Sartidova Marketing agencija SFC pocela je prodaju ulaznica za finalnu utakmicu Kupa Srbije i Crne Gore izmedju Sartida i Crvene Zvezde, koja ce se odigrati na stadionu Partizana u Beogradu 29. maja sa pocetkom u 17.30 casova. Prodaja po ceni od 100, 150 i 200 dinara obavlja se u prostorijama Agencije u ulici Karadjordjevoj 37. Blize informacije mogu se dobiti na telefon 026.221-324.
Budući da uvijek navijam za "male", od srca vam želim taj kup. Već i zato da moj kum konačno prežali onaj poraz od Dinama. :wink: :twisted: :wink: :twisted:
Budući da uvijek navijam za "male", od srca vam želim taj kup. Već i zato da moj kum konačno prežali onaj poraz od Dinama. :wink: :twisted: :wink: :twisted:
Kume opet pocinjes znas da smo tu utakmicu MI dobili !!! Inace hoces da ti sad posaljem one "dve drugarice" da ti osveze secanja ili.... :wink: :twisted:
Na prezentaciji najvecih svetskih stadiona, na kojoj su prisutna samo 3-4 iz nase zemlje, postoji i stadoon FC Sartida...Doduse, stara slika, ali nema veze :wink: