Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 01:52:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 219618 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
Ama o svemu se napričasno ovde samo ne o Satanizmu.
Kakve veze sa Satanizmom imaju tragikomična tajna društva sa američkih koledža?
Kakve veze sa Satanizmom imaju magijski kultovi:Moloh,Baal,razne grupe i grupice?
Bog je imao 13 ratnika,13 arhanđela.
13ti se zvao Lucifer = Onaj koji nosi vatru
Izbačen je iz Raja zbog pobune.
Od tada ih je 12 ratnika.
Satanizam obožava Lucifera ili Satanu ili Đavola ili Šejtana ili...kako god.
Lično mislim da je Satanizam sprdnja kao i kvazihrišćanske sekte u SAD.
Da nije sprdnja trajao bi hiljadama godina i ne bi bio osnovan tek onomad.

Na kraju će se i Santeria i Vudu magija svrstati pod Satanizam.A to nema blage veze.
Satanizam je i zamišljen kao nekakvo inverzno hrišćanstvo (Alister Krouli)
Eto toliko kol'ko ja znam o Satanizmu.
Može bit da grešim u nečemu jer ipak nisam ekspert.Niti pa imam nameru.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2009, 10:35:41 od greenfire »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Zli bog Moloh i žrtvovanje dece zaista postoji, ali je neophodno da to budu vlastita deca da bi žrtvovanje imalo efekta po onog ko bi hteo bogatstvo.

to je tako bilo nekad ,medjutim danashnji kultovi chak i ne zrtvuju pravo dete vec lutku . to ne znachi da nisu opasni -njihove odluke stvarno utichu na milione ljudi .

simptomatichno je i shto je u pitanju upravo moloh - semitsko bozanstvo koje je narochito bilo popularno medju jevrejima. ceo stari zavet je prepun pricha o sukobima sledbenika moloha i bala s jedne i jahvea s druge strane. medjutim , mnogo realnija slika je da su ovi kultovi ipak ziveli jedni pored drugih .

npr , za cara solomona se kaze da je pored jahvea postovao i bogove svojih zena . to bi upravo moglo da znachi daje on preko dana prinosio zrtve jahveu , a nocu molohu ,balu i.t.d. - kao shto su danashnji "lideri" preko dana hriscani a nocu orgijaju na pederskim orgijama (ovo ne tvrdim ja nego richard nixon Smile )

Ne razumem Sta to pricas
 Jehve je bio muski Bog za muskarce a Ashara zenska Boginja za zene Solomon je potisnuo to (onog trenutka kada su zene zahtevale ravnopravnosti)i napravio jednog boga i njegovi svestenici su preuzeli sve uloge do tada deljene ,i u podnoziju njegovog hrama je zakopano preko 33 hiljade figura Ashare -Isthar od tog doba.
otkrivene su u ekspediciji 1992 i pokazane su za siru javnost 1998 na Discovery  kanalu.

Nema vecih pedera od Katolicke Crkvene uprave koja prekriva ovakve zlocine,pogledaj Irsku ,danas 2000 dece izmedju 50-tih i 80-tih koje je maltretirano i jebeno od svestenika i koji su sada odrasli ljudi prica o tome sada po novinama,juce je bas bio clanak.

« Poslednja izmena: 22. Maj 2009, 17:28:49 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 

Prvo Lucifer je Jutarnja zvezda a ne onaj koji nosi vatru,
drugo bilo je 139 hiljada palih andjela ,
trece vodja te vojske je bio Azazel
ali slazem se to su sve gluposti koje ne treba uzimati ozbiljno ovo je samo na kraju krajeva mala zabava,

Satanizam je kad neopravdano jebes majku postenom coveku iz pakosti radi dobrobiti,i kad pustis sve tvoje zivotinjske nagone da ovladaju nesputani i kad nametnes  svoju volju drugome kroz silovanje i maltretiranje i otimacinu.

Ako si patriota za vreme rata mora da si osetio bar nekog trenutka i zamisljao svog neprijatelja
kako ga seces,mucis,goris i deres i jedes njegovo meso i njegove porodice i prijatelja ,kada ga non stop astralno i mentalno napadas ali i fizicki takodje kroz njegov blog ili e-mail postoje programi sa kojima mozes da hakujes njegov pc i uzmes sve njegove informacije,adrese ,imena porodice i prijatelja blokiras mu sve kreditne kartice i sistematski ga napadas stalno i intezivno i gledas ga kao hranu.

To je samo nacin na koji neki od nas Srba osecali prema onima koje ne gotivimo.

« Poslednja izmena: 22. Maj 2009, 13:27:16 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
to je tako bilo nekad ,medjutim danashnji kultovi chak i ne zrtvuju pravo dete vec lutku
Odakle ti ova dezinformacija Smile?

Voleo bih da pogledaš ovo iznad.

Pogledao sam, ali ne znam engleski.

