman ali samo je potrebno da mu mi to omogucimo.Bog je ljubav a ljubavne zna za nasilje.Ako bi on bilo sta uradio bez nas i bez nase zelje to bilo nasilje.Mogu li ja tebi da pomognem ako ti neces?Ne mogu,moze li doktor da ti pomogne ako ti ne ides kod njega.

Citat
uglavnom, u raj neću ići
Super imcu drustvo Smile Mislis li da cu ja ovaka otici u raj  Smile Ja samo to zelim i tome se nadam ali raj moze biti i ovde i svuda samo treba da imamo ljubavi  i razumevanja za druge.

Citat
A neće ni drugi "moralni i normalni"...to mi je glavna satisfakcija
"normani i moralni"nece ali ce zato moralni i normalni

Iskerno da ti kazem nesto.Meni licno to jako smeta i jako me boli.Sto pojedni,a medju njima i ja, svojim primerom lose uticemo na misljenje o Crkvi.Ja jeste da idem u Crkvu  i sl ali sam takodje daleko on onoga sto treba da budem.Otkud ja znam da ti nisi bolja od mene,u stvari jesi.Jer sam danas i od tebe nesto naucio.

Smile Sad treba da idem cujemeo se kasnije.Svako dobro ne ocajav  Smile  Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Lažne moralne norme.....jao, pa ima primera koliko želiš. Dovoljno je da se osvrneš oko sebe, i već ćeš ih videti na hiljade. Hajde da budem malo slikovita, pa da ti nabrojim par primera (da ne fantaziram i filozofiram, jutro je, mrzi me)..
- u mojoj zgradi su sve neka "fina" deca - narkomančine teške, ali su fini jer slušaju narodnjake, nose majice na kragnu, zznaju ih još dok su deca bili. E oni su fini, a ja nisam. Zašto? Zato što slušam "nenormalnu muziku", nosim sablasne majice, oblačim se uglavnom u crno, tetovirana sam, imam pirsing. Džabe meni "dobar dan, kako ste", džabe sve kad iza leđa čujem"Iju, jadna njena majka, pogledajte je, sigurno se drogira". Moja keva je sve te babetine odje*ala u startu, zna šta gaji u kući, tako da sa tim nemam problema. To što se pola zgrade međusobno švalera, što žene bacaju anatemu na sve što je mlado (iz čiste ljubomore), što ne posti, što ne farba jaja za uskrs, što ne ide na paljenje badnjaka (a 'vamo žderu kao svinje, kad ih niko ne vidi...hehe, videla ja), što se krste na svake 3 sekunde, e to je lažni moral....
Polusvet i malograđanštinu prezirem, pa neka budem i satanista, ali foler neću biti. Respect ljudima koji su svoj život posvetili bogoučenju (tu prevashodno mislim na one ubledele i mršave monahe po manastirima, koji žive skromno i crkva ih ne ferma ni 5 %), ali ove naše vladike, pa biskupi...sve su to gola govna. I objasni mi gde je tu moral kada je pop mrtav pijan došao na sahranu oca moje prijateljice? Kao da nije bilo dovoljno bolno i gadno i ovako, još je samo on falio da baljezga tamo i pravi smejuriju od sahrane.
Istina, napisala sam već, verujem u nešto iznad nas, nešto što me vodi (pa čak i kad  pravim sranja - a moje sranje je možda nekom ok...opet relativna stvar), nešto što me drži, ali odgovor šta je to nisam našla ni u jednoj svetoj knjizi...a pročitala sam i bibliju (potrebno je, drži prijatelja blizu, a neprijatelja još bilže) i kur'an i toru i dosta hinduističkih i budističkih knjiga, i nigde, a baš nigde nisam našla odgovore na pitanje šta je to dobro i zašto je to dobro, a šta je to loše i zašto je to loše.
Onda još jedna ružna slika "morala". Crkva...boćićna liturgija, ljudi koliko hoćeš (sve newvawe vernici)..."jao vidi kako se obukla, Maca nije došla, sramjebilo, pošto si kupila taj kaput..."....shit. Ali na liturgiji smo, vidimo se, imamo dokaze da smo bili i time ispunili svoju moralnu normu...haha.
Sve bih ja njih malo u domove za nezbrinutu decu ili u ustanove za odrasle, da vide malo šta je taj bog učinio ljudima, ni krivima ni dužnima-deca pogotovo, da se nagledaju malo istine i života, a da prestanu da sami dele ljude na dobre/loše...
A sveta loza Nemanjića...u tebi i meni ima njihove krvi kao što ima krvi Aboridžina. Turci su nas jahali 500 godina, baš se čudim što smo uglavnom svi tamniji sa smeđim očima Smile Smile Smile

Svaka čast ovo je i odviše o moralnim normama hrišćana... Smile

Umesto prsa u prsa sada se sve radi iz daljine. Stvoren je svet u kome sa jednom bombom mozes ubiti 50 puta vise nego sto si to ikada mogao pre i naravno ispade da su stare civilizacije bile nemoralne ili sta vec.
Sto se tice normi to prepustam Dioniziji, bas me interesuje da li ima iste stvari na umu kao ja.
Naravno dušo da imam iste stvari na umu kao i ti... Smile

Citat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung S8
Jbt,sektasi definitvno...kako bi vas prebio da vas vidim na ulici,ne bi gledao da'l je zensko ili musko... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Jbt,sektasi definitvno...kako bi vas prebio da vas vidim na ulici,ne bi gledao da'l je zensko ili musko... Smiley 1
Ko sektas?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:25:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.