Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 18:33:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 220155 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@Alex616
@RavenDark
Svako od nas ima različite asocijacije na Satanizam. Koje su vaše?

moze li neko da postavi neki link (s bilo kakvog video izvora) gde su snimani rituali kamerom, iluminati, masoni i slicno...

postoje li neki tajni snimci gde se snima sve i gde je okaceno na internet ???

Smile
Evo nečeg konkretnog iz 2007-me. Ritual u kome svake godine učestvuju ljudi sa najviših pozicija moći.
Nakon uvoda, odgledaj snimak nastao ssakrivenom kamerom novinara koji se infiltrirao unutra.

Sekund nakon paljenja čuju se krici a da li ja loše vidim ili ne tek čini mi se da se i u samoj vatri vide pokreti  Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2011, 09:38:46 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja i dalje ne kapiram kakve veze to ima sa Satanizmom?
Satana je Judeo-Hriscanska tvorevina, a Molok ili Molek je pre Hriscansko bozanstvo koje je kada je uspostavljeno hriscanstvo bilo prebaceno u grupu demona i zlih bogova i tih gluposti. Doduse ima onih koji su po pitanju obozavanja obozavali "zle" idole, ali po default-u su Hriscani ubacivali i poistovecivali stare obicaje, duhove i bogove sa Satanom.

Postoji kao sto sam naveo, samo par grupa "Satanista" koji se ponasaju po principu loseg americkog filma, ovi ostali su tu da unaprede sebe. Vec sam navodio LaVey-a kao primer
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Medju prehrišćanskim religijama su postojali simboli muške plodnosti i fizičke snage, pa sve vrvi od Bikova, jaraca, ovnova, konja, vukova, medveda, kao muških simbola.

Hrišćanskim misionarima je bilo najjednostavnija da obožavanje tih simbola proglase za delo Sotone i jednim uprošćenim zamahom počiste široku galeriju mitova.

Recimo kod Srba je vuk do danas zadržao mitološka svojstva u narodu, kao kod Rusa mečka. Pa se na vašarima širom Balkana pravila rvanja ljudi sa bikovima, u smislu "jači od bika" Gatanje po noćnim huktanjima sova itd...

Onda se duboko prenerazimo kada neko u Kaliforniji pravi kult Sovuljage, ma otidi 100km od Beograda do Homolja da se naslušaš priča i priča, sovuljage, veštice, vampiri, vukodlaci, drekavci, zli dusi.... ... kakva Kalifornija! Grof Drakula nam je oduvek prijateljski komšija, tu je on odmah iza Banata, a ne u Njujorku.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zvuci veoma Satanicno, oltar mi se osusio, moram da zrtvujem device ponovo  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Zvuci veoma Satanicno, oltar mi se osusio, moram da zrtvujem device ponovo  Smile

A devicama isprali mozak pa se bez otpora prepuštaju satanistima...  ...ih ne smem dalje, cenzurišu me gazde sa višeg nivoa!  Smile
« Poslednja izmena: 16. Feb 2011, 20:07:27 od Imaginelo »
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja i dalje ne kapiram kakve veze to ima sa Satanizmom?
Satana je Judeo-Hriscanska tvorevina, a Molok ili Molek je pre Hriscansko bozanstvo koje je kada je uspostavljeno hriscanstvo bilo prebaceno u grupu demona i zlih bogova i tih gluposti. Doduse ima onih koji su po pitanju obozavanja obozavali "zle" idole, ali po default-u su Hriscani ubacivali i poistovecivali stare obicaje, duhove i bogove sa Satanom.

