Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:11:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti mandatar za sastavljanje vlade?
Bozidar Djelic
31.2%  (49)
Vojislav Kostunica
34.4%  (54)
Mladjan Dinkic
3.8%  (6)
Neka druga licnost
5.7%  (9)
Nece sastaviti vladu - novi izbori
24.8%  (39)
Ukupno glasova: 157
Idi dole
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastavite koalicionu vladu  (Pročitano 56836 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Džaba mu sve diplome i CV kad se on ovako gubi u Skupštini... "Božo majstore, care?" Sada se ukopao "vo vjek i vjekov".
Jos jedan dokaz da politika nije za svakoga... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung neki
Citat
Zbogom anti-srpska rasisticka Evropo i dusmani sa zapada.
на жалост тако је.Европа се определила и данас више воли Шиптарка племена него своје савезнике.Али имамо ето Шпанију,Грчку,Словачку па и Румунију,а шта тражити од ових што су нас бомбардовали обогаћеним уранијумом.Шта тражити од Белгије,Холандије,Аустрије или Немачке.
Citat
Otvaraj se ti prema Kini i Rusiji.
а Американци не сарађују ни са Кином ни са Русијом.То су две моћне државе и два велика стара народа,шта им фали.
Niko se nije ovajdio n od cije ljubavi, pa ni mi od evropske ili americke, ali isto tako ni od kineske niti ruske. Podseticu te na to da ni jedni ni drugi nisu ulozili veto u SB iako su imali pravo.
Sto se tice americko - kinesko - ruske saradnje oni saradjuju na ravnoj nozi, mi ipak mozemo samo da biramo kome da se priklonimo. Zato i kazem da je isto ko te placa, samo je pitanje ciji se interesi bolje poklapaju sa nasim.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
danilobg

Smile e (nisam u ovom fazonu ali ga pretera) aj navedi sta je boza radio.... i u kojoj to firmi ... tacno... ja znam tri i nijedno radno mesto mu nije "pohvalno" (ne racunam to kada je bio ministar)

Boza Djelic je Harvardovac, radio je jednoj od najvecih svetskih konsultantskih kuca McKinsey & Company koja tezi preko 3 milijarde dolara i bio je predsednik bankarske grupacije Credit Agricole (druga po velicini banka u Evropi) za Jugoistocnu Evropu.

to sto je hercegovac... pa sta... svako je nesto tako.....

a to sto je radio u tim firmama, to je problem.. (vidim da nisi citao mene, jer znam gde je radio, i to mi se ne svidja) pa sto se nije vratio tamo... niko ovde nije lud... u takvim "firmama" (inace to je ista firma... vlasnici su isti)  zaposleni imaju projekte ... a bozi je projekat Srbija... jel oces da zivis pod kreditom ..... da dugojes zelenasima (inace te firme su "banovane iz rusije" i to  u perju sa katranom... ne kazem da smo mi rusija, nego da ne moramo da trpmo ta sranja.. pogotovo od lika koji bi da place...
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
Само је овај Чедај фалио за говорницом!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Džaba mu sve diplome i CV kad se on ovako gubi u Skupštini... "Božo majstore, care?" Sada se ukopao "vo vjek i vjekov".
Jos jedan dokaz da politika nije za svakoga... Smile
али он је већ био на власти и какви су му резултати?
@zille
ето како се лепо размишља,а не одједном трас,бум-сахрана Србије.Америка,као једина светска супер сила,може да прихвати овакву владу СРС-ДСС,а може и да нас бомбардује,што није у нашој моћи да одлучујемо.Празне приче,демократска,антидемократска власт не пију воду код нормалног човека.САД подржава власти за које је и један диктаторска Брозова власт пример демократије-Индонезија,Филипини,Саудиска Арабија,Чиле,бивши Заир,шахов Авганистан.......
Приче о демократском,досовском,блоку су плод србофобије,појединаца чија је моћ мног,много већа него подршка у народу,а они једино то и умеју јер само тако се деценијама одржавају на власти штитећи Србију од сами Срба.
Citat
Podseticu te na to da ni jedni ni drugi nisu ulozili veto u SB iako su imali pravo.
Нису,тј. Јељцин није.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung neki
@Nksamsj
Moje lamentiranje nad Srbijom nije posledica trenutnog raspolozenja vec visegodisnjeg iskustva sa nasim politicarima, jer sam radio na poslovima gde sam nazalost morao da se srecem sa njima, tako da sve sto govorim govorim iz iskustva.
Citajuci tvoje postove cini mi se da covek sa takvim nacinom razmisljanja treba da shvata i da vidi malo dalje od dnevnog politicarenja nasih stranaka i politicara koji misle da u maloj zemlji svi mogu da budu veliki lideri(i tu mislim na sve bukvalno).
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Sto se tice Veta, mogli bi reci da je Veto ulozen 1999 tj. bio bi ulozen da su Ameri "Milosrdnog Andjela" stavili na glasanje u Savetu Bezbednosti, zbog cega oni to i nisu uradili pa su nas bubali bez odluke SB. I stvarno dokle vise izjednacavanja onih koji nam "eto nisu pomogli onako kako smo mi ocekivali" sa onima koji nas redovno gaze kad god im se ukaze prilika?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Za razliku od vecine ima cime da se ponosi. Meni je bilo simpaticno, za razliku od Vucica cija se politicka vestina zasniva na nadvikivanju i klevetanju svih politickih protivnika.

Srbiji nisu potrebni profesionalni politicari koji su jedino kadri da mazu verbalnim izmetom svoje protivnike, nego sposobni i kvalifikovani ljudi koji ce od Srbije da naprave stabilnu i pristojnu drzavu za zivot.

@Mosko,
Ako je problem sto je Djelic vrhunski svetski finansijski strucnjak, onda verovatno mislis i o Nikoli Tesli koji je radio za americki Westinghouse.

Ne znam cemu gorke price o kreditima i zelenasenju banaka. Banke od toga zive, ko hoce da se zaduzuje zaduzuje se, ko nece ne mora.
To je tako u stvarnom svetu. Ako imas neko alternativno utopisticko ekonomsko resenje za Srbiju da posluje bez banaka - ti ga iznesi, nadam se samo da ne mislis na ono sto smo imali pod Milosevicem sa Dafinom i Jezdom...

@Nssale,
`Milosrdni andjeo` je naziv koji je izmislio Goran Matic, sef propagandnog staba JUL-a. Taj naziv u istoriji nikada nije postojalo.

« Poslednja izmena: 08. Maj 2007, 00:39:09 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
e majke mu ga julovske, pa ne mogu da verujem da je on sposoban da tako nesto smisli i izmisli... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@zille,шта год си мислио,ја те подржавам,али ми ниси јасан.Само се надам да нећеш сада помињати зарђале кашике,инфлацију,плате од 10 евра и убуђали смоки у рафовима.Да ли они могу да буду ''велики лидери'',па нек пробају.Те странке су можда основали Шешељ,Мићун,Коштуница,Чеда...........али ред је да после сваког пораза,пруже руку и оду.Неко ће отићи да пише драме,неко да игра шах на Калемегдану,неко ће шетати Жућу.Овако ми имамо јдан затворен кружок Smile људи који се међусобно оптужују,али у ствари помажу један другога,наравно на рачун народа,који их трпи.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:11:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.368 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.