Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 22:41:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti mandatar za sastavljanje vlade?
Bozidar Djelic
31.2%  (49)
Vojislav Kostunica
34.4%  (54)
Mladjan Dinkic
3.8%  (6)
Neka druga licnost
5.7%  (9)
Nece sastaviti vladu - novi izbori
24.8%  (39)
Ukupno glasova: 157
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastavite koalicionu vladu  (Pročitano 56951 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
shkorpion ko ce biti na celu ministarstva za Kosovo i Metohiju (btw, niko nije reagovao sta ce biti to ministarstvo?)? Sanda?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
shkorpion ko ce biti na celu ministarstva za Kosovo i Metohiju (btw, niko nije reagovao sta ce biti to ministarstvo?)? Sanda?
Ja ne vidim razloga da to ministarstvo postoji.Moze, ali ce morati da promeni ime u ministarstvo za zemlj gde nema Srba.Ako se tako nastavi.
A Sandra kako je odbranila Knin, tako ce odbraniti i Kosovo.
By the way, vidis da ne zna dve da sastavi. Sve sto govori je vec kopija otrcanih fraza.
Moze biti da je doca za mozak, ali ipak trebas imati i originalnost kada govoris. A ona to nije studirala.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
"Definisanje zajedničke politike DS-a i LDP-a"

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović pozvao je sinoć predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića na razgovor na kojem bi trebalo da definišu zajedničku politiku kojom bi se osigurala evropska budućnost Srbije.

Jovanović je u otvorenom pismu upućenom Tadiću, koje je dostavljeno medijima, naveo da bi razgovorom trebalo da se definiše i "jasan odgovor na politiku ucena i ignorisanja interesa građana, u ovoj, odlučujućoj nedelji ustavnog roka za formiranje vlade".

On je kazao da je situacija u državi "kritična" i da su partneri sa kojima Tadić pregovara o vladi, "ne želeći da promene dosadašnju politiku, uveli zemlju u duboku institucionalnu krizu".

"Očigledno je da u pregovorima oko sastava nove vlade DS ima velike teškoće da obezbedi evropsku perspektivu Srbije za koju je dobio poverenje građana na izborima", naveo je Jovanović.

Prema njegovim rečima, "neophodno da dve najveće proevropske partije u Srbiji, DS i LDP definišu jasnu politiku koja bi obezbedila reforme, modernizaciju i evropske integracije Srbije".

"Iako januarski izbori nisu omogućili da Srbija dobije Vladu koja bi vodila takvu politiku, uvereni smo da većina građna Srbije, ne samo onih koji su glasali za naše stranke, jedino u takvoj Vladi vidi budućnost naše države", napisao je Jovanović.

"Ako podrška za takvu politiku ne postoji u Skupštini, smatramo da tu podršku zajednički moramo potražiti od građana", smatra lider LDP-a.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
to treba da nam kaze u kakvoj zemlji zivimo.
ali to je realnmost, i u njoj zivimo.
i zato se trebamo ponasati odgovorno u skladu sa njom Smile
ili treba da se tripujemo kako ce ceda da pobedi tomu?
maajde, zna se kako stoje stvari.
necu da zivim u tripu kao ti.

Citat
opasan si sa procentima
i ti si.
citat vanje: LDP ce imati 7% Smile
opet si pogresio, i za tadica si pogresio, i za kostunjavog, i predomisljas se mnogo.
rekao si da treba da dodju radikali i DSS na vlast pa da narod vidi kako je.
ispravi me ako gresim. Smile

Citat
sto ih je toliko onda preslo u LDP
toliko?
DS ima preko 110000 clanova...njih 15000 je preslo u LDP, a verovatno i manje. Smile
Citat
cijeg loseg rezultata? DSa? objasni mi ovo molim te
demokratskog bloka.
ako DS ili bilo koja strana demokrata ne bude imala preko 20% srbija je u kurcu iz koga nece izaci jos 10 godina. sve ce nas pohapsiti. imaces platu 5 puta manju nego sto zasluzujes jer nisi nacista.

