Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastav reprezentacije za Mondijal 2006  (Pročitano 27671 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
Ma rekao sam vam smrad od coveka,sigurno su mu zapretili da ce u aps zbog zlouoptrebe polozaja da sin podeli premiju za SP pa kao nece da ide moralan decko.Debil unistio je timski duh i verujem u debakl na sp.A sigurno ce te se uskoro svi pridruziti pljuvanju tog kretena.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better safe than sound.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
nikada nisam voleo Petkovica...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Petković junior pred novinarima u sredu
06.06.06. 14:20

U sredu, 7. juna, Dušan Petković će održati konferenciju za medije u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore.

Pres-konferencija će u našoj kući fudbala početi u 13:00h.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6233
Po meni je uradio jedino sto je trebalo da uradi, kad je vec prihvatio poziv. Sto ga sad napadati zbog toga, covek je napravio gresku, shvatio da je u pitanju greska i na kraju se povukao. Svaka mu cast zbog toga.

Osim ako ne napravi (isprica) neku glupost na toj konferenciji za novinare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Kad je vec prihvatio poziv, nije trebalo da napusta pripreme, ali ko od nas moze znati kako se oseca decko dok na njega grmi i psuje cela nacija, cak i dojucerasnji predsednik FSSCG sve komentarise jednom recju: "Skandal"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Dušan Petković nije više u timu SCG

Posle velikog prirtiska medija i navijača reprezentacije zbog naknadnog poziva 'selektorovom sinu', Dušan se vratio u Srbiju.

Kako je rok za prijavu igrača istekao, 'plavi' će na SP u Nemačkoj imati 22 reprezentativca. Tačni razlozi ovog, od mnogih priželjkivanog, raspleta situacije još uvek nisu poznati.

Reprezentacija je u utorak doputovala u Nemačku i smestila se u bazu u Bilerbeku.

"Dušan se dugo borio, ali nije mogao da izdrži taj pritisak. Mnogo toga bilo je protiv njega, a on nije želeo da bilo koga muči, ni selektora ni ostale igrače. Nije želeo da bilo šta poremeti atmosferu u timu", rekao je agenciji Beta portparol FS SCG Aleksandar Bošković.

Na pitanje da li će selektor pozvati drugog igrača umesto Dušana Petkovića, Bošković je odgovorio da se o tome razmišlja, a pitanje je i da li će to biti moguće.

Pravila FIFA dozvoljavaju zamenu igrača do 24 sata pre prve utakmice na SP, ali samo ako je u pitanju povreda.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Pa sad lepo nek mu neko polomi nogu pa da ga zameni Lukovic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Чланови младе фудбалске репрезентације Србије и Црне Горе, голман Владимир Стојковић и халф Душан Баста, који су играли на завршном турниру европског првенства за играче до 21 године, данас су се придружили осталим члановим А тима "плавих", који се припремају за старт на предстојећем шампионату света у малом немачком граду Билербеку.

Стојковић и Баста су, после краћег одмора у Београду, допутовали у Билербек и већ одрадили први тренинг са осталим репрезентативцима СЦГ. Њиховим доласком нацинални тим Србије и Црне Горе се коначно комплетирао, мада је данас репрезентацију напустио Душан Петковић, због притиска јавности на одлуку његовог оца Илије Петковића да га, као замену за Мирка Вучинића, позове у тим за светско првенство.

"Такмичење у Португалији на европском првенству донело је мали замор, али се сада одлично осећам. Мислим да неће бити проблема да се укључим у рад са осталим голманима у екипи", рекао је Стојковић.

Његов клупски и репрезентативни друг, Баста, такође са великим нестрпљењем очекује почетак првенства света.

"Добро се осећам. Жао ми је што у Португалији нисмо играли меч за титулу, јер је Украјина, против нас у полуфиналу, имала више среће у извођењу пенала. Мислим да ћу се добро уклопити у рад државног тима", изјавио је Баста.