Postoji kao sto sam naveo, samo par grupa "Satanista" koji se ponasaju po principu loseg americkog filma, ovi ostali su tu da unaprede sebe. Vec sam navodio LaVey-a kao primer
Zato te i pitam koje su tvoje asocijacije na reč Satanizam?
 Ovo te pitam da bih imao jasniju sliku o tome što misliš. Znaš da nisam maliciozan pa možeš opušteno da odgovoriš bez ikakvih pravdanja.. Dovoljno smo širokih shvatanja.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Meni su pozitivne, jer ja to gledam vise na pozitivno nego na negativno Tax.  Satanizam- Sex, Sloboda, Inspiracija, Iluminacija, Samounapredjivanje itd.
E sad to sto ima budala koji nemaju pojma sta je Satanizam pa tamo kolju ljude i piju krv, e to su teski bolesnici  Smile

A devicama isprali mozak pa se bez otpora prepuštaju satanistima...  ...ih ne smem dalje, cenzurišu me gazde sa višeg nivoa!  Smile
Tacno tako, barem je tako bilo dok sam ziveo na jednom drugom mestu Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Asocijacije

Tatex za mene je ovo komplikovano pitanje jer volim literaturu ,misticizam ,ali ne vidim pokret ili objasnjenje Satane kroz Holivudsku verziju satanizma gde ima maltretiranje i ubistvo nevinih i gde vlada cisto zlo jer znam da je covek coveku najveci Vuk bilo iza kakve maske da se krije.

Sto se tice holivudske verzije mracnog "Satanizma" za mene bi to bila klonirana deca i mladi ljudi na farmama koji se uzgajaju za vrlo bogate. U UK.imas preko 346 hiljada milionera i 75 Bilionera kad imas lovu sasvim je moguce da imas opcije za rezervne delove,kad je kloniranje kucnih ljubimaca vec postao komercijalizam.

U ranom hriscanstvu Raznorazne lazne moralnosti i sprecavanja znanja kao i sprecavanje prirodne radoznalosti navedene od razlicitih verskih grupa tokom vekova kroz kajanje i pretnje paklom i patnjom su po meni mracne i negativne stvari.
Lucifer ili nosioc svetla ili jutarnja zvezda za mene predstavlja revoluciju ljudskog znanja i zelje za novim otkricima ,procvet kreativnosti. u 17,veku kada su se nauke razgranale i pocele bolje definisati u cilju boljeg razumevanja prirode i sveta u kome zivimo na osnovu obzervacije i cinjenica koje mozemo da vidimo i da merimo.

Po Kabali 666 predstavlja mudrost

Mislim da je Biblija vrlo jedna negativna knjiga 90% uglanom sa patnjom i mucenjem ne samo od ljudi samih sebe
vec i od samog Boga kreatora ,dakle taj pokusaj da se kroz prirodu objasni njegov karakter ili njegov karakter kroz prirodu nije jasno definisan medju vernicima i neki uzimaju tu slobodu biblijskih pisaca zdravo za gotovo.
Samo priznajem Onih 10% ima par lepih stvari o bratstvu i ljubavi medju ljudima kao i o toleranciji i uzajamnoj pomoci i to je uglavnom vodece pravilo na kome su zasnovani ideali vecine tajnih udruzenja i brtstva.

Dakle Jednostavno priznajem Boga kao sveobuhvatnu prirodu Univerzuma u kome zivim ,
On jeste surov i hladan ali postojimo i ako nema jednakosti na svetu zivot je lep bar za neke,
Glavna stvar je slobodna volja coveka da zivi zivot onako kako zeli ali ona nazalost postoji samo u visoko razvijenim drustvima gde su osnovne potrebe kao skloniste,voda ,hrana i zdravstvena pomoc kao i kulturni zivot i slobodno seksualno,politicko i religiozno opredeljenje na izboru i zadovoljene gde su siti stomaci i gde covek ima slobodnog vremena da posveti sebi i razmisljanju ili meditaciji.
Naravno to postoji verzija toga svuda u svetu ali u manjini je  retkost je.
U Knjizi Job-a Jahve Bog i Satana se kockaju i u razgovoru Satana kaze koji je tvoj najveci sluga ?
Kladim se da mogu da ga nateram da prestane da veruje u tebe na sta Bog kaze nikad se to nece desiti.
I tako da Bog Satani odresene ruke da radi sta god hoce sa svojim najvernijim slugom ?
i Job izgubi i zenu i porodicu i decu i imovinu i stoku i zemlju i kucu prodje kroz niz nepogoda vremenskih i licnih i na kraju mu skoro ne ostade nista sem vere sto konacno bi dovoljno za boga.
E sad kad pitas zasto je Bog to dozvolio ? I u celoj Bibliji je isti fazon dakle ti nemas stvarno slobodnu volju vec samo obecanje nagrade ukoliko se pridrzavas pravila i uzdrzavas i drzis pognutu glavu a on ce da te lomi kako zna i ume samo da bi ti unapredio karmu i izveo tvoju dusu na pravi put, jer u sustini ovaj zivot nije svsvirn vazan vec su vazne svari koje dolaze posle prema zasluzi naravno.

