Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 03:41:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Сатанизам  (Pročitano 84644 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
La Vey satanisti. Kako sam video iz licnog iskustva oni niti vrbuju niti rade pojedincu pa i grupi ista.
Niti prinose zrtve.
Luciferijanci, Deca Mraka, Odbaceni su samo jos neki od grupa koji ne padaju pod extremni vid satanizma
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
La Vey satanisti. Kako sam video iz licnog iskustva oni niti vrbuju niti rade pojedincu pa i grupi ista.
Ti kao niv i neko njima stran ne mozes sve ni videti.Ali sledeci put kada ih vidis molim te postavi im sledece pitanja

1.Koliko je clan grupe
2.Moze li da ti nabroji ostale organizacije koje su povezane sa njegovom
3.Ko je osnivac
4.Neka ti isprica sve sto zna o lideru
5.U sta veruju
6.Sta misle o bivsim clanovima organizacije?Da li su imali prilike da razgovaraju sa bivsim clanovima i saslusaju razloge ybog kojih su je napustili?Ako nisu pitaj ih zasto nisu?
7.Sta mu se najvise dopata u organizaciji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Mogu da ti odgovorim na nekoliko pitanja jer pitanja ne odgovaraju ovom pravcu religije.
Satanizam je religija indivudalizma, sto znaci da ti odredjujes sta ces da radis i kako ces. Nije bazirano po principu grupe.
Mislim ove sto ja znam nemaju vodju niti veze sa ostalim grupama.
A drugi par je povezan sa Sataninom Crkvom stvorenom od strane La Vey-a i koliko ja znam oni nista ne odlucuju. Postoji mogucnost obucavanja da dospes do magistra a to je najveci cin, ali to nije kao u hriscanstvu da sa tim cinom mozes da naredjujes.
Ja kako znam ove pojave sa zrtvovanjima upraznjavaju Illuminati. A za groblja i sta vec ne, to je samo gomila glupih klinaca ili neki lik kome se dopala ideja da bude na vrhu.
Toliko od mene.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
A za groblja i sta vec ne, to je samo gomila glupih klinaca ili neki lik kome se dopala ideja da bude na vrhu.
a zasto to ne bi bilo ispunjavanje ovoga

Citat
sto znaci da ti odredjujes sta ces da radis i kako ces.
oni su odredili da urade to,neko ce odluciti nesto drugo.A sve mu to satanizam dozvoljava

A sta on propoveda?
Citat
La Vey
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Čim nekome ili nečemu služiš ne određuješ ti nego ogspodar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Joco nisam te bas najbolje razumeo

Simce, to je donekle istina.
Ali ovde vazi pravilo da nema pravila, dok u hriscanstvu postoje pravila itekako.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Joco nisam te bas najbolje razumeo
Ako sam ja tebe dobro razumeo ti kazes da satanizam dozvoljva da ti radis sta hoces.Ako je to tako onaj ko rusi groblja i radi sve drugo u vidu satanizma i ne radi to jer tako zeli a zatanizam se ne ogradjuje od toga vec to dozvoljava.

Citat
Ali ovde vazi pravilo da nema pravila, dok u hriscanstvu postoje pravila itekako.
Znaci onaj ko skrnavi grobrlja ne krsi nikakav pravila po satanizami?Ako sam ja dobro razumeo Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Satanists do not believe in the supernatural, in neither God nor the Devil. To the Satanist, he is his own God. Satan is a symbol of Man living as his prideful, carnal nature dictates. The reality behind Satan is simply the dark evolutionary force of entropy that permeates all of nature and provides the drive for survival and propagation inherent in all living things. Satan is not a conscious entity to be worshipped, rather a reservoir of power inside each human to be tapped at will. Thus any concept of sacrifice is rejected as a Christian aberration—in Satanism there’s no deity to which one can sacrifice.

Satanizam pada na individuu. Ima neka pravila koja nisu pravila u stvari vec okvir.

Krsenje grobova u stvari nema nikakve veze sa satanizmom. To je produkt televizije na decu koja nemaju pojma sta veruju. U Satanizmu si ti Bog sam, dok je satana samo predstavljane negativne energije koju svi posedujemo. Pise gore odlomak na engleskom.
Satanizam nije samo ono sto si cuo i ono sto mislis, ima mnogo toga sto mora da se prouci da bi se sve razumelo sta jeste a sta nije.

Ni u hriscanstvu nemamo neko pravilo protiv krsenja grobova ako se ja dobro secam. Tako da sve zavisi od osobe do osobe.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i

Citat
Ni u hriscanstvu nemamo neko pravilo protiv krsenja grobova ako se ja dobro secam.
Imamo.HRiscanstvo osudjuje nasilje ali ne i nasilnika.Po tome je mnogo uzvisenije od drugih jer se trudi da razume onoga ko se tako ponasa.

Citat
Satanizam pada na individuu. Ima neka pravila koja nisu pravila u stvari vec okvir.
Znam,Satanizam su one odlike koje satana ima. Smile Mada mnoigi u sustini ne veruju da i on postoji ali se ipak hteli ili ne klanjaju njemu jer ne veruju da i Bog postoji.Ali ovako ja lakse sebe obogotvoriti i nazvati se satanistom,Tako je i satana uradio...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
To je Satana radio? A otkud to znas? iz Biblije? Iskreno ja ne verujem u 99% sto Biblija kaze, jer toliko stvari niti je tacno, toliko je izbaceno i preradjeno. Da ne pricam o tome koliko je slicna sa starim paganskim textovima.
E sad kao sto rekoh pre, mi samo znamo jednu stranu price ali ne i drugu. Rob ne zeli da bude rob doveka, zeli da se neki put pokloni i sebi, jer moramo prvo gledati na sebe pa tek onda na sve druge.
Hriscanstvo te baca dole, ima vise negativnosti nego pozitivnosti. Ne mozes ovo, ne mozes ono, ne voli Bog bla bla bla
zar nije bolje osecati se jakim i sposobnim umesto biti hendikepiran do kraja zivota
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 03:41:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.