Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 02:33:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 220115 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
A tajno im je sačuvaj bože. Vole da se intervjuišu i guguču o divoti i čistoti masonerije. Zamajavanje i propaganda usmerena ka istraživačima koji bi stvarno morali da budu prave ovce da bi progutali priče o masonima iz medija.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 

"Juhu"

A i nosi covek crvene cipelice,

Hitlerov omladinac ,
Od sest kardinala sto je pokojni papa Jovan Pavle isterao zbog pedofilije i extremizma ,
Benedikt je cetvoro njih vratio u sluzbu samo da bi imao vise glasova.
Ali dok je bio ovde u Londonu u Poseti ulice su bile skoro prazne ,vatikanske zastavice i suveniri su bili po 7 evra
a ljudi i deca koja su okolo mahala i pevala su sve nemackog i,spanskog i portugalskog porekla koji ustvari putuju sa njim za vreme poseta ,oni samo prave euforiju i guzvu da bi izgledalo da ima puno sveta i da je dobro dosao i da ga ljudi vole .15 telohranitelja pored auta a ulice uglavnom prazne,doduse bilo je malo Iraca in Hrvata .
Bio sam prekoputa crkve u kojoj se tog trenutka molio zamisljajuci kako mu gorim celo sa usijanim gvozdjem.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2010, 15:48:42 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sta ce mu telohranitelji, bog treba da ga spase  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Možda neće da cima Boga pa je nabavio telohranitelje.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Možda neće da cima Boga pa je nabavio telohranitelje.
Bog jos i dalje ne odgovara na njegovu sekretaricu
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.572.0
mob
SonyEricsson w950i
Da li neko može da mi se javi na PM oko jedne delikatne stvari koju nije baš za javnost a tiče se crne magije i madjijanja!?

Imam suve dokaze (u vidu stvari, odeće, raznih obeda koje sam video krišom itd itd) da postoji "neka sila" koja jednoj porodici onemogućuje da živi kako treba i normalano, pirtom desila se velika treagedija koja se završila gubitkom života jedne jako mlade i izuzetno zdrave osobe na vrlo vrlo čudan i zabrinut način.

Možda je nekom šala, ali ovima koji se zaista razumeju u ovakve stvari i koji mogu da me upute na neko "stručnije" lice koje bi razmotrilo moj problem, iskreno od srca molim da mi se javi na PM oko dalje diskusije.

Da se razumemo, ja u životu nisam verovao u duhove, veštice i pre svega u to bajanje i madjijanje, sve do preključe tj 9.11.2010 godine dok se zaista nisam uverio da tako nešto zaista postoji i da je opasno po život ma koliko i meni to isto neverovatno zvuči baš kao i vama koji ne verujete u sve ovo.

Za rad ostatka porodice koji su u mogućoj opasnosti ISKRENO molim da mi se neko javi...

HVALA UNAPRED!
IP sačuvana
social share
..::So long and thanks for all the fish::..
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Sta postoji, vido si vesticu ili duha? Sta te uverilo i u sta te to konkretno uverilo? De, elaboriraj malo, nemoj da si ko slobadjidji...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.572.0
mob
SonyEricsson w950i
Kakv bre duh i veštica o čemu ti pričaš?

Imam materijalne dokaze u smislu, majica probodena sa 4 igle, krst od ljudske krvi (proverio sam kod prijateljice u bolnici i to je zaista čovečija krv) veličine šake u donjem delu zavese, čudna jaja koje smo nalazili na mestima gde mogu samo rukom da se stave, razne zakopane stvari, poluspaljene slike sa izbučenim mestima gde se nalaze oči...

I mnogo drugih stvari + što svi u tom jednom kraju znaju da se određene osobe bave takvim stvarima. Porodica u kojoj je nesretni pokojnik preminuo pre 4 dana je uvek bila "svima" trn u oku, da se izrazim tako, jer su ljudi zavidni jer imaju dosta dece, svi školovani, pametni, vaspitani itd itd

Mislim da je juče to bilo.... porodica je otišla 120-130km od svog grada u neku vukojebinu kod nekog čoveka koji se bavim ovakvim stvari, dakle nije beli mag i ne može da skida "proklete čini" ali kaže šta i kako stvari stoje, sve što je rekao bilo je istinia sa potpuno tačnim podacima (pritom taj čovek u životu nije čuo niti imao ranijih kontakta sa tom porodicom niti je poznavao ikoga koga oni znaju), istom prilikom im je rekao početno slovo imena i početno slovo prezimen žene koja im je to uradila.
Naravno ta žena je i žena na koju su sumljali prvobitno....

Ima tu još jako dosta stvari i dokaza, zato zaista molim da mi se javi neko ko može da pomogne i da uputu na prave ljude koji rešavaju ovakve probleme, stvarno nije za igranja kada sam video svojim očima iako ne verujem u te gluposti, sada se ozbiljno brinem inače sam studirao psihologiju pa znam dosta stvari da objasnim sa naučne strane ali dokazi i dela kako je pokojnik umirao i na kraju umro govore drugačije...