Репрезентација Србије и Црне Горе ће на светском првенству у Немачкој, које почиње у петак утакмицом Немачка - Костарика у Минхену, наступити са 22 фудбалера, пошто је данас Душан Петковић изненада одустао од наступа на "Велтмајстершафту'06.".

Тањуг
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Petković: Želeo sam da zaštitim oca

Dojučerašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore, Dušan Petković, izjavio je u svom obraćanju javnosti da je napustio pripreme državnog tima kako bi omogućio svom ocu da na miru spremi tim za Mundijal:

“Ovo je bila moja odluka, da su se drugi pitali, sigurno bih ostao sa ekipom. Nisam želeo da u slučaju neuspeha glavni razlog bude moje pozivanje u reprezentaciju. Želeo sam da zaštitim oca od iživljavanja tabloida.”

On je osudio pisanje pojedinih dnevnih listova u kojima su, kako je rekao, iznete neistine o njegovom angažmanu u reprezentaciju:
”Pisali su da mi je zbog utaje poreza zabranjen ulaz u Nemačku, a zaboravljaju da ne postoji granica između Austrije i Nemačke i da bih problema imao i tokom desetodnevnog boravka u Austriji. Pisali su da sam se potukao sa selektorom, da sam na poslednjem sastanku tražio kapitensku traku… Pa, dobro ljudi, da li ste vi normalni ?!”

Petković je reagovao i na komentare pojedinih ljudi iz fudbala, pre svih Dragana Stojkovića:
”Iznenadio me je Dragan Stojković, koji je svojim obraćanjem dao zeleno svetlo mnogima za kampanju protiv selektora Petkovića i mene. Skandalozno ! Kaže da više nema uticaj u reprezentaciji. Pa, kada ga je imao… Mi smo najveću fudbalsku sramotu doživeli u mečevima sa Azerbejdžanom.”

Dušan Petković se takođe osvrnuo i na reakciju Dragoslava Stepanovića, koji je izjavio da ga se ne seća dok je igrao u Nemačkoj:
”Dok sam ja igrao u Nemačkoj, Stepanović je trenirao naše radnike po fabrikama”, rekao je Petković.

On je istakao kako je atmosfera u ekipi izvanredna i najavio da će verovatno otići u privatnom aranžmanu, kako bi bodrio reprezentaciju

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
"Plavi" stigli u Bilerbek

Fudbalska reprezentacija SCG doputovala je u nemački grad Bilerbek, u kojem će biti smeštena tokom Svetskog prvenstva.

Ekipu Ilije Petkovića dočekali su na centralnom trgu Bilerbeka gradonačelnica Marion Dirks i nekoliko stotina navijača sa zastavama SCG. Čitav grad okačen je trobojkama dojučerašnje Državne zajednice, a na mnogim mestima istaknuti su transparenti sa željama dobrodošlice "plavima".

Selektor je rekao da su "plavi" odabrali gradić smešten desetak kilometara zapadno od Minstera i pedesetak kilometara severno od Rurske oblasti zbog mira i tišine.

Sa timom u Nemačku nije doputovao Dušan Petković, koji "nije mogao da izdrži pritisak srpske javnosti".

Njegov otac i selektor Ilija Petković rekao je, međutim, da je atmosfera u timu dobra, uprkos svemu.

"Atmosfera u ekipi je dobra, kao što je bila i u kvalifikacijama. Naša glavna i jedina želja u ovom trenutku je da prođemo prvu fazu takmičenja", rekao je Petković pri dolasku u Bilerbek.

Petković smatra da će prvi meč na šampionatu imati najveći značaj za našu selekciju.

"Čeka nas velika bitka, kao u šahu. Onaj ko bolje otvori partiju izaći će iz nje kao pobednik", objasnio je on.

Kapiten Savo Milošević složio se sa tom ocenom.

"Sada nam je najvažnije da se do utakmice sa Holandijom niko ne povredi. Taj meč nam može rešiti sudbinu na Svetskom prvenstvu", rekao je Milošević.

Prvi meč na šampionatu SCG igra 11. juna u Lajpcigu sa selekcijom Holandije, a slede okršaji sa Argentinom i Obalom Slonovače.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.