Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:46:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizacija Čedomira Jovanovića  (Pročitano 14659 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Ne treba da se plasis Kombi....Smile

Zar ovo nije klasican primer radikala, "kurira" i co.? Smile Tako je ocigledno Smile

Mesto predsednika Srbije je ono sto Srbiju i Cedu ceka i to je super vest. LDP-u raste popularnost na ovakvim izmisljotinama, samo sto su se oni koji ovo forsiraju prevarili u "proracunima" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Мesto predsednika Srbije je ono sto Srbiju i Cedu ceka i to je super vest. LDP-u raste popularnost na ovakvim izmisljotinama, samo sto su se oni koji ovo forsiraju prevarili u "proracunima" Smile
Опет ти!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Smile

aha Smile

Pa i sam vidis da su se p.srali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
I pored toga sto o Cedi mislim sve najgore, mislim da je Kurir pojeo zesce govno. Ma daj bre samo zato sto monstrum zivi u istoj ulici gde kucu ima i Dragoljub Markovic (Krmivoje), a gde je i Ceda dolazio ispada da se on druzio sa ovim. Mislim alo...
Nemoj neko da me pogresno shvati, ali ono sto je Kurir napisao je samo na osnovu ovih gore navedenih "dokaza".

Upravo o tome sam hteo da pricamo na ovoj temi, tj. da ustvari ovakvo smece iz Kurira je u ovom slucaju sigurno proizvelo kontraefekat. I da cak MBM u ovom slucaju brani Cedu.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
I pored toga sto o Cedi mislim sve najgore, mislim da je Kurir pojeo zesce govno. Ma daj bre samo zato sto monstrum zivi u istoj ulici gde kucu ima i Dragoljub Markovic (Krmivoje), a gde je i Ceda dolazio ispada da se on druzio sa ovim. Mislim alo...
Nemoj neko da me pogresno shvati, ali ono sto je Kurir napisao je samo na osnovu ovih gore navedenih "dokaza".

Upravo o tome sam hteo da pricamo na ovoj temi, tj. da ustvari ovakvo smece iz Kurira je u ovom slucaju sigurno proizvelo kontraefekat. I da cak MBM u ovom slucaju brani Cedu.

После овога и радикали има да гласају за ЛДП.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Sep 2007, 20:00:01 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Ali sta je tu cudno? Smile Pa Kurir su novine koje prikazuju pravi mentalitet Srbije Smile Optuzice svakog ko je bio sa tim deckom u kontaktu, a eto "slucajno" se tu nasao i Ceda. Kurir zaludjuje i ovako zaludjene ljude, ali to je ono sto u Srbiji prolazi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Ali sta je tu cudno? Smile Pa Kurir su novine koje prikazuju pravi mentalitet Srbije Smile Optuzice svakog ko je bio sa tim deckom u kontaktu, a eto "slucajno" se tu nasao i Ceda. Kurir zaludjuje i ovako zaludjene ljude, ali to je ono sto u Srbiji prolazi. Smile
Како се увек Чеда "случајно" нађе са таквим и сличним ликовима???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Pitaj Kurir Smile Odlicni su u tome Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cheda je u grchkoj valjda ....
А у Грчкој прво пожари, па олујне кише...

Чеда може само да буде председник скупштине станара! Smile Smile Smile
Само ако је у питању породична кућа.

...Kurir zaludjuje i ovako zaludjene ljude...
Изведох закључак да редовно читаш Курир.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Nexus 5
Mesto predsednika Srbije je ono sto Srbiju i Cedu ceka i to je super vest. LDP-u raste popularnost na ovakvim izmisljotinama, samo sto su se oni koji ovo forsiraju prevarili u "proracunima" Smile

Klasican primer kad nekima pocne da gori pod nogama, napad=najbolja odbrana Smile Onda pluju i bacaju sve sto imaju. Cedi raste popularnost i to je dobra vest za Srbiju. Smile

Ne treba da se plasite, samo moze da vam bude bolje, verujte....Ceda je buduci predsednik Srbije, mozda (sigurno) ne posle ovih izbora, ali to je ono sto ce biti. Smile

Kada ovo ti kazes, glavitju, verujem da ce ldp mirno spavati, jer ako kojim slucajem Kosovo ostane u Srbiji, Ceda ce imati jos 2 ,5 miliona pristalica, sto definitivno nije lose.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:46:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.