Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 14:42:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 209720 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia Luvmya 520
Jesi cuo ti ikad za izraz "pivo na eks","rakija na eks","(sta god) na eks"? ...

sta,naziv "EXIT"(Egzit u prevodu) je tek tako,slucajno odabran... lepo zvucao... kako da ne.

Ja ne kazem da je Exit nekakvo orudje satanista(to ne mogu da tvrdim),ali je sasvim jasno cemu on sluzi i sta predstavlja - narokaj se cime god stignes,sto vise mozes.
Stranci koji su zila kucavica EXIT-a nemaju pojma sta znaci "na eks". EXIT je muzicki festival i prvenstveno sluzi predstavljanju kvalitetne muzike. Potrebno je biti na EXIT-u da bi se moglo shvatiti sta je EXIT.
Citat: sez
exit je sve samo ne muzika,gomila priucenih dj smaraca i poneki bend koji nesto vredi u muzickom smislu
Егзит је 6. новембра 2007. године у Лондону изабран за најбољи музички фестивал у Европи на церемонији „Фестивалске награде Уједињеног Краљевства” (енгл. UK Festival Awards) у сарадњи са „Yourope”, европском асоцијацијом 40 највећих музичких фестивала у Европи.

Na EXIT-u nastupaju najveca svetska imena DJ scene i najveci svetski bendovi.
Da bi osoba uspela da odvali lazi koje si ti odvalio potrebna je mrznja i zavist prema najvecem srpskom brendu i
Novom Sadu kao sredini.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Imam solidnu biblioteku egzotericnih i oklutnih knjiga kao i Chartere svih meni interesantnih tajnih drustava.
99% Oni imaju zajednicke sledece stvari;

Sta je sa Kroulijem?
Golden Dawn, Ordo templis orientis

O.T.O  upraznjava iste principe sa jednom razlikom ,a to je LIBER  OZ ,

Dakle jos uvek vazi za sve nepovredjivanje volje drugog bica to je glavan princip ,

Ali ako bilo ko pokusava da ti nametne svoju volju On automatski postaje legalna meta ,

Dakle ko god pokusava da ti ospori tvoju licnu slobodu i  tvoj slobodan zivot koji ti je garantovan rodjenjem ,

je neko protiv koga se treba boriti , To moze biti  covek , politicka ili religiozna organizacija ili zemlja .

Dakle liber OZ je otvoreni poziv za revoluciju i borbu za slobodu i prava coveka da zivi kako hoce .

Oni koji ne postuju principe ovog zakona su nista drugo nego robovi koji sluze sistemu to jest sistemima  .

Liber Oz:

“the law of the strong: this is our law, and the joy of the world.”

“Do what thou wilt shall be the whole of the Law.”
“thou hast no right but to do thy will.
Do that, and no other shall say nay.”
“Every man and every woman is a star..”

There is no god but man.

1. Man has the right to live by his own law ,to live in the way that he wills to do:
to work as he will:
to play as he will:
to rest as he will:
to die when and how he will.

2. Man has the right to eat what he will
to drink what he will:
to dwell where he will:
to move as he will on the face of the earth.

3. Man has the right to think what he will
to speak what he will:
to write what he will:
to draw, paint, carve, etch, mould, build as he will:
to dress as he will.

4. Man has the right to love as he will
“take your fill and will of love as ye will,
 when, where, and with whom ye will.”

5. Man has the right to kill those who would thwart these rights.

“the slaves shall serve.”

“Love is the law, love under will "
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 15:36:49 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
“Svi oni koji se protive verskoj dogmi, kao temelju moralnog vaspitanja, predstavljaju sledbenike satane.“

(Saopštenje Informativne službe SPC od 24. novembra 2000, povodom protivljenja uvođenju veronauke u državne škole.)

Pa vi sada vidite šta i kako će te.
Koje glupe izjave, bas po drevnim principima hriscanske ljubavi.  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
evo cime se bave teozofi i slicna druzina cekajuci maitreju(satanu)

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung 
Kad god me pritisnu ova teska pitanja pustim Marka Bulata
da me jos jednom ohrabri. Neustrasivi borac protiv zlih sila!