Filozofija sta je dobro a sta zlo reflektuje slicnu stvar dobar primer je" Dantes Inferno "
Dakle bio je templar ,pop ga je blagoslovio i On je otisao u rat shvatajuci da je ratnik u ime boga i da moze sve da radi i da cemu sve biti oprosteno klao je ,ucenjivao ,pljackao i silovao .Kada se vratio posle mnogo godina "djavo"mu je odneo devojku verenicu u pakao i dante krenu kroz sedam nivoa pakla da je nadje i pri tom da se reflektuje sta je sve radio ali njemu to tesko pada jer On sa svoje tacke gledista veruje da je nevin.

Predpostavljam da mi se verzija Satane najvise svidja u Miltonovom "Izgubljeni Raju"svaka cast slepom naratoru koji je stvorio ovu pricu i sa kojom je recitovanjem uspevao da prezivi na ulici i prehrani sebe u ta okrutna vremena.
U njegovim stihovima Satana je Azazel general andjela koji su se pobunili protiv uprave boga ,po modernoj kalkulaciji bilo ih je 139 hiljada i jednom kada vojni Ku nije uspeo padali su na zemlju tokom devet dana.
E sad prema stihovima Azazel koji je inace bio odgovoran za davanje metalurgije ljudima i sminke zenama nije uopste zeleo da zameni boga vec je samo hteo da bude nezavisan i da slobodno putuje i da se krece izmedju sva tri relama ,Pakla ,Zemlje i Neba.
Pakao je bio njegov,Zemlja nezavisna a Rajom je vladao Bog. Satana je uvek bio blizu njega i Bog se cesto savetovao sa njim sto bi rekli imao je sekretarsku ulogu ili bi mogli cak i da kazemo bio je njegov stariji sin koji je pun samopoverenja pozeleo da preuzme porodicni posao.
Po Bibliji Satana je bio najlepsi andjeo ,Bog ga je stvorio prekrasnog i lepog da mu drugi zavide i da im bude iskusenje, opasan dijamantima i dragim kamenjem  ali cak ni to mu ne bese dovoljno te on izraste sebi krila dve duzine vecih nego sto je to propisano za andjele na nebu. Kao vladajuca klasa andjela ,nije zeleo da boziji eksperiment covek bude sa istim karakteristikama poput njih i Hteo je kontrolu iznad zemlje i obadve stvari je ostvario.Jedino sto je izgubio je privremeno mesto u raju i povratak kuci ali opcija mu je dana i povratak i oprostaj mu je moguc dovoljno mu je samo da se iskreno pokaje za ono sto je uradio.
U medjuvremenu posle pada protera ga Bog na zemlju gde ga okova na 5000 hiljada godina i sprzi im svima krila
i oni nastavise da zive na zemlji i nastavise da se mesaju sa ljudima. 
Danas On je pravi vladar na zemlji ,slobodan od okova . Bog je odustao od coveka kao svog experimenta dajuci im navodno slobodnu volju i obecavajuci da se vise nece mesati u ljudske afere.
Sve te price su lepe....ali stvaran zivot je dovoljno okrutan i bez njih.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2011, 06:03:48 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Svejedno, Satana za mene nije niti će ikad biti "Biće Svetla" jer on predstavlja zlo i pakost i u mojim asocijacijama demone, izopačene perverzije, korupciju, amoralnost i žrtvovanja beba. To rade tzv. "Luciferijanci". 

