Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sarajevo: Srbe na vrbe, Tuzla: oskrnavljeno groblje, Srebrenica: Majku vam...  (Pročitano 36867 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Čitaš samo parcijalno, i ovo je bio samo jedan u nizu napada od početka mira na pravoslani kler u Bosni! Čisto iz znatiželje me zanima pa ko te zove u Bosnu? Ali valjda smo dovoljno stari da razlučimo činjenice od babinh priča i rekla kazala! A ovo što reče za nacionalizam pa osta živ, jel to na Kosovu vlada prosvećeni humanizam i renesansa! Ne vidim nišra loše u naconalizmu i moje lično opredjeljenje je zakleti nacionalista!

Ja čitam parcijalno, a ti izgleda čitaš ono što ne piše. Evo samo za tebe pouka od Vuka Karadžića "piši kako govoriš, čitaj kako je napisano".

A, to što ti ne vidiš ništa loše u nacionalizmu, prošetaj do Gradine, Jasenovca, Pribilovaca, Srebrenice, Foče itd. Možda nekad shvatiš šta je loše u nacionalizmu.

Na kraju, što se Bosne tiče, daleko vam lepa kuća. Samo toliko.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
lijepa tema,ugroženi srbi u BiH
kako kad su srbi ugroženi odmah se počne spominjati ime zemlje,a do tad je kao neka imaginacija..
helem,u ratu je pravoslavnu crkvu u Tuzli,vjerovali ili ne,oštetila četnička granata
u to doba je saniran toranj crkve od strane opštine Tuzla  Smile
čudno da se u Tuzli ništa nije čulo o skorašnjem vandalizmu,kako piše srna..
u Tuzli su za vrijeme rata svi srbi ostali na svojim radnim mjestima,iz Tuzle su otišli oni koji su bježali od četničkih granata..
ni u Tz ni u Sarajevu nije ni jedna crkva sravnjena sa zemljom..
činjenice od koji se ne može bježati..
sad se obnavlja Ferhadija,i to dođe kao neki dobrotvorni čin rs-a kao da su je muslimani srušili..
srba nema u federaciji zbog toga što su sretniji sa 'svojima' nego sa balijama,i što im se u rs-u prave besplatno kuće (Kotorsko)..
ja ne kažem da nie bilo niti jednog incidenta ili nešto slično,ali organizovanog terora kao od strane radika u rs-u nema..
što se tiče vehabija,oni šetaju i po Srbiji,ukoliko vi smatrate i Sandžak dijelom Srbije  Smile
i na kraju,što se tiče napada na popa u Krajini,prvi koji su osudili napad je Islamska zajednica BiH,da da ona velika terorističa balijska organizacija..
tako da,nismo mi tolko loši kolko nas vi mrzite..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
lijepa tema,ugroženi srbi u BiH
kako kad su srbi ugroženi odmah se počne spominjati ime zemlje,a do tad je kao neka imaginacija..
helem,u ratu je pravoslavnu crkvu u Tuzli,vjerovali ili ne,oštetila četnička granata
u to doba je saniran toranj crkve od strane opštine Tuzla  Smile
čudno da se u Tuzli ništa nije čulo o skorašnjem vandalizmu,kako piše srna..
u Tuzli su za vrijeme rata svi srbi ostali na svojim radnim mjestima,iz Tuzle su otišli oni koji su bježali od četničkih granata..
ni u Tz ni u Sarajevu nije ni jedna crkva sravnjena sa zemljom..
činjenice od koji se ne može bježati..
sad se obnavlja Ferhadija,i to dođe kao neki dobrotvorni čin rs-a kao da su je muslimani srušili..
srba nema u federaciji zbog toga što su sretniji sa 'svojima' nego sa balijama,i što im se u rs-u prave besplatno kuće (Kotorsko)..
ja ne kažem da nie bilo niti jednog incidenta ili nešto slično,ali organizovanog terora kao od strane radika u rs-u nema..
što se tiče vehabija,oni šetaju i po Srbiji,ukoliko vi smatrate i Sandžak dijelom Srbije  Smile
i na kraju,što se tiče napada na popa u Krajini,prvi koji su osudili napad je Islamska zajednica BiH,da da ona velika terorističa balijska organizacija..
tako da,nismo mi tolko loši kolko nas vi mrzite..