Mada i u njemu postoji odredjena dihotomija, cim je odlucio
da se oblaci kao jedan od negativaca iz Star Warsa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Sony xperia
Knjiga
"Poreklo satane", autor Elen Pejgels

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Elejn Pejgels - Po... (1024.01 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 115
Zastava Prijedor
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Ja sam jedno vrijeme bio sotonista,citao sam nesto na nekom blogu u vezi sotonizma,i uglavnom rijec sotona znaci protivnik,znaci sotona se protivio bogu,valjda jer bog kontrolise nase zivote a kaze da imamo "slobodu volje"...
Mislio sam da su sotonisti dobri ljudi,da su se ovi rituali radili jos u 90-im,kako bi usli u sektu morali su popiti tekucinu mrtvog djeteta   Smile
"Moderni" sotonizam je valjda drugaciji..ne znam sta je bilo ali promijenio sam misljenje i sada sam ateista  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Ja sam jedno vrijeme bio sotonista,citao sam nesto na nekom blogu u vezi sotonizma,i uglavnom rijec sotona znaci protivnik,znaci sotona se protivio bogu,valjda jer bog kontrolise nase zivote a kaze da imamo "slobodu volje"...
Mislio sam da su sotonisti dobri ljudi,da su se ovi rituali radili jos u 90-im,kako bi usli u sektu morali su popiti tekucinu mrtvog djeteta Smile
"Moderni" sotonizam je valjda drugaciji..ne znam sta je bilo ali promijenio sam misljenje i sada sam ateista Smile

Gluposti ,

Ljudi su mnogo glupi ako padaju na takve fore ,daj navedi ime te organizacije da bi pravi satanisti mogli da im jebu majku seljacku u dupe do zadnje prebijene pare koju imaju i to na pravnom sudu preko advokata za lazno klevetanje jer crkva Satane je legalna organizacija koja je priznata od drzave i koja placa dadzbine i ciji ljudi nisu kriminalci vec normalni porodicni ljudi.

Prvo Bog je u bibliji ubio 2.5 miliona ljudi tamo gde su brojevi navedeni a tamo gde nisu po slobodnom estimatu negde oko 25 miliona ,Dok je Satanojlo jedan od njegovih sinova i njegova najlepsa kreacija bio odgovoran zajedno sa Bogom za smrt svega 10 ljudi i odluku o tome su doneli dok su se kockali .

To je pristojan broj za jednog masovnog ubicu koji je ljubomoran ,arsenista ,koji cak ubio i svoju bracu da bi bio jedini bog.

Hriscanski Bog YHVH je jedan od 72 sinova ili zvezda Ela i El je bio taj koji je dodelio svakoj narodnosti po jednog sina a Yahweu je dao Izrael . Yahve je ima cak i zenu koja se zvala Istar ali i to su svestenici prepisivanjem promenili jos u doba kralja Solomona.

Kladim se da nisi citao ni jednu verziju Biblije a u Satanistickoj ti lepo pisu pravila ,
koja su vise u skladu sa srpskim motoom na cetnickoj zastavi a to je jednostavno glasi
Sloboda ili Smrt   

Istina je da je Satanojlo ima raspon krila dva puta veci nego sto je propisano za Andjela ,
Ali moras da znas odakle potice prica o Luciferu i Satani to su izmisljotine modernog hriscanstva iz treceg veka ,

Andjeoski General koji je poveo revoluciju na nebu sa svojim pobudjenim Andjelima nije hteo da vlada ,
vec je hteo slobodu da putuje izmedju razlicitih dimenzija po slobodnoj volji.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
alex...

dodji na creation6days sajt,ako smes da udjes u debatu sa daleko religioznim covekom po pitanju svega.

mozda nesto i naucis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
alex...

dodji na creation6days sajt,ako smes da udjes u debatu sa daleko religioznim covekom po pitanju svega.

mozda nesto i naucis Smile

Neka hvala previse sam zauzet i samo jednom nedeljno posetim i ovaj forum
Postoji dosta religioznih budala na ovom svetu ,
Samo U Americi postoji oko 100 miliona fanatika ,

Svako ko tvrdi da je bilo pocinjeno krivicno delo mora da bude odgovoran za ono sto je rekao ,
Sva Pitanja moraju da imaju jasne i ciste odgovore .