Postoje kompjuteri koji se programiraju i podešavaju, pa je po toj liniji razvijena priča i programiranju ljudi i nekakvoj daljiskoj kontroli. Analogija između kompjutera i ljudske svesti, što naravno nije tačno.
Ponovo si previše siguran u tvrdnje koje izričeš. Ja sam od onih koji ne znaju šta je istina ali znaju šta definitivno nije a ti ljudi koji kroje sudbinu ove planete sigurno ne misle dobro ljudima.
 Rekao sam mnogo puta-pogledajte političre,zagledajte se duboko u neke važne ljude i videćete profi lažove i emo glumce. Oni jednostavno ne saosećaju(govorim o 'moćnima' tipa G8 i sl.). Ponavljam,pogledajte facu Tonija Blera i Busha mladjeg,ja vam garantujem životom-ti ljudi su lišeni empatije a to je neljudski.
 Što se Baraka Obame tiče lik je zilion posto pod kontrolom(uma). Tip je narator i sjajan govornik ali i dobar glumac,jedan od boljih koje su izbacili. Kada je nestao na par dana niko nije znao gde je i rekli su da je na "tajnom sastanku" a gle čuda,baš tad je bilo sastajanje Bilderberg grupe  Smile
  Sastanak moćnih i zlih a tema je kad i kako sprovesti depopularizaciju i procena stanja i analiza reakcija. Oni su veoma,veoma inteligentni i ništa se ne prepušta slučaju.
  I sad, zamislite sve te ljude u vrhu vrhova koji se jednom godišnje sastaju i vrše obrede. Neverovatno jel da? Baš tako.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
koga boli uvo za satanizam, dosta mi je i crkve a ne jos i satanista, mada nekada ne mogu da razaznam koji su koji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ponovo si previše siguran u tvrdnje koje izričeš. Ja sam od onih koji ne znaju šta je istina ali znaju šta definitivno nije a ti ljudi koji kroje sudbinu ove planete sigurno ne misle dobro ljudima.
 Rekao sam mnogo puta-pogledajte političre,zagledajte se duboko u neke važne ljude i videćete profi lažove i emo glumce. Oni jednostavno ne saosećaju(govorim o 'moćnima' tipa G8 i sl.). Ponavljam,pogledajte facu Tonija Blera i Busha mladjeg,ja vam garantujem životom-ti ljudi su lišeni empatije a to je neljudski.
 Što se Baraka Obame tiče lik je zilion posto pod kontrolom(uma). Tip je narator i sjajan govornik ali i dobar glumac,jedan od boljih koje su izbacili. Kada je nestao na par dana niko nije znao gde je i rekli su da je na "tajnom sastanku" a gle čuda,baš tad je bilo sastajanje Bilderberg grupe  Smile
  Sastanak moćnih i zlih a tema je kad i kako sprovesti depopularizaciju i procena stanja i analiza reakcija. Oni su veoma,veoma inteligentni i ništa se ne prepušta slučaju.
  I sad, zamislite sve te ljude u vrhu vrhova koji se jednom godišnje sastaju i vrše obrede. Neverovatno jel da? Baš tako.

To što govoriš za političare iz svetskog vrha bi se moglo reći i za osoblje boljeg hotela negde u npr Firenci. Empatija, emo glumci, tajne poruke prstima... opisao si dobrog konobara.

IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Pa i za nas drugi u svetu misle da smo daleko od Boga ,
pa se sve nemogu da se nacude kad im prevedes nase pesme i price.
Ja im kazem Ma dajte bre ,odrasli smo uz tako neke stvari,
Cim napunis 14 kao muskarac trebas da naucis kako se kolje i svinja i druge domace zivotinje
Posle crkvene sluzbe odemo na muziku ,pecenje vino i rakiju pa zapevamo,
a i pop je tu uvek prisutan naravno onako radi reda.

"Drma mi se ,drma mi se na subari cvece
Ubicemo Zaklacemo Ko Sa Nama Nece".

ili secali se neko ovoga
Dojes u selo zahtevas hranu,domacica iznese gibanicu,gibanicu pojedes ,domaciu opalis
a ako je zima ti im upalis kucu a ako je mnogo zima ti upalis celo selo
jebiga Vazno je Zdravlje.

"Sta je tu Satanisticki ?...Ha Ha Ha
ako se molis bogu za oprostaj i krstis dok to radis "
« Poslednja izmena: 22. Maj 2009, 13:57:58 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Tačno čemu gledati podalje, kad je domaćeg zla napretek.

Tamo negde spaljuju lutke od slame da im olakša teret na duši.

Kad ovde Bajo zaključi da mu se ne sviđa grad, on ga jednostavno sruši, da ga ne živcira. Ta naša domaća zla su hronično nezadovoljna učinkom, pa uvek može još.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Mora covek da bude malo sarkastican i podje uvek od sebe i primera njemu blizim,

Sve sto je jednom coveku nepoznato je strasnije od onog sto zna i sto je pored njega,

U svim ljudima zivi dobro i zlo .

Bog se ne trazi on zivi u ljudima  i  Ljudi su njegova kuca.

PS .Za odredjeu osobu mala poruka "Hvala na trojancima"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Dojes u selo zahtevas hranu,domacica iznese gibanicu,gibanicu pojedes ,domaciu opalis
a ako je zima ti im upalis kucu a ako je mnogo zima ti upalis celo selo
jebiga

dechace , ti si se prilichno pogubio  Smile .... mnogo gledash TV - umesto toga idi u neko selo pa vidi kako se stvarno tamo zivi  Smile

Citat
to je tako bilo nekad ,medjutim danashnji kultovi chak i ne zrtvuju pravo dete vec lutku
Odakle ti ova dezinformacija Smile?

pa tako tvrdi alex jones , da je zrtvovana lutka  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 01:52:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.