Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 06:44:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 220067 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia Luvmya 520
Sto ga filujes kako tebi odgovara.

Da pojasnim - drugi delovi nisu dosadni vec zanimljivi i manje ili vise ozbiljni, a ovaj je smehotresan. Verujem da je sada jasnije.  Smile
Samo pokusavam da ti objasnim o cemu ti pricas. Ti svoje subjektivno misljenje o podforumima zelis da aplikujes na sve ljude.
Rekao sam ti ako je tebi ovaj podforum smesan, superiska, bitno je da u tebi izaziva pozitivan osecaj, bas kao sto nije pozitivan osecaj ako  iz bilo kog razloga neki podforum daje osecaj dosadnog.

Ti si taj koji govori nesto sto tebi odgovara ili ne, a ne ja. Ja ovaj podforum ne smatram smehotresnim niti imam
bilo sta protiv ljudi kao sto si ti koji imaju misljenje koje ti imas.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
HTC One
I kako covek da se ne smeje?  Smile

Subjektivno misljenje, emocije/neemocije, rec, recenica, slavistika i bantu  Smile Smile Smile

Humor jeste relativna stvar, ali ima i onog univerzalnog, a takav ovde vlada. To je misljenje, verujem objektivno, velike vecine Burekdzija.

I objektivno, ako tebi nesto nije smesno, ne znaci da je to relevantno, istinito i merodavno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia Luvmya 520
I kako covek da se ne smeje?  Smile

Subjektivno misljenje, emocije/neemocije, rec, recenica, slavistika i bantu  Smile Smile Smile

Humor jeste relativna stvar, ali ima i onog univerzalnog, a takav ovde vlada. To je misljenje, verujem objektivno, velike vecine Burekdzija.

I objektivno, ako tebi nesto nije smesno, ne znaci da je to relevantno, istinito i merodavno.  Smile
Univerzalni humor ?!? Sta je to ? Klovn u cirkusu mozda nije smesan nekom africkom ili amazonskom plemenu.
Cak necu ni reci da je smesan tvoj pokusaj da humor nazoves objektivnim.
Nisam ni rekao da je moje ili bilo cije misljenje relevantno ili merodavno a istinito nemoze da bude.

Licno ne vidim nista smesno u samom religijskom verovanju koje ljudi imaju, iako znam da su sva verovanja bajke/fantazija. Meni je smesno kada neko zeli da te bajke predstavi kao stvarnost/istinu, sto naravno tim istim vernicima ili nekom drugom nije smesno.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
HTC One
Samo cu reci -  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
klip sa domaće televizije o masomima.

Kod:
http://www.megaupload.com/?d=TM7R6FV6

emisija Atlantis na Radio beogradu 2, a u kojoj su govorili Velimir Abramović i Marko Lopušina, na teme masonerije u Srbiji i Svetu.

Marko Lopušina je smorio za sve pare dok je ovaj što se javio telefonom bio sjajan.
 Zašto? Pa evo prosto je: Marko priča kroz samocenzuru i iz glave-ovaj drugi priča onako kako veruje da jeste. Uvek mi je milije da slušam one koji govore kroz osećaj nego da se davim sa tipovima poput lopušine. *erem se u masoneriju baš.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia Luvmya 520
Samo cu reci -  Smile Smile Smile Smile Smile
Tako je ti si bozanstvo ovog foruma i na kojem god se podforumu pojavis, ljudi moraju da "bace sve iz ruku" i da se klanjaju tvojoj inteligenciji, posto je dovoljno da zakucas nekog smajlija i to je znak tvog autoriteta.
Svi koji kazu bilo sta sto se protivi onom sto ti kazes - su smesni, posto ne shvataju da si ti bozanstvo.

Evo bas je zvao slobadidi i zeli da mu vratis njegovu ulogu na ovom forumu.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Skuvao sam sebi litar kineskog caja i imam parce suvog hleba ,ajde nastavite..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia Luvmya 520
Skuvao sam sebi litar kineskog caja i imam parce suvog hleba ,ajde nastavite..  Smile
A u stvarnosti zivis u Londonu, pun si para kao brod i najveci uzitak pored idealne porodice ti pruza dolazak na burek i smejanje sirotinji iz Srbije.
Mozda si blizu ljudi koji se iz Londona smeju ostatku sveta koji zlostavljaju svojim bankarskim igrama pa je ta histerija smeha presla na tebe.
Za mene licno je neopevana nagrada saznanje da druge ljude cinim zadovoljnim ali sumnjam da ce coolrunner
nastaviti sa isticanjem svoje brutalne inteligencije upotrebom smajlija.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Sony xperia
Kako bi bilo da omanjite sa prozivanjem ? Zar i to nije jedan deo, da kazem tako, one tamne strane ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Skuvao sam sebi litar kineskog caja i imam parce suvog hleba ,ajde nastavite.. Smile
A u stvarnosti zivis u Londonu, pun si para kao brod i najveci uzitak pored idealne porodice ti pruza dolazak na burek i smejanje sirotinji iz Srbije.
Mozda si blizu ljudi koji se iz Londona smeju ostatku sveta koji zlostavljaju svojim bankarskim igrama pa je ta histerija smeha presla na tebe.
Za mene licno je neopevana nagrada saznanje da druge ljude cinim zadovoljnim ali sumnjam da ce coolrunner
nastaviti sa isticanjem svoje brutalne inteligencije upotrebom smajlija.

Dakle majstore Ti stvarno imas talenat da vredjas ljude,

Pa naravno da postim sad je vreme posta,
Ne mogu da zanemarim tradiciju svog skromnog porekla ,jacanje volje se vezba kroz odricanje
bez obzira koliko covek stekne kroz rad i jos vise odricanja .
Ko nije osetio glad taj ne razume i ne postuje kako svet funkcionise .

Hajde nek se javi tri osobe na ovom burek forumu koje si ti ucinio zadovoljnim sa svojim misljenjem ?

« Poslednja izmena: 24. Mar 2011, 15:56:55 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 06:44:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.