Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sarajevo: Srbe na vrbe, Tuzla: oskrnavljeno groblje, Srebrenica: Majku vam...  (Pročitano 36906 puta)
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Slazem se evo npr. kod mene u BL zidaju Ferhadiju ponos Bosnjackog naroda!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
zemunac2 ne zna da se demografska politika promjenila od 1995 pa na ovamo na tom prostoru! Pa vjerovatno to selo u kom zive sada Srbi koriste i tu crkvu!

Ne žive Srbi u tom selu, već Bošnjaci povratnici. Tamo (u Potočarima) je muslimansko memorijalno groblje, ne verujem da bi i jedan normalan Srbin živeo u Potočarima.
I u samoj varoši Srebrenica su Bošnjaci povratnici dvotrećinska većina. Koliko ja znam u Srebrenici je na izborima pobedio SDA, a nisam siguran da Srbi glasaju za SDA.

IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Alcatel dobar neki ;)
Slazem se evo npr. kod mene u BL zidaju Ferhadiju ponos Bosnjackog naroda!
Bio sam u BL prije nekoliko dana i dalje je sheher  Smile
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
zemunac2 ne zna da se demografska politika promjenila od 1995 pa na ovamo na tom prostoru! Pa vjerovatno to selo u kom zive sada Srbi koriste i tu crkvu!

Ne žive Srbi u tom selu, već Bošnjaci povratnici. Tamo (u Potočarima) je muslimansko memorijalno groblje, ne verujem da bi i jedan normalan Srbin živeo u Potočarima.
I u samoj varoši Srebrenica su Bošnjaci povratnici dvotrećinska većina. Koliko ja znam u Srebrenici je na izborima pobedio SDA, a nisam siguran da Srbi glasaju za SDA.

Ne vjerujem ni ja da bi Srbi tek tako podigli crkvu da nema tu Srba!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
@zemunac2

Nemoj molim te samo o Albancima kako ih neko provocira......  Smile Pa oni su digli 10-20 dzamija u jednom mestu da bi pokazali koliko su jaki.  Smile Idi u Pljevlja da vidis koliko ima dzamija  Smile U Pljevljima ima 66% Srba po poslednjem popisu a dzamija ima kao da muslimana ima 99%.  Smile Ne kazem da Anfilohije nije provocirao ali oni su 100000
puta gori od njega.Moras znati uvek 2 strane medalje  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
Napad na vladiku u Bosanskom Petrovcu
Ponedeljak, 16. jul 2007. 11:50

Vladika bihaćko-petrovački Hrizostom napadnut je u sedištu episkopije bihaćko-petrovačke u Bosanskom Petrovcu, saopšteno je iz episkopije.

U saopštenju se navodi da je u ponedeljak oko dva sata posle ponoći u spavaću sobu upalo više osoba koje su fizički napale vladiku Hrizostoma, nanevši mu fizičke povrede.

Napadači su vladiki vezali ruke i noge i preteći mu smrću tražili da kaže gde je novac.

Vladika Hrizostom je kolima hitne pomoći prevezen u Dom zdravlja u Bosanskom Petrovcu, gde mu je ukazana medicinska pomoć.

(Beta)
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Bogohulnici i nevjernici, to je dokaz da ni duhovna lica nisu sigurna tu. I da za Srbe ne posotje nikakvi zakoni, vec smije da ih bije ko god hoce i kako hoce i eto ti drzave BiH!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Napad na vladiku u Bosanskom Petrovcu
Ponedeljak, 16. jul 2007. 11:50

Vladika bihaćko-petrovački Hrizostom napadnut je u sedištu episkopije bihaćko-petrovačke u Bosanskom Petrovcu, saopšteno je iz episkopije.

U saopštenju se navodi da je u ponedeljak oko dva sata posle ponoći u spavaću sobu upalo više osoba koje su fizički napale vladiku Hrizostoma, nanevši mu fizičke povrede.

Napadači su vladiki vezali ruke i noge i preteći mu smrću tražili da kaže gde je novac.

Vladika Hrizostom je kolima hitne pomoći prevezen u Dom zdravlja u Bosanskom Petrovcu, gde mu je ukazana medicinska pomoć.

(Beta)

Ovu vest treba staviti u crnu hroniku. Očigledno je u pitanju razbojništvo, a ne etnički motivisan napad ili tome slično. Pohare manastira i crkava se dešavaju i u Srbiji, svako zna da je pre neki dan bilo crveno slovo u kalendaru, a poznato je da su posle "crvenih" dana, popovi puni k'o brod.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Cinjenica da zemunac2 nadje vrlo brzo opravdanje za sve ono sto se desi Srbima u federacijim kao eto *ebiga desilo , splet nesretnih okolnosti, a kad se Bosnjacima nesto desi u srpskoj to je sve orkestrirano od strane srpskih sovinista i tako dalje! Necu ga prekidati , nek nastavi da vidimo dokle ce stici!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Cinjenica da zemunac2 nadje vrlo brzo opravdanje za sve ono sto se desi Srbima u federacijim kao eto *ebiga desilo , splet nesretnih okolnosti, a kad se Bosnjacima nesto desi u srpskoj to je sve orkestrirano od strane srpskih sovinista i tako dalje! Necu ga prekidati , nek nastavi da vidimo dokle ce stici!
Pa tako i Muslimani odma nadju opravdanje!uzmimo da je to tacno?veruj mi da to oni da je obrnuta situacija nikada nebi izgovorili,oni svaku situaciju iskorištavaju za anti Srpsku propagandu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.