Pre će biti da je u pitanju tvoja mržnja prema Srbima.
Možda nisi znao ali reč SRBI počinje sa velikim slovom!

Srbi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ovaj, interesantno je da nije ovde objavljena vijest da je lik koji je uhapsen po svemu sudeci srpske nacionalnosti, Milan S. ili R. nisam sigurna.

Eto, pa da sad znate.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Ovaj, interesantno je da nije ovde objavljena vijest da je lik koji je uhapsen po svemu sudeci srpske nacionalnosti, Milan S. ili R. nisam sigurna.

Eto, pa da sad znate.

Kao da je to bitno  Smile Smile...
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

Eto, pa da sad znate.

Kao da je to bitno  Smile Smile...
haha

da, to je totalno nebitan detalj, pored silne price o nacionalnoj netrepeljivosti.

Give me a break
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28

Čitaš samo parcijalno, i ovo je bio samo jedan u nizu napada od početka mira na pravoslani kler u Bosni! Čisto iz znatiželje me zanima pa ko te zove u Bosnu? Ali valjda smo dovoljno stari da razlučimo činjenice od babinh priča i rekla kazala! A ovo što reče za nacionalizam pa osta živ, jel to na Kosovu vlada prosvećeni humanizam i renesansa! Ne vidim nišra loše u naconalizmu i moje lično opredjeljenje je zakleti nacionalista!

Ja čitam parcijalno, a ti izgleda čitaš ono što ne piše. Evo samo za tebe pouka od Vuka Karadžića "piši kako govoriš, čitaj kako je napisano".

A, to što ti ne vidiš ništa loše u nacionalizmu, prošetaj do Gradine, Jasenovca, Pribilovaca, Srebrenice, Foče itd. Možda nekad shvatiš šta je loše u nacionalizmu.

Na kraju, što se Bosne tiče, daleko vam lepa kuća. Samo toliko.
E Zemunac2 nas je Sloba svezao za sva vremena vjerovao ti ili ne! Tako da ta izreka daleko vam lijepa kuća ovde ne pije vode! Ne znam šta si po nacionalnosti , i po političkoj opredjeljenosti, ali po mojim procjenama skakućeš između Srba i nesrba, ali to nije bitno, bitno je ono da ti ne vidiš dalje od Zemuna, i jadna je Srbija sa takvima kojima pogled doseže samo do avale, ali drago mi je što ste u manjini pa samo kuckate za vašim tastaturicama, ako ako ne trba vas dirati! ali nemoj mješati nacinalizam i šovinizam, kao i fašizam. Vujakliju u ruke pa razjasno to sebi, ljudi će pitati kad popričaju sa tobom u šta si tolike godine sprcao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50

Eto, pa da sad znate.
To je bas lepo od tebe...mislim,sto si nam napomenula imena,sa tendencijom o kome se radi... Smile
Samo mi nije jasno, zbog cega se ti Srbi ne vracaju u taj divni grad,kad je u Seheru cvece i drvece za Srbe i ostale... Smile
Stvarno su ti cetnici...fujjjj... Smile
Ovakve raje,a njih nigde nema...cudo jedno...
Kad bi ih prestali zvati "vlah","ćetnik","krmak","papak"...o agresorima i hordama genocidista da i ne pricamo...mozda-da...ovako,samo bespotrebno kenjate... Smile

Znamo se... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 23:49:11 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

E Zemunac2 nas je Sloba svezao za sva vremena vjerovao ti ili ne! Tako da ta izreka daleko vam lijepa kuća ovde ne pije vode! Ne znam šta si po nacionalnosti , i po političkoj opredjeljenosti, ali po mojim procjenama skakućeš između Srba i nesrba, ali to nije bitno, bitno je ono da ti ne vidiš dalje od Zemuna, i jadna je Srbija sa takvima kojima pogled doseže samo do avale, ali drago mi je što ste u manjini pa samo kuckate za vašim tastaturicama, ako ako ne trba vas dirati! ali nemoj mješati nacinalizam i šovinizam, kao i fašizam. Vujakliju u ruke pa razjasno to sebi, ljudi će pitati kad popričaju sa tobom u šta si tolike godine sprcao!

