Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:44:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti mandatar za sastavljanje vlade?
Bozidar Djelic
31.2%  (49)
Vojislav Kostunica
34.4%  (54)
Mladjan Dinkic
3.8%  (6)
Neka druga licnost
5.7%  (9)
Nece sastaviti vladu - novi izbori
24.8%  (39)
Ukupno glasova: 157
Idi dole
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastavite koalicionu vladu  (Pročitano 56533 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Savez Komunista Omladine LDP-a poziva svoje simpatizere da prdnu u cabar !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Čak ni oko Kosova se ne osećam ni ucenjeno ni poniženo. Nismo se predali ko pičke, suprotstavili smo se koliko smo mogli, poraženi smo. Častan poraz, ali ipak poraz. Svaki poraz vuče neke posledice, to je ono što se sada dešava oko statusa Kosova.

Oko Kosova se sad desava to da ta EU otvoreno ne postuje medjunardno pravo, koje nas tera da postujemo. Od nas EU trazi da se odreknemo svoje teritorije (mimo medjunarodnog prava) a ovamo nam prodaje pricu o prijateljstvu, partnerstu i saradnji. Ako to tebi nije ucena onda ja mislim da ti neznas pravo znacenje reci ucena!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Izvini, a ko mi brani da ja idem iz Srbije, naravno mislim turisticki, posto mi ne pada na pamet da odem iz Srbije.
Imam divne lepote Rusije, Azije, Japana, Indonezije. Afrike, Juzne Amerike, Kariba,...
Imam ceo svet, bre.
Pa nije EU alfa i omega postojanja, a i ako nece da me puste tamo, jebe mi se, potrosicu pare negde drugde!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Čak ni oko Kosova se ne osećam ni ucenjeno ni poniženo. Nismo se predali ko pičke, suprotstavili smo se koliko smo mogli, poraženi smo. Častan poraz, ali ipak poraz. Svaki poraz vuče neke posledice, to je ono što se sada dešava oko statusa Kosova.

Oko Kosova se sad desava to da ta EU otvoreno ne postuje medjunardno pravo, koje nas tera da postujemo. Od nas EU trazi da se odreknemo svoje teritorije (mimo medjunarodnog prava) a ovamo nam prodaje pricu o prijateljstvu, partnerstu i saradnji. Ako to tebi nije ucena onda ja mislim da ti neznas pravo znacenje reci ucena!

Valjda međunarodno pravo obavezuje i nas i EU. Koji član međunarodnog prava dozvolja neselektivno, plansko proterivanje građana sa "svoje" teritorije? Jedna stvar je legitimna borba protiv teroristista (OVK), a sasvim druga stvar je etničko čišćenje kompletnih sela i naselja, uključujući žene, decu i starce. Samo mi nemoj pričati bajke da se to nije dešavalo dole, jer svi znamo šta se događalo po Kosovu u to ratno vreme.

Vidiš, da smo mi poštovali međunarodno pravo u proleće 1999. godine, sada bi mogli da tražimo od EU da i oni poštuju međ. pravo. Ovako, mi nemamo moralnu osnovu da se pozivamo na norme međunarodnog prava, koje smo mi prvi kršili u proteklim ratovima.

Npr. da li si video negde da španska vojska i policija, pod firmom borbe protiv terorizma, proteruje žene i decu iz Baskije? Ne. Pravna država jasno razlikuje teroriste od civila. Kad tu lekciju naučimo, onda ćemo moći da se uključimo u teoretske rasprave o međunarodnom pravu.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Zemunac koliko dobijas za ove politicki korektne pamflete?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Koji pritom nemaju veze sa istinom!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Da li je bilo pojedinacnih zlocina...apsolutno! Da li je bilo zrtava i medju civilnim stanovnistvom...itekako! Ali planskog proterivanja Bogami nije bilo!!!
Ali uzmimo da toga stvarno i jeste bilo. Dakle da smo krsili medjunarodno pravo. Da li to znaci da i EU sada treba da krsi medjunarodno pravo, kakav je to bastion demokratije i ljudskih prava koji kaznjava celi jedan narod zbog necega sto su njegove vodje uradile i za to im je opravdanje vi ste krsili medjunarodno pravo, sad cemo i mi da ga krsimo, jel to ono cemu mi tezimo i nacin razmisljanja unije u koju zelimo da se prikljucimo?
Ko sto sam vec reko....Jaoooooo demokratijo moja!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Citat
Zašto tebe "pritiska i mori" logičan i normalan zahtev da se optuženi za ratne zločine privedu na suđenje? Šta je nenormalno i nelogično u tom zahtevu?

Šta to EU traži od nas, a da prethodno nije već iste zahteve postavila pred Poljsku, Češku, Sloveniju itd?

Po meni je sasvim normalno da se kriminalci privode na suđenje, sasvim je normalno da svaki čovek odgovara za svoje postupke, bez obzira da li je vreme ratno ili mirnodopsko. Čak i u ratno vreme postoje propisani kodeksi ponašanja, ko prekrši ova pravila mora da snosi posledice svojih činjenja (ili nečinjenja). U čemu je problem, šta je tu ponižavajuće?

Ne osećam se ni poniženo ni ucenjeno. Pogotovo ne od strane EU.

Немој се правити луд и причати како нема онога што сам навео. Понашају се према нама као према најобичнијој прћији. Примера је милион. И све их је више. Онај ко то не види или му се то чак свиђа може лепо са својим образом да настави да живи. Мој је сва срећа чист и нисам се нити ћу се сагињати будали из Беча, Брисела или Париза.
Ја сам за сарадњу и модернизацију али недам буљу.  Smile
И откуд сад оптужени за ратне злочине у причи? Ко их је спомињао?
Не скрећи са теме и директног понижавања нашег народа и државе. Замисли, Хавијер каже да би он волео да Тадић контролише безбедност. Замисли багра неће да дигну заставу јер је Тома председник скупштине. Е па не питају се они маму им њихову. Као што рекох пун ми је курац и тога и људи који затварају очи пред тим и праве се да им је лепо. Јадно, браћо, јадно!

Citat
Valjda međunarodno pravo obavezuje i nas i EU. Koji član međunarodnog prava dozvolja neselektivno, plansko proterivanje građana sa "svoje" teritorije? Jedna stvar je legitimna borba protiv teroristista (OVK), a sasvim druga stvar je etničko čišćenje kompletnih sela i naselja, uključujući žene, decu i starce. Samo mi nemoj pričati bajke da se to nije dešavalo dole, jer svi znamo šta se događalo po Kosovu u to ratno vreme.

Vidiš, da smo mi poštovali međunarodno pravo u proleće 1999. godine, sada bi mogli da tražimo od EU da i oni poštuju međ. pravo. Ovako, mi nemamo moralnu osnovu da se pozivamo na norme međunarodnog prava, koje smo mi prvi kršili u proteklim ratovima.

Npr. da li si video negde da španska vojska i policija, pod firmom borbe protiv terorizma, proteruje žene i decu iz Baskije? Ne. Pravna država jasno razlikuje teroriste od civila. Kad tu lekciju naučimo, onda ćemo moći da se uključimo u teoretske rasprave o međunarodnom pravu.

Непоштовање међународног права од стране државе Југославије за време бомбардовања је крајње дискутабилно. И не може се мерити са ониме што ради запад према Србији дуги низ година.
Такође у том међународном праву не постоји закон који каже да се према кршитељима права мора поступити тако што ће се опет прекршити то право!!! Или има? Smile
То је само глупи изговор да мање боли гуза!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma sta se primate na te price,jos da im se pravdamo,barabe zloupotrebljavaju nasu plemenitu srpsku gostoljubivost . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Не скрећи са теме и директног понижавања нашег народа и државе. Замисли, Хавијер каже да би он волео да Тадић контролише безбедност. Замисли багра неће да дигну заставу јер је Тома председник скупштине. Е па не питају се они маму им њихову. Као што рекох пун ми је курац и тога и људи који затварају очи пред тим и праве се да им је лепо. Јадно, браћо, јадно!

Nisi u pravu. EU je bojkotovala Austriju, kada je Hajder izabran za ministra u austrijskoj vladi, pre desetak godina. Posle par meseci, Hajder je sam podneo ostavku. Znači, EU se i ranije mešala u "izbor" političkih ličnosti na funkcije u nekoj zemlji.
Ne sviđa im se Hajder, bojkot. Ne sviđa im se Nikolić, bojkot.

Citat
Немој се правити луд и причати како нема онога што сам навео. Понашају се према нама као према најобичнијој прћији. Примера је милион. И све их је више. Онај ко то не види или му се то чак свиђа може лепо са својим образом да настави да живи. Мој је сва срећа чист и нисам се нити ћу се сагињати будали из Беча, Брисела или Париза.
Ја сам за сарадњу и модернизацију али недам буљу.

Nije tačno. Navedi konkretan primer, osim zahteva za punom saradnjom sa Haškim tribunalom, koji se u raznim formama provlači već godinama.

Citat
Непоштовање међународног права од стране државе Југославије за време бомбардовања је крајње дискутабилно. И не може се мерити са ониме што ради запад према Србији дуги низ година.
Такође у том међународном праву не постоји закон који каже да се према кршитељима права мора поступити тако што ће се опет прекршити то право!!! Или има?
То је само глупи изговор да мање боли гуза!

Ponoviću, mi smo izgubili moralno pravo da se danas pozivamo na norme međunarodnog prava. Ne samo na Kosovu, već i u prethodnim ratovima (konkretno u Bosni). Svako snosi posledice svojih postupaka (osim velesila, mi nismo u toj grupi zemalja), pre ili kasnije.

IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:44:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.