Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 19:09:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti mandatar za sastavljanje vlade?
Bozidar Djelic
31.2%  (49)
Vojislav Kostunica
34.4%  (54)
Mladjan Dinkic
3.8%  (6)
Neka druga licnost
5.7%  (9)
Nece sastaviti vladu - novi izbori
24.8%  (39)
Ukupno glasova: 157
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastavite koalicionu vladu  (Pročitano 57427 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
a sada i zvanicno:

Predsedništvo Građanskog saveza Srbije

Odluka o ujedinjenju s LDP

Beograd - Predsedništvo Građanskog saveza Srbije odlučilo je juče da se ova stranka ujedini sa Liberalno-demokratskom partijom; očekuje se da Skupština GSS o predlogu Predsedništva odluči u martu, a kako je Danasu rekao izvor iz Predsedništva, o nazivu nove stranke i kadrovskim rešenjima nije bilo reči. Očekuje se, naime, da LDP sprovede unutarstranačke izbore.

Vesna Pešić, Nataša Mićić i Ivan Andrić novi su poslanici Skupštine Srbije, konstatovano je na sednici. Iz kvote GSS (tri mandata) oni su dobili poverenje Predsedništva a, kako kaže naš izvor, LSV dobija tri mandata, čime se odbacuje mogućnost da ova stranka formira poslanički klub. Jedan mandat dobiće Socijaldemokratska partija, a osam LDP.

- Odluka Predsedništva bi trebalo da prođe demokratsku proceduru unutar stranke - suštinski, nema programskih razlika. GSS je u Liberalnoj internacionali, istu orijentaciju ima i LDP - kaže za Danas Vesna Pešić, članica Glavnog odbora GSS.

Izvor: Danas
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11159
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Stoka sa marvom, nisam drugačije ni očekivao, a i pripadaju jedni drugima.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Citat
Socijaldemokratska partija

kaze se Socijaldemokratska Unija... Fala Bogu pa nismo sa Covicem u koaliciji  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Skorpi, nikad neces nauciti!
Koji narod smatra ispod dostojanstva? Onih 200 000 ljudi na ceci za novaka. Ili oni koji su birali narodnjake i pobedili u kraju palme? Stvarno nemas pojma! Posmatras narod iz svoje licne perspektive!

Svi ostali pricate nesto o Kostunici a covek se jos nije izjasnio!
On bi se vec izjasnio, iliti se izjasnio kada jeste jedva govorio od iznenadjenja, kada je doznao rezultate.
Samo sto se sada ne izjasnjava samo on, vec se izjasnjavaju oni koje je okupio. Ale, koje su htele veci plen, a sada moraju da dele ono malo.

Sto se tice naroda, mozda si u pravu.
Narod sam i ja i ti i ovi koji ovde pisemo i oni koji su bili na Cecinom koncertu i radikalski glasaci i demokratski glasaci.
Sto ja gledam iz mog ugla, je cisto moje misljenje. I to misljenje ne naturam nikome, to je moj cist komentar.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2007, 06:57:13 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Колико ја видим Тадић попушта...ето нама Воје поново за премијера...

Citat

Beograd - Predsedništvo Građanskog saveza Srbije odlučilo je juče da se ova stranka ujedini sa Liberalno-demokratskom partijom; očekuje se da Skupština GSS o predlogu Predsedništva odluči u martu, a kako je Danasu rekao izvor iz Predsedništva, o nazivu nove stranke i kadrovskim rešenjima nije bilo reči. Očekuje se, naime, da LDP sprovede unutarstranačke izbore.

Vesna Pešić, Nataša Mićić i Ivan Andrić novi su poslanici Skupštine Srbije, konstatovano je na sednici. Iz kvote GSS (tri mandata) oni su dobili poverenje Predsedništva a, kako kaže naš izvor, LSV dobija tri mandata, čime se odbacuje mogućnost da ova stranka formira poslanički klub. Jedan mandat dobiće Socijaldemokratska partija, a osam LDP.

- Odluka Predsedništva bi trebalo da prođe demokratsku proceduru unutar stranke - suštinski, nema programskih razlika. GSS je u Liberalnoj internacionali, istu orijentaciju ima i LDP - kaže za Danas Vesna Pešić, članica Glavnog odbora GSS.

јаки ми се фактори ујединили ....  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2007, 10:59:12 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
Nisu ni za potapanje kupusa kao ljudi ali su placeni dobro, imaju dobru placenicku masineriju i izgleda da nisu za potcenjivanje.....

