Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saslušanje svedoka u postupku protiv Glavaša  (Pročitano 23104 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
Glavas je obranio Osijek...i na konto toga treba ga abolirati od bilo koje odgovornosti a osobno mislim da i nije kriv. U Osijeku je ubijenu 500 civila tijekom bombardiranja JNA ...naravno jer to je za vas Osek....i ne znam sta su zapeli za tih 29 civila.

Alo covece jeli ti slusas sta pricas????
Pa stvarno postajes ziva legenda ovog foruma,za tako kratko vreme raspes toliko bisera da je to strasno.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Glavas je obranio Osijek...i na konto toga treba ga abolirati od bilo koje odgovornosti a osobno mislim da i nije kriv. U Osijeku je ubijenu 500 civila tijekom bombardiranja JNA ...naravno jer to je za vas Osek....i ne znam sta su zapeli za tih 29 civila.

Jel to znaci da se do 30 ne racuna?
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500

Majke ti mile, ti stvano nisi čist...

On obranio Osijek? On? A ne vojnici? Ljudi koji su s puškom u ruci stavili glavu u torbu? Ne oni, nego Glavaš?

Abolirati od odgovornosti? Svašta... nema svetih krava i ne smije ih bit. Zasluge (ako ih dotični Glavaš uopće ima) su jedno, a odgovornost drugo. Tko je činio sranja, neka snosi posljedice. I točka.

"Zapeli za 29 civila?"  Pa jesi ti lud? Ljudi usred noći izvučeni iz svojih kuća, odveden i ubijeni... Da je samo jedan jedini, previše je... Onaj koji je to napravio i koji je to naredio treba odgovarat.

A onaj koji to opravdava nije ništa bolji od izvršitelja te svinjarije...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
 Smile Smile Smile

@st_faca, svaka cast. Kada bi svi prihvatali realnost ma kojoj strani pripadali i ma ciji komentar bio, mogli bi da napredujemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jedna stvar, glavaš je zapovjedao tim vojnicima koji su obranili osijek

druga stvar, u svakom ratu pa i u ovom postojala je "peta kolona"  a to su obično bili "civili". bilo ih je u svakom gradu
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Znači, Srbi bi isto mogli da pobiju sve Hrvate u Srbiji i da kažu _ oni su peta kolona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da slinoslave, da je bio rat u srbiji i da ju je hrvatska napala mislim da bi se hrvati u srpskim gradovima ponašali jednako kao što su srbi u hrvatskim gradovima i da bi jednako završili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Vi ste opsednuti tim vašim umišljenim domovinskim ratom.Pa kako vam to više ne dosadi!Onaj Glavaš, pa njemu se po faci vidi da je ubica. Da završim_ oraspoloži se malo,idi gledaj  "Večernju školu".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
šta će mi večernja škola kad imam tebe: čuj po faci mu se vidi da je ubica Smile Smile

ti si sigurno vođa debatne grupe u svojoj školi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Pa pogledaj samo ta mila lica: Glavaš, Šeks, Djapić,Rojs,to su sve nadasve uljudjeni intelektualci i ljubitelji svega što je srpsko.Ja mislim da se njih i normalni Hrvati plaše.Kako se onaj Šeks ponašao u saboru ,drao se na saborske zastupnike,onda kada se Glavašu skidao imunitet! Uplašio se za sebe, jer je možda i krivlji od Glavaša.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.