Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Јао људи, овакву неправду нисам скоро видео. Кад бих коментарисао суђење мислим да би овај пост био километарски. Ко је гледао макар и 5 минута јасно му је о чему говорим. 1:2, скоро целу утакмицу Сартид је играо са играчем мање, и опет је био бољи у првом полувремену, а онда је нас је судија психички убио. Ипак смогли смо снаге да дамо један гол. Мале шансе за пролаз, али ипак има. Није славија уопште јака, само су имали срећу и судију на својој страни. Играчима Сартида свака част, јер нису дали да их судија изнервира, па да почну да праве глупости.
Ова утакмица ме је подсетила на ону много пре мог родђења, чини ми се, Југославија-СССР на светском или европском, и онај чувени пенал.
Jasno mi je, i slazem se donekle sa tobom, ja sam pogodio 2-3 gola sto sam rekao, realno je tekma bila za x jer ni sartid nije pokazao previse, ali sanse za prolaz nisu izgubiljene
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Мислим да нисмо имали довољно спортске среће. Заслужили смо барем нерешено, ако не и победу. Мислим да славија није боља екипа, од сартида. Можда су само искуснији у оваквим утакмицама.
Jebiga, Slavija je jedan od najboljih ceskih timova ... Ja sam ocekivao ovakav rezultat ali ipak sam se nadao da ce Sartid da pobedi. Jebiga, nije mi bilo ni malo prijatno kada sam posle utakmice sreo neke drugove (cehe) ...