Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Maj 2025, 07:30:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 1 Član i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sara Jovanovic  (Pročitano 631674 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6418
sto se lajva tice, ja sam gledao nekih 15 minuta, dakle ovo gore dok prica je samo deo, igrala je sise su joj skakale samo tako, a komentari pljustali na sve strane, kako bi je jebali, svrsavali na sise, neka devojka je rekla da bi zelela da se Sara popisa po njoj itd,, show od lajva, gledalo je oko 1100 ljudi, igrala je uz svoju novu pesmu tri cetri puta, sva znojava, od sisa se nije znalo sta ces, svrsilo se 2 puta samo onako reda radi, najaci lajv neke poznate osobe. Dok je igrala naravno ovaj mantil je skinula, sise pljustale na sve strane u belom brusu, a bradavice se ocrtavale. A ovo sto je neko napisao iznad sta li joj rade ovako kada se napije, i meni proslo kroz glavu, ko god da je bio sa njom u sobi te veceri, i posle par pica nako toga mogao je da je tuca samo tako, pila je iz neke flase non stop i izlazila iz kadra da se ne vidi sta pije.

pa jel ima neko taj deo ? tj celi lajv?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3086
Zastava Belgradoooooooooooooo....
mob
Samsung Galaxy S2
sto se lajva tice, ja sam gledao nekih 15 minuta, dakle ovo gore dok prica je samo deo, igrala je sise su joj skakale samo tako, a komentari pljustali na sve strane, kako bi je jebali, svrsavali na sise, neka devojka je rekla da bi zelela da se Sara popisa po njoj itd,, show od lajva, gledalo je oko 1100 ljudi, igrala je uz svoju novu pesmu tri cetri puta, sva znojava, od sisa se nije znalo sta ces, svrsilo se 2 puta samo onako reda radi, najaci lajv neke poznate osobe. Dok je igrala naravno ovaj mantil je skinula, sise pljustale na sve strane u belom brusu, a bradavice se ocrtavale. A ovo sto je neko napisao iznad sta li joj rade ovako kada se napije, i meni proslo kroz glavu, ko god da je bio sa njom u sobi te veceri, i posle par pica nako toga mogao je da je tuca samo tako, pila je iz neke flase non stop i izlazila iz kadra da se ne vidi sta pije.
Boginja,svaka joj cast,tako treba Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 591
Zastava
mob
Apple iPhone

Dajte bar neke delove ako neko ima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Viktory

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2592
mob
Nokia HAKERedition
Evo, pa drkajte Smile, imam nekih desetak minuta sigruno, ali okacio sam minut ipo, skinuo sam chet na telefonu da bi joj se sise videle

https://www.youtube.com/watch?v=KX8Cgw52qAI&list=TLPQMjQxMDIwMjERIqP2TFPQyQ&index=2

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot_20211024-232958_Video Player.jpg
(223.1 KB, 1079x1597)
« Poslednja izmena: 24. Okt 2021, 23:41:16 od alexander veliki »
IP sačuvana
social share
Erika..Sanz.... roma je najbolja  Na sajtu Bureku preko 20 godina.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
Divlja kuja u teranju Sara. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
cuo sam kad bleji sa drustvom uvek se urolja od alkohola....kurvica klasicna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Viktory

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2592
mob
Nokia HAKERedition
2 deo, sada nije lajf nego sada stori

https://www.youtube.com/watch?v=RYTzLNKwQOA
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Viktory

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2592
mob
Nokia HAKERedition
i evo lajv opet, to je part 3, skoro 6 minuta, odlican momenat kada kao drzi nevidljivi mikrofon a ustvari aludira na kurac u ustima pa pocinje da dahce kao da svrsava, pa pukne od smeha... vidi se da je tucaju savki dan

https://www.youtube.com/watch?v=pmcu5sXBAy4

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot_20211025-022356_Video Player.jpg
(563.79 KB, 1080x1060)
« Poslednja izmena: 25. Okt 2021, 02:52:08 od alexander veliki »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 269
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6418
i evo lajv opet, to je part 3, skoro 6 minuta, odlican momenat kada kao drzi nevidljivi mikrofon a ustvari aludira na kurac u ustima pa pocinje da dahce kao da svrsava, pa pukne od smeha... vidi se da je tucaju savki dan

https://www.youtube.com/watch?v=pmcu5sXBAy4

hvala, svaka cast sto si posatavio, a za nju brate vidi se da se ubila od alkohola, pade mi na pamet, kako bi nju cika Woodman castingovao Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Maj 2025, 07:30:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.