Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 17:15:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Сатанизам  (Pročitano 84632 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Joj jadni vi pored mene ovako zločeste... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
nisi jedina. ja i ti dusho smo najveci antihristi  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
nisi jedina. ja i ti dusho smo najveci antihristi  Smile
E sad mi je lakše,kada znam da si ti dušo uz mene,pored mene...ili kako god želiš...bez ograničenja...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
kako god ti zelis  Smile
to me izludjuje kad neko kaze e ovo je prava religija i bla bla bla i propoveda o ovome i onome i napada drugu stranu a ne zna nista o njoj.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Tema, tema, temica, ....

P.S. A ti matora svalercino,  ako mislis da muvas, muvaj, al' na pp.  Smile I cuvaj se opet od nekog tornada.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

bog je put istina i zivot

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N-70
ne treba ni da imam pojma,nije hriscanstvo jedina prava religija za sve ljude.poznajem,cenim i postujem ljude drugih vera i nacija,samo kazem da je za nas svetosavlje put,zato sto smo krvlju i duhom potomci svete loze nemanjica.sustinski,bog je ljubav,opet sirok pojam,ali bukvalno ljubav koju siguran sam svako kad tad oseti.ne volim puno da filozofiram,ali sudeci po tvojim tekstovima,osecas ti puno toga,ali tvrdim da te ceka dug put do istine.sve ti je na volju,al pamet u glavu metalac...
IP sačuvana
social share
nema sile do duha svetoga,nema boga do boga jednoga...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
ne treba ni da imam pojma,nije hriscanstvo jedina prava religija za sve ljude.poznajem,cenim i postujem ljude drugih vera i nacija,samo kazem da je za nas svetosavlje put,zato sto smo krvlju i duhom potomci svete loze nemanjica.sustinski,bog je ljubav,opet sirok pojam,ali bukvalno ljubav koju siguran sam svako kad tad oseti.ne volim puno da filozofiram,ali sudeci po tvojim tekstovima,osecas ti puno toga,ali tvrdim da te ceka dug put do istine.sve ti je na volju,al pamet u glavu metalac...
Hoćeš da kažeš da hrišćanstvo nije prava religija za sve ljude...pa religija ni ne postoji, ako ćemo tako. Postoji nešto, nešto isto za sve ljude (kad nam je najteže, uvek kažemo "Bože pomozi"). Taj Bog nije ni u hrišćanstvu, ni u islamu, ni u budizmu...neka viša sila.
E sad, ako ta viša sila predstavlja nešto dobro (odricanje od grehova), onda mora da postoji  nešto loše, i čini mi se da to loše rukovodi našim životima više nego to dobro. Stvar je u tome koliko imamo snage da se odupremo tome lošem.
I zapravo, šta je to loše??? To je relativna stvar.
Da li se osećaš loše dok imaš sex, ili dok piješ ili dok si gord...NE. Ne osećaš se loše. Sve to kao nije dobro,ali se čovek dobro oseća dok čini greh.
Satanista - šta je to???
Worshipovac Sotone? Ma hajde...ako ne veruješ u Boga (ja ne verujem u crkvu ali u Boga verujem, šta god on značio), kako možeš da veruješ u Sotonu?
Antihrist...kao, doći će jednog dana. Odkud znamo da već nije došao, ili...odkud znamo da tako nešto postoji???
Zato uvek verujem u jedan moto: nema rata među religijama, već samo rata među klasama.
Religija je najgora stvar koja se čovečanstvu mogla desiti. Ona je uzrok svih ratova, krvoprolića...zbog jebenog krsta, polumeseca, Davidove zvezde...ili čega god.
Gledajte napred, bez religioznih tumačenja svakog svog koraka. Respect svim vernicima, ali crkva je dogma, kao što je sve dogmatično u njoj...
Ako ćemo već o hrišćanstvu, Isus nije ovako zamišljao svoje učenje.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

bog je put istina i zivot

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N-70
kako si zakljucila da verujem u sotonu?javascript:void(0);
Smile
nedaj Boze.odakle ti to?ja sam hriscanin vere pravoslavne i s tim sam nacisto sasvim.napisao sam da i drugi ljudi,budisti,muslimani i t d imaju svoj put,a da je hriscanstvo nas put,nas srba,potomaka rastka nemanjica,zato sam napisao svetosavlje.javascript:void(0);
Smile
IP sačuvana
social share
nema sile do duha svetoga,nema boga do boga jednoga...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
zato sto smo krvlju i duhom potomci svete loze nemanjica
Svete loze? Po cemu Svete? Jer zbog toga sto su poubijali toliki narod i prihvatili kvazi pravu religiju. Ako su oni bili glupi i ludi i nisu znali bolje zasto mi ne bi uradili nesto bolje za sebe van tih pisljivih religija. Ne pripadam ijednog religij iako sam bio hriscanin nekada. Ali postujem iskreno vise stvari u Satanizmu nego u hriscanstvu. E sad nisam Satanista ali Satanizam ti daje snagu i moc da zivis sad a ne da se molis za sutra u koje nisi siguran bio to vecni zivot ili neki raj...
bog je ljubav
Jeste malo sutra. Navescu jos jedanput. Da Bog postoji on je tiranin i da postoji iako ne verujem da postoji nikada vise se ne bih poklonio njemu.

@Tarantulica
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Ali postujem iskreno vise stvari u Satanizmu nego u hriscanstvu.

Jeste satanizam je vera bez ograničenja,oslobođena od svih tzv. "greha" i tih lažnih moralnih načela(koji su najveći nemoral koji je ikada postojao)... pokazuje ti kako da sam spaseš sebi dušu,umesto da uzalud čekaš da je spasi neki "bog".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 17:15:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.