Citat
ni ja.

jel mislis da su izbori sad najbolje resenje?
iskreno, ne znam vise.
mislim da je najbolje resenje kostunici dati premijersko mesto i jos nesto skroz nebitno.
znaci, da DS drzi skoro sve u svojim rukama. a ostatak G17...jbg.
ako to ne bude islo, onda sam za izbore.
ali, najbitnije je da probamo da ostvarimo prvu varijantu.

posle ovih izbora, ko zna sta ce da bude...
bojim se samo da ne napravis jos jednu u nizu pogresnih procena.
izlaznost ce biti mala. vi cete mozda dobiti 2% vise,ali svi ostali ce imati manje verovatno...
i posle izbora ce nedemokratski blok imati preko 55% Smile
to ne zelim, i ne mislim da je to dobro.

nadam se samo da smo se slozili da si za dzabe pljuvao po DSu kada nijetrebalo...mozda te to nauci da u buducnosti odmeris prvo sta ces da kazes.
samo toliko trazim...
a verujem da ces sada to poceti da radis sa obzirom na izjavu tvog lidera.

iskreno mislim da je bolje da opet nastupimo odvojeno, DS i LDP.
tako cemo dobiti vise glasaca...mozda da SPO dodje pod DS Smile
a posle da probamo da pravimo vladu.
a da se naravno ne napadamo. dakle da probamo da izvucemo najvise.mozda cak da zajedno nastupamo na pojedinim mitinzima, ali da ne pravimo predizbornu koaliciju.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Danas zaseda Skupština
7. maj 2007. | 07:16 -> 10:40 | Izvor: B92, Beta
Beograd -- U podne nastavak konstitutivne sednice, bez dogovora o koaliciji za formiranje nove vlade. Neizvesno i ko će biti predsednik Skupštine.

Da li će se dogovoriti: Vojislav Koštunica i Boris Tadić na konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije 14. februara 2007. (FoNet)
Da li će se dogovoriti: Vojislav Koštunica i Boris Tadić na konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije 14. februara 2007. (FoNet)
Na sednici u Domu Skupštine Srbije bi, između ostalog, trebalo da se izabere novi predsednik parlamenta, međutim - dogovora o većini za nekog kandidata još uvek nema. Jedini zvaničan predlog za predsednika Skupštine stigao je iz Demokratske stranke, koja za tu funkciju predložila Milenu Milošević.

"Imamo predlog za predsednika parlamenta i očekujemo da taj predlog bude podržan, te da Srbija danas dobije predsednika Skupštine. Ukoliko radikali budu imali većinu, očigledno je da je to prvi korak ka formiranju vlade u kojoj će biti SRS", rekao je šef poslaničke grupe DS-a Dušan Petrović.

Predsednik G17 plus Mlađan Dinkić kazao je u Kažiprstu B92 da je za tu stranku prihvatljivo isključivo da za predsednika Skupštine Srbije bude izabran kandidat Demokratske stranke.

On je rekao da ne zna kako će glasati poslanici Demokratske stranke Srbije na današnjem nastavku konstitutivne sednice parlamenta.

"Na trojnim sastancima nije se raspravljalo o predsedniku Skupštine, samo je postojao načelan dogovor - ako premijera ima DSS, da DS ima predsednika Skupštine", rekao je Dinkić.

On je naglasio da će, ako za predsednika Skupštine bude izabran kandidat SRS-a, SPS-a ili kandidat DSS-a glasovima radikala i socijalista, G17 plus napustiti pregovore, što će "biti kraj priče o demokratskom bloku u Srbiji".

Za 11 sati zakazane su konsultacije šefova poslaničkih klubova i predsedavajuće Borke Vučić, nakon kojih će biti poznato koliko će još biti kandidata i koji će kandidat dobiti podršku.

Poslovnik o radu Skupštine predviđa da najmanje 30 narodnih poslanika može da predloži kandidata za predsednika Skupštine. Taj uslov ispunjavaju DS, SRS i koalicija DSS-NS.

Lista kandidata za predsednika utvrđuje se po azbučnom redu.

Ako je predloženo više kandidata, u drugi krug idu oni koji su dobili najviše glasova. Ako ima dva kandidata, a nijedan nije dobio potrebnu većinu od 126 poslanika, postupak se ponavlja.
Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je sinoć agenciji Beta da bi prihvatio da bude kandidat za predsednika Skupštine Srbije samo ako bi se o tome dogovorile poslaničke grupe.

Postoji mogućnost da i druge poslaničke grupe predlože svoje kandidate za predsednika parlamenta.

Velimir Ilić je juče na stranačkoj slavi DSS-a rekao da će podržati zamenika lidera radikala Tomislava Nikolića, ali da ta podrška ne znači ulazak u koaliciju sa radikalima.

