Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:36:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saradnja Srbije i Hrvatske  (Pročitano 17315 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
@twice...a reci ti meni s kime će to srbija surađivati osim sa rusijom kao ?

Pa sa džibutijem, ugandom i obalom slonovače  Smile
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson K310i
Ne razumem šta mi gubimo ako Hrvatska podrži Artisarijev plan ??? Da li Hrvatsku netko pita za to ?  Smile Oni će ga prihvatiti ako ga EU i/ili UN prihvati, možda mogu reći da je dobar, ali opet ponavljam, kao da je to bitno ako Hrvatska kaže da je OK taj plan. Ako ga ceo svet prihvati, jbg prihvatice ga oni, kao i svi naši susedi, a Srbija nije Kina da ima neki veći uticaj na zemlje koje su priznale Republiku Kinu (Tajvan).  Smile

Valjda je normalnije da se naša suradnja zasniva na onim Srbima koji su ostali ili se vratili od 97 godine, da vrh Srbije obezbedi da se tim ljudima vrate, ponajviše stanarska prava koja su im oduzeta samo zato što bili u Krajini ili zato što su pobegli. A takođe i poboljšanje Hrvatske zajednice u Vojvodini.

A taj skok od 30%, u čiju korist?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa znas Hrvatska je svjetska velesila,ako Hrvati podrze Ahtisariev plan mi Srbi smo propali.Citav svijet samo ceka misljenje Hrvatske o planu,predlazem nasim diplomatama da u Hrvatskom saboru lobiraju za podrsku Srbiji! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson K310i
Mali off: Ne znam da li je netko gledao prilog na B92 o ambasadama Srbije, pa mi u pola zemalja nemaju ambasadore, čak i u zemljama koje su trenutne članice saveta bezbednosti.  Smile

Najveća mana Srbije je što imamo jako lošu diplomaciju, što se pokazalo 90ih, pa čak i sada, opet ista greška.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ne razumem šta mi gubimo ako Hrvatska podrži Artisarijev plan ??? Da li Hrvatsku netko pita za to ?  Smile Oni će ga prihvatiti ako ga EU i/ili UN prihvati, možda mogu reći da je dobar, ali opet ponavljam, kao da je to bitno ako Hrvatska kaže da je OK taj plan. Ako ga ceo svet prihvati, jbg prihvatice ga oni, kao i svi naši susedi, a Srbija nije Kina da ima neki veći uticaj na zemlje koje su priznale Republiku Kinu (Tajvan).  Smile

Smile
Pametno, realno rečeno ...
 Neznam zašto mnogi ovdje potenciraju, tj. preuveličavaju Hrvatsku zainteresiranost za razvoj situacije na Kosovu ?
Većini ljudi koje ja poznam - to je zadnje važno pitanje u životu ...
 Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2007, 18:28:02 od Dinamo-ZG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hrvatski politicari u BiH nece podrzati treci entitet iz prostog razloga jer su taoci politike Zagreba koji zrtvuje Hrvate u BiH kako bi pokazao kooperativnost zapadu?Namjerno sam rekao Hrvatskii politicai jer da se narod pita sutra bi vec bio formiran treci entitet,ali Hrvatski politicari slusaju Zagreb,a ne svoj narod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Hrvatski politicari u BiH nece podrzati treci entitet iz prostog razloga jer su taoci politike Zagreba koji zrtvuje Hrvate u BiH kako bi pokazao kooperativnost zapadu?Namjerno sam rekao Hrvatskii politicai jer da se narod pita sutra bi vec bio formiran treci entitet,ali Hrvatski politicari slusaju Zagreb,a ne svoj narod.
Smile
Treći entitet u BiH ... fulao si temu ! ... off
 Smile
Ali u vezi toga ...
Nisi u pravu
Pričaš gluposti; ne živiš ovdje - otkud tako nešto tvrdiš ? To isto kao da je nešto pričam i tvrdim za politiku u Srbiji - a, pojma nemam ...
Ukratko, za vrijeme prvog HDZ-a i Tuđmana, Hercegovci su postali najnepopularniji dio Hrvata ! Ne mislim ovdje objašnjavati zašto - ali, veliki dio Hrvata (u Hrvatskoj) ne voli ih... i nebi želio u istoj državi
Današnja Hrvatska vlada ne ostavlja BiH - Hrvate na cjedilu - već poručuje: Vaš glavni grad je Sarajevo, a ne ZG
Kao najobičniji građanin Hrvatske, opet kažem, pustimo BiH na miru.
Srbija ima svojih problema, Hrvatska također svojih ... BiH je, kakva je takva je - ali je međunarodno priznata država  Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2007, 20:44:56 od Dinamo-ZG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Smile
Treći entitet u BiH ... fulao si temu ! ... off
 Smile
Ali u vezi toga ...
Nisi u pravu
Pričaš gluposti; ne živiš ovdje - otkud tako nešto tvrdiš ? To isto kao da je nešto pričam i tvrdim za politiku u Srbiji - a, pojma nemam ...
Ukratko, za vrijeme prvog HDZ-a i Tuđmana, Hercegovci su postali najnepopularniji dio Hrvata ! Ne mislim ovdje objašnjavati zašto - ali, veliki dio Hrvata (u Hrvatskoj) ne voli ih... i nebi želio u istoj državi
Današnja Hrvatska vlada ne ostavlja BiH - Hrvate na cjedilu - već poručuje: Vaš glavni grad je Sarajevo, a ne ZG
Kao najobičniji građanin Hrvatske, opet kažem, pustimo BiH na miru.
Srbija ima svojih problema, Hrvatska također svojih ... BiH je, kakva je takva je - ali je međunarodno priznata država  Smile

Upravo tako Dinamo...samo da neidemo dalje ali Srbija se i dan danas veoma mjesa u unutrasnja pitanja BiH...ali dobro nije ovo tema sada mozemo novu da otvorimo...

u svakom slucaju suradnja Srbije i Hrvatske ce rasti...kao sto se i Todoric i Miskovic zele zajedno da rade i da obrnu sto vise novca tako ce i kroz tu suradnju samo obe zemlje profitirati...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
  Kada se pomene saradnja sa bilo kojom od bivših republika SFRJ, izgleda mi kao da Srbima uvek smetaju emocije koje idu iz jedne krajnosti u drugu. Treba sarađivati, ali hladne glave. 
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
  Kada se pomene saradnja sa bilo kojom od bivših republika SFRJ, izgleda mi kao da Srbima uvek smetaju emocije koje idu iz jedne krajnosti u drugu. Treba sarađivati, ali hladne glave. 
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:36:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.