Ko si ti da mene procenjuješ? I zašto si prešao na lični odnos između nas dvojice.

Zar ne vidiš da je najverovatnije srpska banda umešana u ovaj događaj. Hoćeš sad da me ubeđuješ da bosanski Srbi vrše progon sveštenika SPC na rasnoj i nacionalnoj osnovi. Smile

Ja ti lepo pričam, stani malo, u pitanju je razbojništvo, popovi su puni k'o brodovi, bilo crveno slovo (Petrovdan), to se dešava posle velikih verskih praznika i ovde, a ti se zalaufao u "srbovanju", ne može čovek da te urazumi.  Smile

Takav ti je svaki nacionalizam, mahnit i nerazuman.  Smile

Drž' se ti svoje bule tamo u tamnom vilajetu bosanskom, još si ti mlad i zelen da meni držiš lekcije iz srpstva.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

Eto, pa da sad znate.
To je bas lepo od tebe...mislim,sto si nam napomenula imena,sa tendencijom o kome se radi... Smile
Samo mi nije jasno, zbog cega se ti Srbi ne vracaju u taj divni grad,kad je u Seheru cvece i drvece za Srbe i ostale... Smile
Stvarno su ti cetnici...fujjjj... Smile
Ovakve raje,a njih nigde nema...cudo jedno...
Kad bi ih prestali zvati "vlah","ćetnik","krmak","papak"...o agresorima i hordama genocidista da i ne pricamo...mozda-da...ovako,samo bespotrebno kenjate... Smile

Znamo se... Smile Smile Smile
Prva stvar - zadnji put kad sam proverila, covjek nije napadnut u Seheru, vec u Bosanskom Petrovcu, dakle, ne mjesaj babe i zabe.
Druga stvar - ako bas hoces da zalazimo u offtopic, super. Ajde malo logicno razmisljaj i ostavi se te nacionalne price, jer mi je muka od toga. Dakle, recimo da si zivio u Seheru ili bilo kom drugom gradu u BiH prije rata. Poslije rata si pobjegao u bjeli svijet, svakako ti je bilo bolje gore negdje, nego da si ostao i da su te granatirali sa svih mogucih strana, jelte. Rat se zavrsi, ti si negdje vec zapoceo novi zivot, naravno, imas posao, djeca ti se skoluju, naucili su novi jezik, bla,bla ... I sta, ti ces se sad kao vratiti na svoje ognjiste jer si patriota? Jer volis svoju zemlju ? Jer ce ti biti bolje u Bosni nego sto ti je recimo u Danskoj ?
Ma daj. Ne vracaju se Srbi u Sarajevo, a niti bilo koji drugi narod jer nisu ludi da se vracaju tamo gdje ce im biti gore. A gore ce im biti ovdje, ne zato jer ce ih neko nazvati 'ćetnikom', vec jer je ovdje sve lose, zivotni standard je ravan nuli. Prema tome, moras biti sto postotni ludjak da se vratis u Sarajevo gdje ces zivjeti k'o klosar spram zivota u Danskoj, Svabiji, Norveskoj i sl. To sto ce te zvati 'ćetnikom' bi ti bio najmanji problem.
Prema tome, te price za djecu da se Srbi ne vracaju jer se boje netrepeljivosti, su vise stvarno dojadile. Zivim u Sarajevu, bila sam tu u ratu, bila sam po nekima i 'ćetnik' u ratu, sad zivim sasvim normalno iako sam Srpkinja. Tj, nisam Srpkinja vec Bosanka, ali posto tog opredjeljenja nema ovde onda se vodim kao takva.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.