Predsednik socijalista Ivica Dačić kaže da neće podržati nijedan predlog Borisa Tadića. On je juče ponovio poziv Koštunici da se udruži sa radikalima i socijalistima.

Na dnevnom redu konstitutivne sednice će biti i izbor jednog ili više potpredsednika, formiranje skupštinskih radnih tela, kao i donošenje zakona o ministarstvima i izbor nove vlade.

Skupština Srbija je konstitutivnu sednicu počela 14. februara, kada su potvrđeni mandati 250 novoizabranih poslanika i izglasana rezolucija o Kosovu i Metohiji. Potom je sednica prekinuta do dogovora o parlamentarnoj većini koja bi izabrala novu vladu Srbije.
b92
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
G17: Demokratski blok ili izbori u referendumskoj atmosferi
Autor: Beta | 07.05.2007 - 10:17

Predsednik G17 plus Mlađan Dinkić ponovio je danas da je za tu stranku prihvatljivo isključivo da za predsednika Skupstine Srbije bude izabran kandidat Demokratske stranke.
On je za TV B92 rekao da ne zna kako će glasati poslanici Demokratske stranke Srbije na današnjem nastavku konstituitvne sednice parlamenta.
"Na trojnim sastancima nije se raspravljalo o predsedniku skupštine, samo je postojao načelan dogovor, ako premijera ima DŠ, da DS ima predsednika skupštine", rekao je Dinkić.
On je naglasio da će, ako za predsednika skupštine bude izabran kandidat SRS-a, SPS-a, ili kandidat DSS-a glasovima radikala i socijalista, G17 napustiti pregovore, što će, kako je rekao, biti "kraj priče o demokratskom bloku u Srbiji".
Prema Dinkićevim rečima, u tom slučaju bolje je "ići na nove izbore i pokušati da se ljudi u referendumskoj atmosferi izjasne da li su za proveropsku Srbiju ili povratak u devedesete".
Predsednik G17 plus je izrazio razočaranje pregovorima demokratskog bloka i, kako je rekao, neodgovornošsću lidera DS-a i DSS-a, navodeći da tri meseca nije bilo direktnih razgovora i da su se njih trojica samo pet puta sastali.
O programu vlade smo najduže i najkvalitetnije pričali, dva dana po nekoliko sati, i postigli punu saglasnost o programu nove vlade - od hapšenja Ratka Mladića do privatizacije javnih preduzeća - ali je problem nastao oko personalnih rešenja, rekao je Dinkić.
Upitan koji je od dva predloga koji su se pojavili tokom vikenda prihvatljiviji za G17 plus, on je rekao da je bolji predlog DSS-a jer na njega ima samo dve primedbe.
www.blic.co.yu
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
Citat
citat vanje: LDP ce imati 7%

u nekim trenucima mislio sam da cemo imati i oko 10%. koliko si ti procenio da ce DS dobiti?

Citat
i posle izbora ce nedemokratski blok imati preko 55%
to ne zelim, i ne mislim da je to dobro.

pa i sad imaju toliko.

ja mislim da su izbori dobro resenje. ne mozemo silovati prilike u Srbiji. ocigledno je da Kostunica ne sme da se odrekne BIA, ne sme da neko drugi viri sta su radili ove 3 i po godine, a ako mi znamo za gomile afera, ko zna sta je jos iza zavese. radikali sigurno nece moci da sami prave Vladu. izlaznost bi mogla opet da se ponovi (mozda i poveca (ja sam entuzijasta)), ali jedino u slucaju da se zemlja podeli na dva dela. demokratski i nacisticki. u tom slucaju imamo sanse. Ceda je molio Tadica jos prosle godine (secas se protesta 9. Maja), evo sad opet to predlaze.

"Molim Tadića da nas povede kao predsednik demokratske Srbije ili da nam dopusti da mi njega povedemo, samo neka ne stoji više i neka ne ponavlja njihove fraze. Nikada se moderna Srbija nije okupljala na ovom mestu bez DS-a."
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
u nekim trenucima mislio sam da cemo imati i oko 10%. koliko si ti procenio da ce DS dobiti?
4 do 8% vise od DSS. Smile

pazi, i ja sam pogresio sto se tice LDP-a..
ja sam se cak kladio..puko novac. kladio se da ce imati preko 6.5%
ali, ja bar UVEK priznam kada pogresim
meni to nije nikakav problem.
a ti, do sada, nikada nisi priznao.