Da ne znam tu nesretnu prodicu ceo svoj život, verovatno bi samo prešao preko toga i rekao, šta će ljudi otišli sa pameti ne znaju šta pričaju, nego em sam video dokaze em sam video jednu ženu za koju se isto predpostavlja da je imala udeo u prizivanju smrti je na sahrani kolutala celo vreme očima od karaja rožnjače do kraja sa druge strane toliko brzo da bi normalan čovek posle 2 sekundi pao u nesvest od vrtoglavice, a ona je radila to jedno 10 minuta, nas osmoro je videlo to i gledalo u nju svo vreme, ni jedan od nas nije mogao pogled da joj uhvati, mi svi smo se samo pogledali izmedju sebe i naježili koliko je to odvratno izgledalo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Dzaba, ne mogu da poverujem.

Znam da ljudima nije prijatno kada po kuci nadju razna cuda koja im ljudi koji veruju u tu nebulozu postavljaju sa nekim ciljem koji su umislili da mogu ostvariti, ali to je ljudska psiha. Znas za price i nije ti prijatno kada po kuci nadjes razne gadosti. To i dalje ne znaci da ce par jaja, probodena majica ili krv uticati na tvoj zivot. Budalastine.

Jedino sto tu postoji jeste samodestrukcija. Ubedis sebe da ti zbog toga slede sranja u zivotu i tvoja podsvest ti pomaze da sam u ista upadnes.

Kucna prijateljica je imala buducu snajku koju uopste nije volela, jbg, nije joj odgovarala i nije je cenila. I tako posle par godina trpljenja doticne nadje po kuci stvarno svakojake gadosti iz kucne radinosti "bacacica magije".  Smile

Fakultetski obrazovana zena, ceo zivot radi, krece se medju obrazovanim ljudima, nije verovala ni u horoskop i sama takva situacija je bila dovoljna da se ona zapita ima li tu cega i da sve lose stvari koje su se desile poveze sa tim - psiha.

Skupi snage i kaze sinu. Sin je nasao efikasan nacin za skidanje vradzbina. Pokupi sva ta sranja, ode kod devojke, suoci je. Ona sve prizna i on je sedne u kola pa zapuca iz BG kolima u selo gde je ova zivela, do te gatare. E tamo je krenulo skidanje crne magije - iako u zivotu nije digao ruku na zensko, obe ih je olesio kao vola u kupusu, i devojku (od tog momenta bivsu) i baba vracaru.

Zamisli - i dan danas ima odlican zivot, super posao i platu, predivnu osobu za zenu, svi su u porodici zivi i zdravi.

Podvlacim - samo stvar ljudske psihe.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.572.0
mob
SonyEricsson w950i
Zašto je taj tvoj prijatelj išao da skida crnu magiju kod baba u vukojebini kada ne veruje u to!?

Mislim ajde.... svakome je stvar sopstvenog izbora da li će ili neće da veruje u takve stvari. Ja sam i dalje na 50-50 ni tamo ni vamo, ne mogu da ne verujem jer sam video to što sam video, a ne mogu ni da verujem jer negde u dubini sebe znam da tako nešto ne može da postoji, ali opet se vratim na to da se ovakve vradzbine ne rade samo u Srbiji već celom svetu i da je verovanje u madjijanje i bajanje staro kao i čovečanstvo i verovanje u Boga.

Ako možemo da verujemo (religiozni ne ateisti) da Bog postoji, ili barem neka nebeska sila koja pravi ravnotežu izmedju dobrog i zla, zašto onda jednostavno ne bismo mogli da verujemo da postoji i mračna sila!?

Ja sve ovo pričam iz ugla nekoga ko i dalje ne veruje u to ali mu dela i dokazi i osobe dokazuju suprotno. Ja sam inače po prirodi jako racionalan, tačan, ne volim "predpostavke, verovatnoće, mišljenja, rekla-kazala" pljunem na sve to i ne dajem pišljiv dinar na takve gluposti. Medjutim svakakve stvari se izdešavale i svakakve stvari se poklapaju...

Jednostavno, zašto se molimo Bogu za zdravlje i bolje sutra, ukoliko ne mislimo da postoji crna sila koja će nam uzeti zdravlje i bolje sutra!? Razmislite sami....

Još jednom da ne idemo dalje, zaista ne volim diskusije na ovu temu, ako neko zna nekog, pouzdanog i tačnog kome mogu lično da se obratim neka mi se javi što pre. Nije bitno gde se taj čovek/žena nalaze u Srbiji ja ću doći da popričamo, i vrlo lako ću da primetim ako me neko "farba" i priča napamet "pa šta ubode ubode", vrlo dobro znam da procenim takve ljude upravo zbog mog stava i karaktera koje sam gore naveo da imam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 02:33:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.