Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sasa Ilic-Poslednji kapiten kojem je skandirao jug  (Pročitano 35739 puta)
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
Laktom udario u glavu protivnickog igraca.... Smile (pravi grobar) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma Sale je bre legenda evo jos jednom tekst za ispracaj:

Sale je otisao. Nekako na brzinu, bez pozdrava. Kada je on u pitanju, uvek smo bili sebicni. Verovali smo da pripada samo nama i Partizanu. Kao i Moca Vukotic (godinu dana u Bordou a onda nazad). Ali Turci odvedose Saleta na Bosfor.

Gotovo deceniju Sale je bio nas. I kada je davao golove i kada je promasivao prazan gol i kada je dobijao crvene kartone... Voleli smo ga! Ako dozvoljavate, dragi citaoci, bicu lican. Saleta volim najvise od svih fudbalera u istoriji kluba. Zavoleo sam ga jos kao klinca, jer me je neodoljivo podsecao na Boru Djordevica, najveceg smekera i poetu fudbala. Dolazio sam sa Banovog Brda na Teleoptik, redovno, samo zbog njega. A kad je usao u prvi tim... Zao mi je samo sto nisam prisustvovao njegovom debiju u Cacku. Bio je neki sugav dan, kisa, mrzelo me da idem.

Sasu morate voleti, samo zbog onog gola u finalu Kupa Jugoslavije 2001. godine. Sut bez siline, lopta samo klizi a krakati gurbet ne moze ni da se pomeri. Pa onda onaj gol Dinamu iz Batumija, Rijeci i jos sijaset takvih scena. Umeo je i da promasi, normalno, ali sve je to bilo fudbalski. Mislim i kada su mu zvizdali (sto je za mene bilo svetogrde) da su ga voleli. Pa uvek se najvise ljutite na najrodjenije i najmilije. A, Sale, kao i svako dete, kao da je jedva cekao da ode. To me i najvise boli, mada znam da su mu dosadili Kula, Banatski Dvor i Zemun. Ali, ipak...

I sta na kraju? Zelim Sasi sve najbolje. Galata je veliki klub. Samo, ako ikada zaigra protiv nas, ja tu utakmicu necu gledati. Ne mogu. Ne ide brate, to ne ide. Jer Sale je nas i samo nas.

Mozda je ovaj tekst kratak, suvise kratak u odnosu na ono sto je Sasa bio. Ali jednostavno je tako. Rastanci koji bole uvek su bez mnogo reci, samo uzdrhtala srca i to je sve. Kapitenu, srecno!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Istina o Iliću

Današnji štampani sportski mediji u Turskoj pod naslovom "Istina o Iliću" rasvetljavaju situaciju posle odluke rukovodstva Galatasaraja da našeg reprezentativca na kraju ove sezone proda ili pozajmi nekom drugom klubu.

Po njima problemi su nastali u momentu kada je Ilić od kluba tražio da mu se zakasnele obaveze kluba isplate uz odgovarajuću kamatu pošto je isplata dosta kasnila. Ovo potraživanje je kako pišu novine, začudilo rukovodstvo kluba, a ubrzo posle toga Ilić se obratio klubu sa zahtevom da mu se poveća i cena njegovog transfera (ove sezone igra za 600.000 evra) i da mu se promeni ugovor.

Odgovor je bio da će o tome razgovarati na kraju sezone. Neubedljive igre tima i gubljenje svake šanse da ponovo budu šampioni Turske samo je podgrejavala napetu atmosferu. Kap koja je prelila čašu bio je crveni karton koji je Ilić dobio na utakmici protiv ekipe Erdžijesa, a koju je njegov tim izgubio. Za dobijeni crveni karton klub je Ilića kaznio sa 50.000 evra.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
U danasnjem Blicu pise da je Galatasaraj osvojio titulu sampiona a Sale postigao 12 golova+kaznjen sa 50000 zbog crvenog kartona
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
TURCI: ILIĆ JE ALKOHOLIČAR

Hurijet piše da uprava Galatasaraja ima saznanja o tome da Srbin nesportski živi

Turski dnevnik Hurijet teško optužuje prvotimca Galatasaraja i reprezentativca Srbije Sašu Ilića da je sklon alkoholu i čestom pijančenju. Istanbulski list piše da je čelnik uprave slavnog kluba Adnan Polat obavešten da Srbin noći provodi u prestoničkim lokalima i da je viđen u alkoholisanom stanju sa čašicom u ruci.

Nesportski život je glavni uzrok loših partija u poslednjim mečevima. Zbog navodnog bančenja, Ilićeva koncentracija nije na nivou profesionalnog igrača, tako da je to razlog što je neprimereno reagovao u meču sa Ercijasporom kada je dobio crveni karton u 41. minutu. Sve ovo će, kako saznaje Hurijet, ubrzati odlazak Ilića iz Galatasaraja.

Ilića do zatvaranja današnjeg izdanja Kurira nismo uspeli da kontaktiramo, ali je poznat njegov stav prema bombastičnim tekstovima turskih novinara.
- Ništa im ne verujem, lažu čim otvore usta. Toliko puta se dogodilo da u novinama vidim svoju sliku i izjavu koju nikome nisam dao, da sam zbog toga prestao da se interesujem šta objavljuju o meni. Istina je jedino ono što izgovorim na zvaničnoj konferenciji za novinare - rekao je nedavno Ilić za Kurir.

Bivšeg kapitena Partizana tražili su dosad Pari sen Žermen, Monako i Hanover, čiji je poziv bio aktuelan pred početak Svetskog prvenstva u Nemačkoj.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Ma seru covek je sportista ipo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ako je on takav kakvi su ovi ovdasnji fudbaleri?Za njega nikad ne bih rekao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Ma seru ja Nevolem  Partizan ali on je bio strava igrac ali bas strava podhitno u reprezentaciju ga zvati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
to je davno trebalo...pogotovo za utakmice kao kazahstan itd...tu bi on pomogao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Ilić: Gluposti su da pijem

Turski mediji pre nekoliko dana optužili su igrača Galatasaraja Sašu Ilića da se nalazi u lošoj formi jer vreme uglavnom provodi po istanbulskim klubovima i diskotekama u "druženju" sa flašom.

Bivši kapiten Partizana u izjavi za "Kurir" demantovao je te informacije, rekavši da su one samo neke u nizu besmislica koje plasiraju pojedini turski dnevni listovi.

"Mene neko video pojanog u noćnom klubu?! Bože, kakve su to gluposti! Izgleda da ovdašnji novinari nemaju šta pametnije da pišu, pa zato izmišljaju takve stvari. Medjutim, znam ko plasira te priče, tako da me očekuje ozbiljan razgovor sa tim čovekom", rekao je Ilić.

Povremeni srpski reprezentativac dodao je da u Galatasaraju niko ne uzima za ozbiljno tekstove koji su se nedavno pojavili u turskoj štampi.

"Nema komentara. Verujte, niko ne shvata ozbiljno te teksotve, jer oni koji treba da znaju kako živim, ne mogu ništa da mi zamere. Pa, moji večernji izlasci u Istanbulu mogu da se izbroje na prstima jedne ruke, a već dve godine sam ovde", konstatovao je Ilić.

Turski mediji, u medjuvremenu su preneli i da je Galatasaraj za sjajnog srpskog vezistu dobio dve ponude - od atinskog AEK-a i francuskog Sent Etjena, ali zasad još nema ništa od eventualnog transfera.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.