jebem mu misha, pa jel toliko tesko reci:'jbg, pogresio sam, pogresno sam procenio situaciju, ipak nije postojao dogovor da se sve prepusti DSS-u kako bi tadic ostao predsednik, probacu ubuduce da prvo bolje razmislim pre nego sto nekoga tako tesko optuzim'

tako se gradi korektan odnos i postovanje.

slusaj vanja, nemam apsolutno nista protv politike LDP-a.
cesto me odusevljava!
neretko mi se cini kao DS ili cak u nekim situacijama i bolja!
ali, vi ste prevelike srbende, drzite se svog zanata-inata.
to mi smeta i mislimda u politici treba razum da preovlada, a ne inat.
i pre svega, iako znas da sam ja za odvajanje KiM-a,mislimda nikako ne treba stranka za to da bude, bar ne u kampanji!
dakle, ako samo jedan ustupak nacinite-cutite o KiM-u, onda je koalicija najbolje resenje, i postoji promil sanse za pobedu, konacnu!
drugacije, bolje da ostanemo razdvojeni!
znam ja da se vi furate na: govorim istinu i sl. ali, nema ni priblizno dovoljno naroda koji zeli da cuje istinu!
to je surova realnost!
najbolje je ne pominjati KiM! tako ni ne lazemo, ni ne govorimo istinu.
to je najbolji nacin da dovedemo srbiju u EU.
ne mislis li?
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
Citat
jebem mu misha

Smiley ne Marko, ubedjen sam da su Tadic i Kostunica imali dogovor, ubedjen sam da Tadic pod pritiskom DS ne sme tu poslednju stavku da mu popusti (i vec je previse popustio!).

Citat
vi ste prevelike srbende

Smile cekaj da kombiondzija, Duh Sekire i ostali procitaju oni ce te bolje demantovati  Smile

Citat
mislimda u politici treba razum da preovlada, a ne inat.

takodje, ali vi pustate DSS da inat prevlada, a ne razum. morate da im skroz okrenete ledja ako hocete da razum prevlada. pa ne mozes od Velje, Palme, Jocica traziti razum. kakav razumni Velja. on u normalnoj drzavi bi bio kurir u nekom ministarstvu (i to bi aljkavo radio), ali nikako ministar!

Citat
cutite o KiM

mozemo svi da cutimo o Kosovu, ne mozete da govorite vise ljudima kako je to Srbija.

Citat
ali, nema ni priblizno dovoljno naroda koji zeli da cuje istinu!

mnogo je drugacije ako je cuje od Tadica, nego od Cedomira.

Citat
najbolje je ne pominjati KiM!

evo sad vidim da smo se slozili, mada i dalje sam pobornik istine. moze to sa Kosovom dobro da se izvede, samo ako postoji volja.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
takodje, ali vi pustate DSS da inat prevlada, a ne razum. morate da im skroz okrenete ledja ako hocete da razum prevlada. pa ne mozes od Velje, Palme, Jocica traziti razum. kakav razumni Velja. on u normalnoj drzavi bi bio kurir u nekom ministarstvu (i to bi aljkavo radio), ali nikako ministar!
pa zato sam i razocaran, jer sam bar od vas razum ocekivao, a vi se solidarisali sa dementima...
c,c,c...

Citat
mozemo svi da cutimo o Kosovu, ne mozete da govorite vise ljudima kako je to Srbija.
ako se secas, tadic je mozda 2-3 puta pomenuo kosovo u kampanji, i sve onako, ne zna se, videcemo...nikada nije rekao da ce kosovo ostati u sastavu srbije!
nikada nije rekao ni da mora ostati u sastvu.
a djelic nije ni jednom pomenuo KiM...

Citat
cekaj da kombiondzija, Duh Sekire i ostali procitaju oni ce te bolje demantovati
vi ste srbende.
isti kao radikali samo suprotni.
to kako ste vi liberalni nema nigde u svetu, na zapadu.
ne treba niko da me demantuje, sve karakterne osobine su vam kao kod najzatucanijeg i najtvrdoglavijeg srbina, samo sto su vam stavovi suprotni...

Citat
ne Marko, ubedjen sam da su Tadic i Kostunica imali dogovor, ubedjen sam da Tadic pod pritiskom DS ne sme tu poslednju stavku da mu popusti (i vec je previse popustio!).
ne verujes valjda da je tadic planirao i BIA i MUP da prepusti DSS-u???? Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 22:41:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.