Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 21:49:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 219600 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 E pa sad ja treba da jurim ko je Lučić a da pre toga preskočim stvari o kojima priča? To je kao,kontraargument?  Smile

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple 15
Ti moras da naucis da vrsis selekciju informacija.
Doduse, to je nesto sto se uci u prvih 20 godina zivota... pa sad i nema svrhe....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Moze ako si deo DB seme...

Mislim, on je bio u zenitu za vreme Milosevica... bio je njegov pion, cak ga je i glorifikovao u Vladarima iz senke...

Upravo je to interesantno, promena Lučićevih strateških stavova u poslednjih 20tak godina. Kako se danas snalaze Slobina siročad.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Nas par je vec napravilo Red Tome Blizanca, i krecemo u akciju  Smile

Meni su neke druge stvari ovde zanimljive, gledao sam bas kako Lucic savetuje, analiticki:

- Sloba, Lucic, Setina i ekipa su svi uvezani, pokrivaju sve "alternativne" pravce, dezuraju u istoj izdavackoj kuci, imaju medijsku pokrivenost po zajednickoj liniji i prave biznis
- Milion puta ponovljena ciljna grupa za zaradu, a takvih u Srbiji ima najvise - "mladi, zeljni moci, vlasti, ulaska u politku"
- Lucic radi ono sto savetuje - ucenje sta i kako pricati, demagogija do koske... pricom o demagogiji navlaci ljude da stanu u red za knjigu o osvajanju vlasti... rezervisite da ne nestane

Sve je profit, samo su pristupi drugaciji  Smile

Da nije žalosno bilo bi smešno Smile.
Moj prijatelju a i vi ostali,koji mnogo znate guglajući,baš nemate nikakvu informaciju.
Dejana Lučića sam doveo da bi izreklamirao svoju knjigu,zar vi ne bi ste to isto učinili za svog prijatelja?
Niko me ne plaća za emisije,niti ja naplaćujem gostima,od istih sam samo u minusu.
Dejana Lučića je "zajebao" njegov ortak i zbrisao sa nekom ušteđevinom od desetak hiljada evra,tako da Dejan nema para,a živi od pisanja knjiga,i šta je onda čudno što ima dobar nastup???
Ne krade čovek već pošteno zarađuje za svoj život,i plaća alimentaciju sinovima.
Ko dana s u Srbiji živi od prodaje knjiga???
Predavanja koja se organizuju baš i služe da bi se ljudi informisali i posećena su.
O genima SM znamo dosta,ali znamo i genetsko poreklo vladajuće strukture u Srbiji danas,a ono je najgore moguće!!!
A grupa oko mene - šta reći već istinu:Razbićemo ponovo svetski sistem zavera,kao i pre 2000 godina!!!
U to budi ubeđen,jer ne govorim ništa napamet,bez jakog keca u rukavu. Smile
Kada dođe vreme uverićeš se u to!
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Neki stvarno ne vide šumu od drveta. Usko,vrlo usko i kratkovido gledanje na stvari sudeći po postovima.
  Neće niko ovde VAS da "spašava",ne budite u gardu kao da će neko vrelo ulje da vam sipa u gaće.
  Argumenti koje čitam su kao da ih pišu teletabisi. "Jao,on se bogati od knjiga..." "Jao,on je bio sa Slobom do jaja.."
 "Aaa,znam ja tog-on je imao firmu i krao je..." Bla bla bla. Niko ne čuje šta čovek govori.  Ako mi se nešto gadi onda je to gordost koja je najinfantilnije s*anje koje postoji.
Ti moras da naucis da vrsis selekciju informacija.
Doduse, to je nesto sto se uci u prvih 20 godina zivota... pa sad i nema svrhe....
"Selekciju informacija"? Šta ima da selektujem jbt,koristim mozak i povezujem ako osetim kao istinito i kopam ako mi treba još argumenata što se za tebe ne bi moglo reći pošto ti "znaš".
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Selekciju informacija vrše po netu,a ne u životu.
Na netu svako piše šta mu se prohte,a da li je istina???samo traže link.
Treba praviti dedukciju,ali svi misle da sve znaju Smile.šta reći ,prijatelju moj!?
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Selekciju informacija vrše po netu,a ne u životu.
Na netu svako piše šta mu se prohte,a da li je istina???samo traže link.
Treba praviti dedukciju,ali svi misle da sve znaju Smile.šta reći ,prijatelju moj!?
  Šta reći? Evo,recimo da se o tim stvarima priča i na televiziji?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ovde svi sve znaju to je sveopste poznato  Smile
Zar nije tako TaxTex-e?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Tatex pojacaj zvuk kad budes gledao ovaj snimak

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple 15
Citat
"Selekciju informacija"? Šta ima da selektujem jbt,koristim mozak i povezujem ako osetim kao istinito i kopam ako mi treba još argumenata što se za tebe ne bi moglo reći pošto ti "znaš".

Ti sve sto pronadjes na tom internetu uzimas kao apsolutno tacno, a drugima spocitavas da samo gledaju samo TV.
Tuzno je da neko sa 30+ godina i dalje veruje u Deda Mraza i ljude kao sto je Lucic... koji pise spijunske romane...
Jos mi reci da je Den Braun apostol istine (plagijator i i stilski prosecan pisac) ja cu da pocnem da bljujem...
U ostalom... ti si fasciniran stvarima koje su meni i mom drustvu bile zanimljive u kasnim tinejdzerskim i ranim dvadesetim godinama (procitala sam par njegovih knjiga, pa znam iz prve ruke njegove knjizevne domete)...
Sedi.. i citaj nesto kvalitetno... npr. Pekica i Pavica... petparacke romane ostavi Slobodibi i sl.
A ako hoces bas pravi spijunski roman, uzmi Sidniji Seldona ili Klajva Keslera...

Citat
Dejana Lučića je "zajebao" njegov ortak i zbrisao sa nekom ušteđevinom od desetak hiljada evra,tako da Dejan nema para,a živi od pisanja knjiga,i šta je onda čudno što ima dobar nastup???

Da se ne lazemo, to nije istina...
Kako neko sa desetak hiljada evra ima poslovni prostor u samom centru Beograda? Smiley

Citat
Moj prijatelju a i vi ostali,koji mnogo znate guglajući,baš nemate nikakvu informaciju.

A mozda mi znamo i neke njegove prijatelje... Mislite o tome... Smile

« Poslednja izmena: 07. Dec 2009, 08:34:07 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 21:49:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.