Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 06:59:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti mandatar za sastavljanje vlade?
Bozidar Djelic
31.2%  (49)
Vojislav Kostunica
34.4%  (54)
Mladjan Dinkic
3.8%  (6)
Neka druga licnost
5.7%  (9)
Nece sastaviti vladu - novi izbori
24.8%  (39)
Ukupno glasova: 157
Idi dole
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastavite koalicionu vladu  (Pročitano 56471 puta)
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Pa jel to Tadic prihvatio Vojine zahteve?!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Skorpion -vidi,nemoj odmah da se zestis-protiv crveno-crnih smo se dugo borili pa je valjalo izvuci zakljucke-nisu svi neistomisljenici radikalska gamad.
Ja se sa dosta toga o cemu pises slazem,ali necu istrcavati sa pamfletima kao ovaj nepismeni Kraljevic(kome je srednja skole sve cime se ima podiciti).
Skotovi koriste naivnu raju,ali kada te jednom iskoriste,nemoj (zajedno, kraljevicu ,ljubi te uciteljica) vise emotivno i idealisticki prihvatati zvake koje se prodaju.Da, jedni hoce guberniju, ali samo neko politicki nepismen moze idealizovati zadnje mesto evropske pokrajine sa clanstvom Nemacke ili Francuske.

Kraljevicu - citao sam postove i od tebe osim citata (koje ocigledno posmatras kao autor) i pamfleta (koje papagajski ponavljas) nesto razumno i tvoje nisam cuo.Inace sto se tice interpunkcija i gramatike ,samo budale se kace na propuste takvog tipa - pogotovo kada postoji citav filozofski pravac koji pomera granice obicnih pravila i formu pisanja-ja sam na primer citao knjigu koja nema niti jednog znaka interpuncije niti uvrezene oblike objekta,subjekta...neka budi ti u uverenju da si inteligentan dok uzvikujes tudje recenice a istomisljenici ti tapsu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Auuu, sta si mu rekao! Smile
Cuvaj se sad "pametnih" izjava, kad krenu!

Mada, velike su sanse da ove civilizovane reci i nije razumeo!

Trebao si malo vise reci tipa: stoko, gamadi, budale, gamadi, kreteni, svinje, ovce, pusi ga, jebi se, gade,....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
DS nastavlja pregovore o vladi
Cetvrtak, 10. maj 2007. 18:04

Predsedništvo Demokratske stranke odlučilo je danas da u sledećih nekoliko dana nastavi napore da Srbija dobije demokratsku vladu i predsednika Skupštine.

U saopštenju podeljenom novinarima nakon šestočasovne sednice navodi se da DS nastavlja napore
"ne odstupajući od principa kojima se i do sada rukovodila, braneći i volju gradjana izraženu na izborima 21. januara i viziju demokratske i evropske budućnosti Srbije i boljeg života svih njenih gradjana".

"Predsedništvio DS-a smatra da u izuzetno važnom istorijskom trenutku u kom se Srbija danas nalazi nastavak evropskih integracija uz očuvanje teritorijalnog integriteta, nije moguće ostvariti ukoliko dodje do nasilnog prekida istorijsko-političkog toka odredjenog 5. oktobra 2000. godine", piše u saopštenju.

Niko od učesnika sastanka nije želeo da daje izjave novinarima posle sednice Predsedništva DS-a.

Beogradski dnevnik "Blic" objavio je u četvrtak da bi lideri DS-a i DSS-a, Boris Tadić i Vojislav Koštunica, trebalo da se sastanu danas, kako bi poslednji put pregovarali o formiranju proreformske vlade.

Prema pisanju lista koji se poziva na izvor blizak obojici lidera, posle tog sastanka biće poznato da li će Srbija dobiti novu vladu ili će gradjani ponovo na glasanje.

Izvor "Blica" iz DS-a potvrdjuje da se očekuje sastanak dvojice lidera, ali i da se priča kako će Koštunica demokratama dati ponudu koju oni jednostavno neće moći da prihvate.

"Ideja je da DSS ponudi nešto što bismo mi odbili samo kako bi ispalo da je DS krivac za neuspeh pregovora" piše list pozivajući se na izjavu funkcionera DS.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@Vucko,

Treba poci od sebe pre nego sto osujes paljbu o drugima. Na postu o Skotskoj offtopikujes o Cedi, na temi o Borki Vucic ti pricas o Borki Pavicevic.  Podji dakle od sebe  pre nego sto pocnes da se bavis tudjim dometima ucesca na forumu.

To sto si citao knjigu bez znakova interpunkcije nije nikakav dokaz ni inteligencije ni obrazovanja. I opet je potpuni offtopic na temi koja se bavi koalicionom vladom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Dragi danilo, ja ovde nisam dokazivao obilje svoje, vec nedostatak njegove inteligencije, ali kapiram da bi bolje bilo ,sto kaze Rasa, da sam prosto rekao da je glup - to bi ti mozda bolje razumeo.
Sto se offtopica tice njega nisam kritikovao zbog toga no zbog nedostatka sopstvene misli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Izvor "Blica" iz DS-a potvrdjuje da se očekuje sastanak dvojice lidera, ali i da se priča kako će Koštunica demokratama dati ponudu koju oni jednostavno neće moći da prihvate.

"Ideja je da DSS ponudi nešto što bismo mi odbili samo kako bi ispalo da je DS krivac za neuspeh pregovora" piše list pozivajući se na izjavu funkcionera DS.

Ovo je u stvari najinteresantniji detalj.Ako ulazis u pregovore, nije bas najzdravije u startu optuzivati moguce partnere za neuspeh.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@vucko
lepo te moj drug Rasha uci.
Ja se zestim zbog toga sto nemaju muda da naprave vladu, a ne zbog toga sto ih je dss podrzao.
Ne slazes se da su pokvareni do srzi? I takvi vladaju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Koliko imam informaciju ovde kod mene vec za svaki slucaj pregovaraju DS I SPO,devojka mi je u DS clan odbora pa mi danas rekla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Koliko imam informaciju ovde kod mene vec za svaki slucaj pregovaraju DS I SPO,devojka mi je u DS clan odbora pa mi danas rekla.
Problem je samo sto ni DS,SPO,LDP i G17 zajedno ne mogu sklopiti vladu.A posebno je pitanje kako bi glasaci nagradili ove za prethodni neuspeh.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 06:59:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.