Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 04:24:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti mandatar za sastavljanje vlade?
Bozidar Djelic
31.2%  (49)
Vojislav Kostunica
34.4%  (54)
Mladjan Dinkic
3.8%  (6)
Neka druga licnost
5.7%  (9)
Nece sastaviti vladu - novi izbori
24.8%  (39)
Ukupno glasova: 157
Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastavite koalicionu vladu  (Pročitano 56804 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Koliko tebe to ima kada o sebi govoris u mnozini?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ja sam Srbin, i govorim u ime Srba....
Ne znam sta si ti, ako se tako ne osecas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
@danilobg
Evropski zvanicnik govori o tome ko treba, a ko ne treba da kontrolise policiju i drzavnu bezbednost neke zemlje!! I tebi je to skroz normalno i ne predstavlja mesanje u unutrasnje stvari neke drzave?!?
I zasto su DS-ovci u odustali od ranijeg dogovora i ponovo trazili da imaju monoplo nad bezbednosnim strukturama i to bas posle razgovora Tadica i Solane?
Ako se tebi ovo cini kao normalna politicka praksa ....mislim....sta reci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ajde da Jocic zove Busha i da ekspertski mu nalozi da prihvati plan demokrata....
Evo, Senat se skuplja i raspravlja.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Aligrudic za predsednika! Jao, kako volim ovog coveka! Ne prica mnogo, al kad mu padne klapna, sve direktno, u lice, jebe majku svima! Svaka mu cast! Smile Smile Smile

[Edit by vlado85: Ne pisi dvije poruke za redom. Koristi opciju u gornjem desnom uglu poruke]
« Poslednja izmena: 08. Maj 2007, 13:03:45 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
jel moze neko da mi parafrazira, propustih deo (to sa Aligrudicem)   Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Ren uznemiren zbog Srbije
Ponedeljak, 7. maj 2007. 20:05

Evropski komesar za proširenje Oli Ren izjavio je da je "uznemiren" zbog nesposobnosti proevropskih i reformskih snaga u Srbiji da formiraju vladu i izrazio nadu da će uprkos današnjih zabrinjavajućih signala iz srpskog parlamenta, proevropske partije pažljivo voditi računa o izbornoj volji većine Srba za ulazak u Evropu.

Ren je u raspravi u spoljnopolitičkom odboru Evropskog Paprlamenta naglasio rešenost Evropske komisije da odmah obnovi pregovore o sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju sa Srbijom čim nova vlada uspostavi punu saradnju sa Haskim sudom, što treba da vodi hapšenju Ratka Mladića kako bi se ispunila pravda i obezbedilo delovanje pravne države u Srbiji.

Ren je rekao da EP sprema izveštaj o Srbiji u kojem će biti jasno predočena opipljiva perspektiva ulaska u članstvo EU čim Srbija za to ispuni potrebne uslove.

"Ja sam uznemiren zbog nesposobnosti proevropskih i reformskih snaga u Srbiji, koje su pobedile na januarskim izborima, da formiraju vladu uspostave punu saradnju sa Hagom i time omoguće obnovu pregovora o sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju", rekao je on.

"To nije samo pitanje jednog čoveka, već je probni kamen za vladavinu zakona i nova vlada mora biti sposobna da se uhvati u koštac s tim izazovom", ukazao je Ren.

On je naveo da ne veruje da postoji nesporazum u njegovom komuniciranju sa srpskim narodom, već da je to pre svega pitanje političkih snaga i elite i dodao da, ako je bilo moguće da u vrlo teškim okolnostima Hrvatska ostvari punu saradnju sa Haškim sudom, zašto to ne bi mogla i Srbija.

"To je pre svega pitanje političke volje, vladavine zakona i delovanja službe bezbednosti. Ako Srbija želi da postane članica EU mora ispuniti za to nužne evropske norme", dodao je Ren.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Aligrudic za predsednika! Jao, kako volim ovog coveka! Ne prica mnogo, al kad mu padne klapna, sve direktno, u lice, jebe majku svima! Svaka mu cast! Smile Smile Smile

Ova teget - crna koalicija funkcionise kao podmazana  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
" Ako znamo da smo za druge demoni zbog toga sto smo bili u svakom problemu, ako znamo da smo paradigma svakog zla u Srbiji, onda treba da shvatimo da nas cekaju kako bi nas unistili u prvom trenutku nase slabosti. I nemoj da mi govoris da to razumes. Pokazi. Nemoj da cutis kada lazu o tebi. Reci ne! Sto puta. Kad god otvore usta. Pogledaj sta su od mene napravili." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
I Solana o kadrovskim rešenjima Vlade Srbije
Ponedeljak, 7. maj 2007. 17:52

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Havijer Solana izjavio je danas u Evropskom parlamentu u Briselu da je “pre par sati” razgovarao telefonom s predsednikom Srbije Borisom Tadićem i da lično smatra da je, za uspešnu saradnju s Haškim tribunalom, “ključno” da Tadić “kontroliše službe bezbednosti” u Srbiji.

“Razgovarao sam pre par sati s Tadićem... Situacija nije dobra jer nema napretka u pregovorima o novoj vladi zato što lični odnosi izmedju Tadića i predsednika Vlade Srbije Vojislava Koštunice nisu veoma dobri”, izjavio je Solana, dodajući da će, posle govora u parlamentu, razgovarati i sa srpskim premijerom.

“Tadić je opredeljen za saradnju s Haškim tribunalom... Potrebno je da on ima kontrolu nad službama bezbednosti (...) jer, ukoliko je ne bude imao, on neće moći da sprovede u delo ono za šta se zauzeo”, izjavio je Visoki predstavnik EU.

“Ključno je da predsednik bude osoba koja će upravljati službama bezbednosti i unutrašsnjim poslovima”, istakao je Solana, dodajući da se za par sati očekuje “još jedna važna odluka u Srbiji - mogućnost da član Srpske radikalne stranke bude izabran na mesto predsednika Skupštine”.

"Za EU je važno da u Beogradu postoji konstruktivna vlada", naglasio je Solana.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@I posle mene ja,

Srbija u svim svojim strateskim dokumentima navodi da joj je glavni cilj ulazak u EU. Za taj ulazak je potrebno ostvariti saradnju sa Haskim tribunalom. Prekid pregovora sa EU usledio je upravo zato sto te sluzbe nisu radile svoj posao, zato je pala i Vlada.

Potpuno je stoga besmisleno da ti isti ljudi zbog kojih je pala Vlada i zbog kojih su prekinuti pregovori sa EU u novoj vladi budu na tim istim mestima.

DS i Tadic su u predizbornoj kampanji obecali gradjanima Srbije da ce taj problem resiti tako sto ce na celna mesta u sluzbama bezbednosti postaviti ljude koji ce biti kadri da pronadju i uhapse osumnjicene za ratne zlocine.

Ti meni kazi koji je to raniji dogovor bio koji je DS prekrsio? Ja to ne vidim ni u cemu, niti si ti izneo ijedan argument koji to potvrdjuje.

To sto Solana prica znaju i vrapci na grani u Srbiji - Jocic i Bulatotic ili nisu sposobni ili nece da hapse Mladica. Ako se u Srbiji pravi nova proevropska vlada nema nikakve logike da oni budu na tim mestima.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2007, 21:18:26 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 04:24:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.