Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:37:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti mandatar za sastavljanje vlade?
Bozidar Djelic
31.2%  (49)
Vojislav Kostunica
34.4%  (54)
Mladjan Dinkic
3.8%  (6)
Neka druga licnost
5.7%  (9)
Nece sastaviti vladu - novi izbori
24.8%  (39)
Ukupno glasova: 157
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastavite koalicionu vladu  (Pročitano 56545 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
DS i DSS sigurno ulaze u parlament, pored njih tu su i stranke nacionalnih manjina koje shodno svom polozaju pre ce se prikloniti vlasti nego ostati u opoziciji. Ostaje pitanje koja stranka jos ulazi u parlmanet. Kako stvari stoje za to najvece sanse ima G17+, ali do kraja kampanje ima jos 15 dana tako da je sve moguce. Umesto G17+ mozda udje koalicija oko LDP-a, i to su stranke koje bi mogle da formiraju Vladu. Ostaje jos da se vidi stanje SPS-a. Naravno, ukoliko dogovor izmedju DS-a i DSS-a ne uspe (moguce), a radikali dobro prodju i sa manjinskim strankama formiraju vlast, moze nam se dogoditi Austrija ili mozda Francuska od pre par godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja ocekujem da ce u narednih 7 do 10 dana opet isplivati neka afera sa na pr.g17. afera oko carinske mafije jos uvek traje  i prema nekim informacijama, ide se uzbrdo, a put nekako vodi ka g17!

ocekujem mnogo njihovog prljavog vesha, nadam se da me nece izneveriti Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
SRS i DSS nikako neće formirati koaliciju zato što su i jedni i drugi grebatori koji beže od prave vlasti, pa od koga bi se onda grebali i hvatali lične profite???
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
ja ocekujem da ce u narednih 7 do 10 dana opet isplivati neka afera sa na pr.g17. afera oko carinske mafije jos uvek traje  i prema nekim informacijama, ide se uzbrdo, a put nekako vodi ka g17!

dzabe! i dosta toga je ranije islo do g17 pa se nista nije desilo! njih podrzavaju tajkuni, a to je velika podrska!
sta im mogu! protiv dinkica je podignuto brdo prijava, a liku ne mogu nista! ne pojavljuje se ni na sudjenjima! a ko aktivnije krene na njega zavrsi u tvorza kao batic!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ima tu istine... ali, povodom afere oko remonta MIG-ova, doslo je obecanja da ce se pozabaviti miskovicem (da podsetim, miskovic je preko jugohemije pokusao da odsteti drzavu za 30 mln$), a mnogi miskovica video kao najveceg saveznika dinkica (ili obratno).

a sto se tice batica... on nije vredan komentara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Pazi sad vladu!!! U njoj sede: Dragan Marković Palma (Ministarstvo za lokalnu samoupravu) i Vesna Pešić (ministarstvo obrazovanja). Velja ilić (kapitalac) i Đilas (ministar privrede), Koštunica (pravosuđe) i Čeda Jovanović (policija). A premijer i koordinator Majkl Polt. Cirkus. Radikali naravno večita magareća (čitaj: opoziciona) klupa. I sve to dok se konačno ne stacioniraju NATO trupe u Srbiji (ili u delu koji joj ostave Ameri posle odvajanja: Crne Gore, Kosova i Metohije, Preševske doline i Raško-sandžačke visine, i Vojvođanske zaravnine). Ma milina božja. A dotle će da stasaju neki novi klinci (čitaj klovnovi političke scene: Anđelko i Srećković, pa Vlaja Senić, Pajtići, Šutanovci razni, pa Jočići, Andreje Mladenovići, Čede i Bebe)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ja ocekujem da ce u narednih 7 do 10 dana opet isplivati neka afera sa na pr.g17. afera oko carinske mafije jos uvek traje i prema nekim informacijama, ide se uzbrdo, a put nekako vodi ka g17!

dzabe! i dosta toga je ranije islo do g17 pa se nista nije desilo! njih podrzavaju tajkuni, a to je velika podrska!
sta im mogu! protiv dinkica je podignuto brdo prijava, a liku ne mogu nista! ne pojavljuje se ni na sudjenjima! a ko aktivnije krene na njega zavrsi u tvorza kao batic!
da, al zato kad se ceda ne pojavi na sudjenju za 83 dinara, onda sve novine pisu o tome!! Smile Smile Smile
'bem ti drzavu!

ja sam jos uvek za varijantu DS+DSS+(G17 ili LDP)
sve mi verovatnije zvuci ideja da ce i G17 i LDP da predju c. a onda mi padamo...jbg. ali sam jos uvek veliki skeptik sto se tice demokratske vlade(bez DSS)...nismo mi kao narod spremni za tako nesto...jbg. ima previse kretena..
kad smo kod kretena, jel ste culi da ona gorila u americi ima veci IQ od marka iz velikog brata  Smile ozbiljno..
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

2. Vlada zvana "ocekivano" - DS, DSS, G17+

Licno bih najvise voleo vladu sastavljenu samo od DS i DSS. Ako bas mora, onda je bolje imati G17 u vlasti nego one frustrirane LDP-ovce
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Kao sto je Tadic pozvao Kostunicu da se izjasni, Ceda je pozvao Tadica Wink

Tadic: Vojo, ili mi ili radikali?

Ceda: Boki, ili mi ili narodnjaci?

Boki: "ima mesta i za Voju i za Cedu"  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
@vanja_gator

Kao prvo poredjenje nije na mestu. Kao drugo dobili ste odgovor, mi jos nismo. Vi samo budite toliko dobri pa udjite u parlament.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:37:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.