Para vrti gde burgija nece Smile   Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a sada i zvanicno:

Izvor: Danas

ujedinila se dva giganta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
сад су најебале све силе "мрака хаоса и безумља" које владају Србијом већ три године....
бежимо док још можемо, ја већ сада одох да тражим азил у амбасади Мауританије....
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Tomb Raider

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2251
Zastava Serbia
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6600
Ako se bira manje zlo onda bolje demokratsko nastrojene stranke. Ako cemo vece zlo, tu su crveni (kmeri i shiti). Zna se kako smo u proslosti prolazili i sa jednima i sa drugima, pa eto pouke.
IP sačuvana
social share
Ajea Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia N8-00
E moram ovo ovde posto ste lokovali tu Markicevu temu, a tek sam je sada video odavno se nisam tako slatko nasmejao:

Cmarkiceva izjava
Citat
za one koji su se kladali i zele da ispadnu ljudi jednom u zivotu:
u potpis staviti 2 slike, od nas zavisi, a odmah pored, zato sto zivot ne moze da ceka. skinuti sa sajtova www.odnaszavisi.org i www.zaboljkizivot.com
pazite da slike ne budu nedozvoljenog formata!
ispod napisati: ZIVELA DEMOKRATSKA SRBIJA!
Ziveli Cedomir Jovanovic i Boris Tadic!
ZA EVROPSKU SRBIJU!!!

Markic se svuda trpa da je on faca, a u ovome nije ni ucestvovao, kakav Boris Tadic, kakvi bakraci.......

Bilo izmedju vanje i mene i to ovako

vanja

Citat

Aj ovako: ko hoce da se kladi?

Ako LDP i Koalicija ne predju cenzus, ja vise ne ucestvujem na ovom forumu.

Ako LDP i Koalicija predju cenzus, svi koji se opklade da LDP i Koalicija nece preci cenzus neka u potpisu drze mesec dana: "Ceda Jovanovic je kralj"

Aj ko sme?  

Ja:

Citat

Vanja, ja smem da prihvatim! Ali sa reciprocitetom!
Sta mene briga, da li ces ti da dolazis na forum ili ne.
Nego ti lepo da drzis mesec dana ovaj moj potpis, kad ti LDP ne predje cenzus, prihvatas?  

vanja:

Citat

Prihvatam! (dva svedoka molim vas pogledajte)

ja:

Citat

Sta dva, tri svedoka!  
Poznato je kakvi ste vi prevaranti!
I da napises lepo neki tekst gde ce se precizirati uslovi, sve lepo napismeno i da se okaci ili na ovaj topic ili otvori poseban, i da se ispotpisujemo uz svedoke!
S tobom nista na rec!

opet ja :

Citat

Uvek sam za. Ja sam lepo rekao vanji al on zbrisao, nema ga.
I za tebe vazi isti uslovi, nista na rec, sve napismeno!
Nema sanse ni 3 odsto da uzmete.

vanja

Citat

Ne znam kako mozemo napismeno. Inace, isao sam da obucavam kontrolore, a nisam "zbrisao"

Ja ti kazem, ako ne predjemo cenzus, slobu i seselja sigurno stavljam u potpis, nezavisno od opklade.

Ja

Citat

Ok vanja, imas deal!

Nego, objasni mi jednu stvar. U 90 odsto vasih saopstenja, uvek govorite kako su vas napali gradjani, dok ste vi "neduzno delili letke i pevali pesmice", i uvek su to aktivisti SRS?!?
Kako bre to znate, jel oni vama to pokazu clanske karte pre nego sto krenu da vas biju!
Ili mozda vasim iskusnim vestinama, prepoznate radikala dok krece ka vama da vas bije?!    

Pa se Cmarkic ukljucio tek ovde i banuo neki potpis (nijednom pomenut)

Citat
ako LDP ne predje cenzus, ja nosim mesec dana DS su sljamovi, izdajnici i pederi.

a ako predju pa pocnu da se kurce kako ne vole oni DS i ucenjuju vladu kako nece u nju i tako omoguce SRSu i DSSu da dodju na vlast, vise nikad necu progovoriti ni sa jednim LDPovcem...
elem, jedva cekam da vidim rashu, twicea i bambija sa tim potpisom.

I dalje, se Cmarkic nigde za opkladu ne spominje.....

I sada on odjednom pominje nesto kao Boris Tadic i  Ceda u jednoj recenici, DS i ostalo a sve vreme je najvise pljuvao LDP.....

Stvarno je legenda
 Smile  Smile  Smile Smile

Ako hocete i sami da pogledate, ovo je link http://forum.burek.com/index.php/topic,163162.msg2181406.html#msg2181406
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 19:09:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.