Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sarajevska opstina Ilidža primljena u neobičnu uniju!  (Pročitano 11304 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ovo je dobra vest, red je da se Ilidza razvija i krene u Evropu, a kojim bi drugim putem sem preko majke Turske. Zivela nasa braca Turci!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Sa Manjace krenuli su vuci i odose prema Banjaluci, Banjaluko i  ta tvoje sela, Krajina je na nogama cijela! Ojhaaaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
igorxxx

pa ti kada nemozes da odgovris inteligentno na pitanje koje se postavi drugome clanu, a ne tebi, onda suti i nelupaj molim te. ko mjenja bolan religiju svakih 500 godina?!..pa 70% od muslimana u bosni koji su presli na islam su bili bogumili prije toga a ne srbi. ljduima se svidjelo i zadrzali su tu religiju..pa i tvoji pra pra pra pra pra pra djedi su bili druge religije nego ti..de bolan..sta se vise vracate u istoriju..svijet ide naprijed a pojednci na ovome forumu se kace za nesto sto je bilo prije 500 godina..cista glupost
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Ma,ne obracaj paznju na Igoraxxx!Kada ne moze da odgovori na pitanje(a to je vrlo cesto)pocinje sa vrijedjenjem i pricom koju je negdje cuo.Nije uopste u stanju da diskutuje,pa cak ni kad se radi o vrlo jednostavmim temama.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Lazne izjave mohabe i njemu slicnim cine sve da degradiraju srpski nacionalistiski forum ,ali je meni to savrseno jasno! Jer kad god smo vjerovali bogumilima, muslimanima, bosnjacima , Srbi nikad nisu dobro prosli! Ja spadam u red Srba, koji vas Bosnjake pozna u dusu i ne dam se prevariti! Puknite od muke! Veliki srpski pozdarav Srbija do Tokija preko Milvokija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
 Smile Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
igorxxx
kao prvo, ti nas bosnjake poznajes u dusu zato sto si i ti bosanac, htjeo ti ili nehtjeo. rodjen si u bosni i hercegovini i odrasto si u njoj i zivis u njoj..sto znaci da si bosanac..... Smile

kad odes u srbiju na ferije svi te smatraju bosancem. skroz dok moras pokazati pasos da udjes u srbiju ti nisi nista drugo vec bosanac ...htjeo ti ili nehtjeo..osipo se ti ili neosipo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 5
igorxxx
kao prvo, ti nas bosnjake poznajes u dusu zato sto si i ti bosanac, htjeo ti ili nehtjeo. rodjen si u bosni i hercegovini i odrasto si u njoj i zivis u njoj..sto znaci da si bosanac..... Smile

kad odes u srbiju na ferije svi te smatraju bosancem. skroz dok moras pokazati pasos da udjes u srbiju ti nisi nista drugo vec bosanac ...htjeo ti ili nehtjeo..osipo se ti ili neosipo..
Hahaha, i sam ne verujes u te budalastine koje kenjas. I moja keva je iz Banja Luke pa nikada u njenoj familiji nisam cuo da se neko oseca "bosancem". Oni su od vajkada Srbi, bili i ostace! Uostalom sam naziv Republika Srpska dovoljno govori koliko su "Bosanci". Vi mozete samo da se ubijete od muke sto SRPSKA POSTOJI!
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
igorxxx

Hahaha, i sam ne verujes u te budalastine koje kenjas. I moja keva je iz Banja Luke pa nikada u njenoj familiji nisam cuo da se neko oseca "bosancem". Oni su od vajkada Srbi, bili i ostace! Uostalom sam naziv Republika Srpska dovoljno govori koliko su "Bosanci". Vi mozete samo da se ubijete od muke sto SRPSKA POSTOJI!

A kako ti se keva"osjecala" 70-80-tih godina.U opste ne smeta naziv RS,ali zaista je glupo da volite vise macehu od majke.Pa neka je i tako,volite koga hocete,vasa stvar i pravo,ali ne dirajte Bosnu.Kako god bilo na teritorija sadasnje RS,prije rata je bilo mnogo muslimana i nemojte misliti da ce biti tako jednostavno da se ukrade njihova teritorija.Mozete vi iz Srbije da predlazete jer vi nebi ucestvovali u mogucem ratu,ne vise kao 92.Bolje je pregovarati 10 god.nego ratovati jedan dan.Ali pregovarati ne provoditi silu,jer morate biti svjesni da se nebi ponovila situacija iz 92 kada ste napali nenaooruzan narod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
igorxxx

znas ko je rekao bolje pregovarati 10 godina nego ratovati jedan dan?
Raso Karadzic
naivko
Nego, nece uvijek biti karadzica da vas cuva, braco musli

A kako ti se keva"osjecala" 70-80-tih godina.U opste ne smeta naziv RS,ali zaista je glupo da volite vise macehu od majke.Pa neka je i tako,volite koga hocete,vasa stvar i pravo,ali ne dirajte Bosnu.Kako god bilo na teritorija sadasnje RS,prije rata je bilo mnogo muslimana i nemojte misliti da ce biti tako jednostavno da se ukrade njihova teritorija.Mozete vi iz Srbije da predlazete jer vi nebi ucestvovali u mogucem ratu,ne vise kao 92.Bolje je pregovarati 10 god.nego ratovati jedan dan.Ali pregovarati ne provoditi silu,jer morate biti svjesni da se nebi ponovila situacija iz 92 kada ste napali nenaooruzan narod.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.