Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 06:20:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti mandatar za sastavljanje vlade?
Bozidar Djelic
31.2%  (49)
Vojislav Kostunica
34.4%  (54)
Mladjan Dinkic
3.8%  (6)
Neka druga licnost
5.7%  (9)
Nece sastaviti vladu - novi izbori
24.8%  (39)
Ukupno glasova: 157
Idi dole
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastavite koalicionu vladu  (Pročitano 56807 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
zasto prvociras tako nisko?

ne provociram, nego si ti lud.

meni je to fotografija dana, ocigledno i drugima jer je na mnogim naslovnim stranama novina. dobra fotografija, nista drugo.
ih.
a ko sada vredja?
 Smile
em so si bezobrazan em stovredjas.

i, jos mi nisi odgovorio sta je tolikoodlicno na fotografiji?
ja mogu da iskomentarisem svaku foto koja mi se svidja...a ti glumis da ne mozes?

al, ok, ako ces opet da se vredjas, nemoras ni da odgovoris Smile
samo opusteno
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
E, a kako volim sto je ovaj lik ovako prso od jutros, toliko je poludeo zbog Tome da ceo dan juri po forumu ko muva bez glave, psuje, vredja, bezocno laze, izvrce recenice, cinjenice, lupeta, Bozika, proklinje, moli, preti, kuka, samo sto ne brizne u plac! Smile Smile Smile
Prava komedija! Hahahaha!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Prosto me zabavlja ova tema koja se prezvakava vec danima..Ljudi jel citao neko od vas pricu Radoja Domanovica "Vodja"?

Ko nije, nek je nadje na netu/u biblioteci ili gde vec i nek je prochita..
Mi smo narod koji iznova i iznova pravi iste katastrofalne greske i imam utisak da cemo tesko nauciti neke stvari.
Apropo obrazovanja nasih politicara, pogledajte samo Velju Ilica i bice vam dovoljno..pravi srspki gedza primerak politicara..
Za te ljude smo MI glasali, a ne neko tamo, znaci treba iskljucivo MI da stavimo prst na chelo i da se zapitamo zasto ovo dozvoljavamo.
Trebalo bi uzeti italijanski recept za ovu supu..menjati vladu na svakih godinu dana pa cete videti kako ce se malo zamisliti kad budu pochele da im budu neizvesne fotelje..
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ti rašo da ćutiš, licemerno je da ti nekoga prozivaš za ono što ti radiš

a velja selja je posebna priča, jahao je bager a sad...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
E, a kako volim sto je ovaj lik ovako prso od jutros, toliko je poludeo zbog Tome da ceo dan juri po forumu ko muva bez glave, psuje, vredja, bezocno laze, izvrce recenice, cinjenice, lupeta, Bozika, proklinje, moli, preti, kuka, samo sto ne brizne u plac! Smile Smile Smile
Prava komedija! Hahahaha!
e, ti seljacino idi da gledas velikog brata.
to je za debile i degenerike.

ti si vidim ljubitelj i toga i cece...tipican radikal.
Prosto me zabavlja ova tema koja se prezvakava vec danima..Ljudi jel citao neko od vas pricu Radoja Domanovica "Vodja"?

Ko nije, nek je nadje na netu/u biblioteci ili gde vec i nek je prochita..
Mi smo narod koji iznova i iznova pravi iste katastrofalne greske i imam utisak da cemo tesko nauciti neke stvari.
Apropo obrazovanja nasih politicara, pogledajte samo Velju Ilica i bice vam dovoljno..pravi srspki gedza primerak politicara..
Za te ljude smo MI glasali, a ne neko tamo, znaci treba iskljucivo MI da stavimo prst na chelo i da se zapitamo zasto ovo dozvoljavamo.
Trebalo bi uzeti italijanski recept za ovu supu..menjati vladu na svakih godinu dana pa cete videti kako ce se malo zamisliti kad budu pochele da im budu neizvesne fotelje..
pazi, zasto imamo da se bunimo.
pogledamo tominu biografiju, i sve je jasno.
to je idol prosecnog srbina.
evo, jos jednom cu da postavim i da pitam rasu da prizna da bi dupe dao da je i on ovo:

Novoizabrani predsednik Skupštine Srbije Tomislav Nikolić rođen je 15. februara 1952. godine u Kragujevcu. Po zanimanju je građavinski tehničar. U Kragujevcu je studirao na Pravnom fakultetu, ali je školovanje prekinuo i zaposlio se.

Smile Smile Smile
a vi cete nekome da govorite da je veciti student!
eeej, covek srednjuima.
nije fax uspeo da zavrsi.
mozda i zavrsi onaj u kragujevcu sto kaze Sutanovac Smile
sa jednim veeeelikim MOZDA i mnogo poslanickih dnevnica Smile

Zajedno sa Vojislavom Šešeljom, 1995. godine osuđen je na tromesečnu kaznu zatvora koju je izdržavao u Gnjilanu.

i vi cete nekome da kazete da je kriminalac Smile
imate mafiju u stranci i zatvoreneike....bivsi robijas Smile Smile

Učestovao je na predsedničkim izborima 2000. godine i osvojio treće meseto iza Vojislava Koštunice i Slobodana Miloševića.

Na predsedničkim izborima 2003. godine dobio je najviše glasova, ali zbog nedovoljne izlaznosti nije postao predsednik.

Na ponovljen izborima 2004. u prvom krugu osvojio najviše glasova, a u drugom krugu izgubio od Borisa Tadića.

POBEDNIK!!! Smile Smile Smile Smile
 Smile Smile

"Ako neko vidi Zorana Đinćića, recite mu i da je Tito pre smrti imao problem sa nogom", rekao je Nikolić svojevremeno na stranačkom skupu.

ubica.
huskac

Običaj da članovi njegove stranke ljude druge nacije nazivaju pogrdnim imenima ili izdajnicima i sam je primenjivao. Ni u parlamentu nije prezao od toga, pa je bivšu potpredsednicu Vlade Ivanu Dulić Marković i njenu porodicu nazvao ustašama.

Ustašom je nazivao i predsednika Srbije Borisa Tadića.

Njegov rečnik išao je dotle da bi javno u direktnim televizijskim prenosima političke protivnike nazivao pogrdnim imenima. Ostala je upamćena njegova izjava povodom izbora Vuka Draškovića za šefa diplomatije, kao jedna od najnevaspitanijih: "E, ovakvo govno ste vi izabrali za ministra". 

kultura prosecnog srbina koji spavasa svojim svinjama u govinma koje doruckuje namazana  na hleb od 3 dinara

Smile
jos jednom ura za Tomu govnjavog gorbara Nikolica!!!ubicu, kriminalca, stoku od coveka, prostaka bez skole, LUZERA i ROBIJASA!
URAAA Smile

raso, mora da mu se divis. priznaj Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Gotovi ste.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vadim pištaljku iz fioke
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
nezaboravite da je gospodja kandidat DS za predsednika skupstine Srbije pre godinu dana zamoljena da napusti polozaj predsednika opstine Vracar zbog malverzacija,dok joj je muz i dalje direktor Infostana.Porodicni biznis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
sad je vadi koliko ti volja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Marko,imas Tita kao primer..covek masinbravar a vidi kakva nam je zemlja bila dok je on bio predsednik..Imao si crveni pasos koji je postovan svuda u svetu,znaci nisi bio Indijanac ko danas, imao si lepu platicu i mogao si da biras gde ces da se obuces..U Trstu ili Milanu..
Steta sto ne mozhemo da ga reinkarniramo.. Smile

Bitno je obrazovanje ali bitan je i cilj..
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 06:20:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.