Za mene je Lucifer jedna obična baraba.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Pogledaj ko su ljudi po zatvorima sve sami Boziji Vernici hriscani i muslimani .
90% Ljudi koji se bave Magijom bar oni koje ja znam ,dobri ljudi koji imaju unutrasnji mir ili teze ka njemu ,postuju prirodu ,bore se za zastitu zivotinja ,protiv su genetski modifikovane hrane ,obicno su stabilnim dugim vezama i veruju da je ljubav izmedju coveka i zene najbolja odbrana od negativnosti. Skupljaju kristale ,bave se lecenjem dosta provode vremena u prirodi ,obicno imaju macku ili psa ,probusene vedje ,noseve,usi i stomake i svi studiraju po nesto ,njihov najveci greh je st zapale travu po neki put .
Onih 10% su ljudi koji imaju svoje poslove i firme nose krvate i odelo imaju solidne brakove partneri im obicno rade imaju po dvoje troje dece lepe velike kuce ,automobile . To je ono sto sam Ja znam iz iskustva.

Sto se tice Masona to su uglavnom dobri Hriscani bili u staro vreme sad Mason moze biti bilo koje vere ali samo pod uslovom da je na vrhovnom celu Bog. U UK je dugo vremena bila za policiju da pripadaju redu i jos uvek vecina pripada.Ne mozes da pripadas ukoliko si kriminalac i baraba i ako ne zivis primeran zivot.
Ovih dana kada red nije vise u tajnosti svi masoni se ohrabruju da budu otvoreni takoreci prozirni da ljudi prestanu da zaziru i stvaraju konspiracione teorije koje su pocele 1970.
U inicijaciji u odredjeni stepen i nekim ritualima ponavlja se cesto;
"Nema nicega u meni sto nije od Boga"
Kopirajuci neke od Egipatskih gradjevina Masoni su shvatili da odredjene gradjevine generisu energiju ,
Dakle samim oblikom i strukturom ,dobar primer za to su neke pravoslavne crkve .
Postavljajuci odredjene zgrade po gradu ta energija se neprestano vrti i namenjena je sa svojom arhitekturom odredjenom cilju koji se opet gradjenjem neceg drugog moze promeniti.
U Beogradu postoji nekoliko dela od naseg Masonskog umetnika Mestrovica kao na primer statua ratnika za macem i golubom.
Ja sam posetio pecine napravljene desetine metara ispod Paganskog hrama na cijem temelju je cagradjena crkva  i koje je Bendzamin Frenklin izgradio sa Sir .Dasvudom po opisu iz biblije o ulasku u podzemno carstvo
gde su se odrzavali sastanci "Hell & Fire "kluba i na prolazu u kamenu sam video rimski broj XXII sto sam video kao znak za obvnovu kluba 220 godina od postojanja .Sasvim igrom slucaja moj bivsi Engleski svekrv je poznavao sadasnjeg Sir Dasvuda .Klub je bio obnovljen za izvesno vreme .
Pecine nisu vise bile prakticne za okupljanje iz sigurnosnih razloga ventilacije ,sveca ali energija generisana njihovom strukturom nije bila dovoljna jer je projekat bio nezavrsen to jest neke komponente su nedostajale to jest verovatno su bile mobilne ,u nedostatku tih instrumenata odluka je pala da mesto za skupljanje bude iznad obliznje kafane Beli Konj gde su se inace skupljali Goti i gde su se izvodil koncerti i striptiz petkom ,subotom i nedeljom.Posto je kafana stara par stotina godina atmosfera i energija bile su odlicne za rituale .
Posle dolaska svih clanova stavili bi veliki srednjovekovni mac  kroz alke na vratima i svako je imao srebrni pehar ispred sebe sto bi dobio kao novi clan.
Interesantno je da je bilo puno razlicitih skola magije na satancima a imali smo cak i prisutan 12 stepen OTO koji cak nije u to vreme zvanicno postojao.
« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 13:00:57 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 18:33:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.