Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:45:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saradnja Srbije i Hrvatske  (Pročitano 17920 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Juče su Hrvati pokazali koliko su spremni na saradnju,tako ću i ja da sarađujem sa njima samo da naletim na nekog Hrvata u BG.Sve će da pršti od saradnje.
Na ulici neka prsti,samo napred...ovde nece... Smile

@Beogradski_Sindika

Ako ti stvarno nije jasno pitanje...ne znam sta da ti kazem... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Juče su Hrvati pokazali koliko su spremni na saradnju,tako ću i ja da sarađujem sa njima samo da naletim na nekog Hrvata u BG.Sve će da pršti od saradnje.
Ja cu se radoh kod tebe javiti kada dodjem u Bg...ovako posteno da saradujemo pa cemo vidjeti cija je suradnja jaca...

@Beogradski sindikatu...pogledao sam se u i sve je uredu...
Samo pitam te kako se ti boris protiv suradnje i sta si ti zavrsio pa da znamo sa kojim sredstvima se boris...?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Ни школа,ни нико ме неће моћи натерати да не мрзим Хрвате!!!!!
Ја мрзим Хрвате и борим се против сарадње са њима!
А могао би ти да се школујеш.Погледај себе па мени онда нешто реци.
Није ми баш најјасније што значи ово:
"Sta bi ti uradio po tom pitanju,na primer...?"
bravo!
borba preko foruma ti ide odlicno! Smile
vec si najcitiraniji na forumu a ovde si tek par dana...
samo se ti bori!
imas kod subotice jednu vetrenjacu..aj na konja, pa udri. isti je efekat... Smile
da li ti mislis da u HR nema kretena?
ima, i to su juce dokazali, ali ima i divnih ljudi.
nemoj i ti biti kreten, ovo ti dobronamerno porucujem. i kod nas i kod njih ima debila...nemoj ti da budes domaci debil.

@dzibraminka, cheers! Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ja se ne žalim, kažem prosto da u ovako lepoj zemlji nema mesta nacionalizmu, ta sranja se moraju zaboraviti i mora se nastaviti sa naporima da napravimo što stabilniju i bolju državu, u kojoj će ljudi slobodno putovati, upoznavati nove kulture i nacije, državu u kojoj ljudi neće mrzeti i biti mrženi zbog gluposti svojih roditelja. Ja u Hrvatskoj provedem svake godine bar po mesec dana i tamo pričam isključivo srpski i niko me do sada nije ni pogledao čudno, svi se oduševe kada čuju da sam iz Srbije. Ja vam kažem, tamo je nacionalna mržnja iskorenjena skoro potpuno.

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
Ja se ne žalim, kažem prosto da u ovako lepoj zemlji nema mesta nacionalizmu, ta sranja se moraju zaboraviti i mora se nastaviti sa naporima da napravimo što stabilniju i bolju državu, u kojoj će ljudi slobodno putovati, upoznavati nove kulture i nacije, državu u kojoj ljudi neće mrzeti i biti mrženi zbog gluposti svojih roditelja.Ja u Hrvatskoj provedem svake godine bar po mesec dana i tamo pričam isključivo srpski i niko me do sada nije ni pogledao čudno, svi se oduševe kada čuju da sam iz Srbije. Ja vam kažem, tamo je nacionalna mržnja iskorenjena skoro potpuno .
Овакав пост, ни информативна служба хрватске владе неби могла боље да напише. Волео бих да видим како се то одушеве?! Биће да је истина ако се само крећеш по Истри.
Скокни мало до Сплита и Задра!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Ti tiger kad dođeš obavezno mi se javi da ti pokažem čari Srbije.

Kraljeviću Marko
Tako sam i ja mislio kao i ti,ali od takvog razmišljanja nema ništa,naši stalno dobijaju batine u Zagrbu,i ovaj zadnji put kao i predhodni put prisutni građani su ih podržavali,tako da se tu ne radi o nekim kretenima,već su svi oni u tom fazonu i
slično razmišljaju,čast izuzetcima,a kod njih su kreteni oni koji pozitivno misle o Srbima.
Ti ih ovde gostiš a tamo ti lome motku od leđa.
Možda misliš da onda ispadaš veći čovek od njih,ali od toga nema ništa,modra ti leđa i ispadaš budala u njihovim očima.
Zato samo istom merom da bi se i oni isto osećali u Srbiji kao i naši ljudi koji dođu u Zagreb a o Šibeniku,Zadru i Splitu da i ne govorim.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
mene niko nje pizdio a bio sampar puta u HR.
kada bi se nasao neki debil i uradio to sto ti pricas da ces da uradis, onda bi se zapitao...ovako ti izjava ne stoji.

uvek se trudi da budes veci covek od onog ko ti toliko smeta...

budi bolji i cinices srbiju boljom, ovako joj samo stetis.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
kada bi se nasao neki debil i uradio to sto ti pricas da ces da uradis, onda bi se zapitao...ovako ti izjava ne stoji.