Ko je uradio to i to ?
Koliko ima godina ?
Iz kakve porodice dolazi?
Kakav mu je nivo obrazovanja ?
Kojoj organizaciji pripada ?
Kakav je program te organizacije?
Da li je to registrovana organizacija?
Danas sve ide preko pravnog sistema ,ako neko nesto kaze protiv tebe a nema fizickog dokaza za to ,najebao je .Problem je samo sto su zakoni i pravni sistemi u zemljama drugaciji .

Niko nece da se prepire sa budalama koje klevecu o drugim ljudima i krive druge za probleme na ovoj zemlji .
Ne moze neko ko nosi crnu majcu sa mrtvackom glavom ,ko je maloletan ne odgovoran ,pusi pije ,drogira se
crta pentagrame,gleda horror filmove ,muci zivotinje ili namece svoju volju drugima i ne zivi primeran zivot da se zove Satanistom.Covek koji pocini zlocin silovanje ubistvo kao sto je bilo par slucajeva pa kod pretresa kuce nadju par knjiga o metafizici ili magiji nije satanista.
To su sve Idioti i psihopate i sizofrenicari koji su okinuti koji treba da se zatvore i lece i nikada da se ne puste napolju.

Ni jedna tajna ili javna organizacija ne prima maloletnike vec ljude koji zele nesto da nauce ,koji su stabilni iz stabilnih porodica koji mogu da priuste retke knjige i alate i plemenite metale .
Ni jedna organizacija koja se bavi Magijom i Ritualima ne odobrava koriscenje narkotika i droga ili vatrenog oruzija ,
hladna oruzija poput noza ili Macha su samo u simbolicnoj i ritualnoj primeni i ne smeju biti koristeni za nista drugo.

Na kraju krajeva sve su to gluposti ,
Vazno je kakav zivot zivis i da umes sam da napravis razliku izmedju dobrog i loseg ,
Za to ti brate nije potrebna nikakva knjiga i nikakva religija ili sekta ,
znas sta je pogresno imas mozak ,niko ne moze da te navede da uradis nesto sto ne treba ako to neces,
Drzava , Religija , Posao ,Armija ,Porodica ili "prijatelj" svi mogu da pokusaju ali na kraju ti uvek imas izbor ,
Izbor je nekih velikih ljudi da ce pre da umru pre nego sto urade nesto sto je za njih neprihvatljivo i nemoralno.
Opet crkva ne ume da prepozna takvo zrtvovanje samog sebe jer smatraju samoubistvo neprihvatljivim ,
I tako u krug ,ko gresi a ko je u pravu.

Ljudi koji se pozivaju na takozvana pravila takvih drustava su mnogo glupi ako sami nisu dosli do tih zakljucka ,
i kad ih prekrse onda su hipokrati .

Na primer ,zapovest
Ne Ubij

Prvo,Ne pise nigde da se to odnosi samo na ubistvo coveka a svi hriscani  jedu meso toplokrvnih zivotinja ,
Drugo, naravno da je ubistvo bilo cega i bilo koga pogresno ali ako se ukaze potreba i imas malo izbora
Ti mozes da se odbranis i zastitis svoju porodicu ili ne, i taj izbor je samo tvoj a ne tamo nekakvog boga i religije.
Jer sta god da uradis posle ces da se kajes.
I za kraj ,
Radi se o tome da danas kao moderan covek ukoliko iskusis ili vidis bilo sta sto je danas opisano u bibliji  ,
ti to ne bi zvao bozanskim ili andjeoskim ili bozijim ili demonskim ,
Vec bi to jednostavno prepoznao kao Vanzemaljskim oblikom zivota ili forme
 koji moze biti prijateljski ili neprijateljski raspolozen prema tebi .
« Poslednja izmena: 31. Okt 2011, 00:41:26 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 14:42:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.