Te priče ostavi za malu decu,išao su kod nekih poznanika i kretao se u zatvorenom krugu ljudi,kad odeš tamo obuci Zvezdin dres i prošetaj malo sam gradom,njihove babe ima da te pljuju,u najblažem slučaju ili parkiraj auto sa BG tablama i ostavi da prenoći,pa da vidiš šta će ti se desiti sa autom.
I ne pada mi na pamet da se trudim da budem bolji od njih,jer ovo nije takmičenje i nema ko da te oceni da li si bolji ili nisi,a pročitaj malo koliko su puta naši ljudi dobili batine tamo,a koliko su njihovi ljudi imali problema ovde,pa kako onda to više da se toleriše,kad njihove vlasti ne reaguju,ni mediji,znači svi isto misle da je to u redu i da tome ne treba poklanjati pažnju.
Treba biti dobar prema onome ko to zaslužuje i a prema ostalima istom merom.Oko za oko,zub za zub.
I u tome se ogleda poštenje,a priča da treba da budemo bolji ostavi za fudbal,sa njima ispadaš ili pametniji ili budeš budala.
Kad ti neko udari šamar,jer mu okreneš drugi obraz da ti udari još jedan ili mu vratiš.
Zato tu tvoju logiku ostavi za šah,meni veoma deluje bljutavo da izigravam dobricu prema nekome,a istovremeno naši ljudi tamo dobijaju batine.I deluje mi apsurdno i van svake logike.
Šta sad,treba i ove batine što su sportisti ni krivi ni dužni dobili,da progutamo i idemo dalje do sledećih batina i onda ista priča.
Oni meni ne smetaju,nego prešli su sve granice lepog ponašanja i stvarno o kakvoj saradnji može da pričamo pored stvari koje se dešavaju našim ljudima kad god dođu u ZG.
A ti mi kaži šta nije tačno od ovoga što sam napisao,i kako da progutam knedlu i da prihvatim to što su naši ljudi po stoti put dobili batine u ZG,i koliko to oni kretena i debila imaju kad te ceo trg bana Jelačića  juri,kad te prolaznici etiketiraju Srbin(kao Jevreje)i sve to u 2007 god. u zemlji koja pretenduje na ulazak u EU i njoj niko to ne zamera što se dešava.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820

Te priče ostavi za malu decu,išao su kod nekih poznanika i kretao se u zatvorenom krugu ljudi,kad odeš tamo obuci Zvezdin dres i prošetaj malo sam gradom,njihove babe ima da te pljuju,u najblažem slučaju ili parkiraj auto sa BG tablama i ostavi da prenoći,pa da vidiš šta će ti se desiti sa autom.
I ne pada mi na pamet da se trudim da budem bolji od njih,jer ovo nije takmičenje i nema ko da te oceni da li si bolji ili nisi,a pročitaj malo koliko su puta naši ljudi dobili batine tamo,a koliko su njihovi ljudi imali problema ovde,pa kako onda to više da se toleriše,kad njihove vlasti ne reaguju,ni mediji,znači svi isto misle da je to u redu i da tome ne treba poklanjati pažnju.
Treba biti dobar prema onome ko to zaslužuje i a prema ostalima istom merom.Oko za oko,zub za zub.
I u tome se ogleda poštenje,a priča da treba da budemo bolji ostavi za fudbal,sa njima ispadaš ili pametniji ili budeš budala.
Kad ti neko udari šamar,jer mu okreneš drugi obraz da ti udari još jedan ili mu vratiš.
Zato tu tvoju logiku ostavi za šah,meni veoma deluje bljutavo da izigravam dobricu prema nekome,a istovremeno naši ljudi tamo dobijaju batine.I deluje mi apsurdno i van svake logike.
Šta sad,treba i ove batine što su sportisti ni krivi ni dužni dobili,da progutamo i idemo dalje do sledećih batina i onda ista priča.
Oni meni ne smetaju,nego prešli su sve granice lepog ponašanja i stvarno o kakvoj saradnji može da pričamo pored stvari koje se dešavaju našim ljudima kad god dođu u ZG.
A ti mi kaži šta nije tačno od ovoga što sam napisao,i kako da progutam knedlu i da prihvatim to što su naši ljudi po stoti put dobili batine u ZG,i koliko to oni kretena i debila imaju kad te ceo trg bana Jelačića  juri,kad te prolaznici etiketiraju Srbin(kao Jevreje)i sve to u 2007 god. u zemlji koja pretenduje na ulazak u EU i njoj niko to ne zamera što se dešava.

Cuj tebe da setas Zvezdinim dresom..hahaha kako si smijesan...i onda ocekujes da ti nitko nista nekaze....pa obuci dres Hajduka i prosetaj se Zg isto ces imati problema cak i vecih nego sa Zvezdinim dresom...

Samo ljudi sta ovo ima sa saradnjom...promasio si diletantu....tema o maltretiranju Srba je na drugoj strani foruma ...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Kako nema sa saradnjom,kako da sarađujemo kad se tako ponašate,time pokazujete koliko ste za saradnju.
Ne moraš da nosiš zvezdin dres,dovoljno je da govoriš ekavicu i to je dovoljan razlog da te neko napadne.
A ako je razlog da me neko napadne zato što govorim BG naglaskom,o kakvoj onda saradnji hoćete da pričate???
Vama se izgleda saradnja ogleda u tome da Srbi dođu na more,ostave lovu uz to dobiju batine i super sarađujemo. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:45:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.