Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saopštenje za javnost Hemofarma  (Pročitano 2999 puta)
23. Jun 2005, 07:54:28
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Saopštenje za javnost Hemofarma
22.06.05. 14:10

Posle druge utakmice finala Superlige u kojoj su košarši Partizan Pivare MB poveli sa 2-0 protiv Hemofarma, vršački klub se oglasio saopštenjem za javnost koje prenosimo u celini:

"KK Hemofarm se u svojoj kratkoj košarkaškoj istoriji uvek zalagao za apsolutnu regularnost svih takmičenja u kojima učestvuje. Svoj veliki rad i trud je pokušavao da pretoči u pobede na terenu i za svoje neuspehe je tražio krivce isključivo u sopstvenim redovima.

Dešavanja u polufinalnim utakmicama i poslednjoj finalnoj, pokazuju da je problem suđenja u našoj ligi definitivno najveći.

Kako objasniti dosuđenu drugu ličnu pa treću tehničku grešku igraču Petru Popoviću u prvih šest minuta igre kod rezultata 18:10 za Hemofarm, od strane sudije koji je bio suspendovan zbog lošeg sudjenja u prethodnoj utakmici. Verujući u njegovo poštenje i stručnost predstavnici oba kluba su se usaglasili da bude u žrebu za finalnu utakmicu. Očigledno da smo se prevarili u toj oceni. Isti sudija dodeljuje tehničku grešku i treneru Lukajiću četiri minuta pre kraja nakon čega se utakmica rešava u korist protivnika visokim rezultatom.

Kada je utakmica već bila rešena, nastala je prava serija dosuđivanja ličnih grešaka igračima Partizana u nameri sudija da ‘ublaže’ evidentan poraz Hemofarma. – Hemofarmovi igrači su u toj situaciji uglavnom promašivali. Želimo da napomenemo i činjenicu da u poslednje tri utakmice sa Partizanom, Hemofarmu sudi isti sudija (Nešković) i da sve tri glatko gubimo.

Poštujući naše velike sportske prijatelje iz Partizana, bez obzira što smo mi za njih ‘ipak Vršac’ nastojaćemo da na terenu dođemo do prve pobede i produžimo ovu finalnu play-off seriju. Činjenica je da se u domaćem prvenstvu i Super ligi, mi Partizanu ne možemo suprotstaviti što potvrđuje i rezultat 4:0 u njihovu korist . Podsećamo da je u Good Year ligi 2:1 za Hemofarm. To je podatak, pre svega za naše sudije i organizaciju, a mi se pitamo zbog čega je to tako?

Zbog toga i jesmo igrali onoliko koliko nam je dozvoljeno.

Na kraju želimo da napomenemo da se Hemofarm nije nikada dosada javno žalio na sudije, već naprotiv sudije su uvek imale podršku i zaštitu. Dokaz za to je i činjenica da nikada zvanično nismo tražili izuzeće ni jednog sudije a na to smo tokom prošle cele sezone imali pravo kao i drugi klubovi koji su to svoje pravo iskoristili. Nadamo se da je ovo poslednji put da smo prinuđeni da se obraćamo javnosti na ovakav način i želja nam je da nastavak Hemofarmovog takmičenja protekne u regularnim uslovima bez uplitanja i jednog nesportskog faktora već samo u duhu potpuno ravnopravnog sportskog odmeravanja snaga dva tima na terenu."

(02. May 2007, 21:38:36)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Povodom saopštenja za javnost KK Hemofarm u kome klub iz Vršca za poraz u drugoj utakmici finalne serije plejofa okrivljuje arbitre, reagovao je sportski direktor KK Partizan Pivara MB, Dragan Todorić:

Nejasno mi je da li je saopštenje pokušaj pritiska na sudije, stvaranje teške atmosfere i lova u mutnom, ili javna kritika upućena igračima Hemofarma zbog lošeg izvođenja mnogobrojnih slobodnih bacanja.

Nesumnjivi uspesi Hemofarma poslednjih godina, a posebno osvajanje Goodyear lige u finalnoj utakmici sa Partizanom, ne daje im za pravo da traže opravdanja tipa lopta nije bila okrugla, ili šešir je bio dirigovan. Klub na čijem čelu stoji predsednik KSSCG, mora sa mnogo više dostojanstva i fer-pleja, dok je takmičenje u toku, da podnese poraz. Tvrdim da smo im takav primer dali kada smo sportski čestitali osvajanje Goodyear lige posle finalne utakmice sa našim timom.

Konačno, Hemofarm je postao isuviše ozbiljan Klub, sa kvalitetnom ekipom, da bi mu bio potreban pritisak na sudije na način kako je to Crvena zvezda činila u polufinalu plej ofa.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
U odgovoru na pismo Dragana Todorića, direktor Hemofarma Marko Ivanović kaže:

Naše saopštenje nije bilo upućeno KK Partizanu ali mogu da zahvalim Todoriću na podsećanju da smo ozbiljan klub i kvalitetna ekipa. Međutim savete da ne vršimo pritisak na sudije od njih pogotovo ne mogu da prihvatim. Mi samo tražimo ono, čega i on sam zna da nije bilo, a to je objektivno suđenje.

Što se košarkaškog znanja tiče sigurno znam kako izgleda lopta, to sam bar mogao da naučim za dvadesetipet godina igračkog staža. Nismo se žalili da je žreb dirigovan već da je činjenica da nam je tri utakmice protiv Partizana sudio isti sudija i sve su imale isti -negativan ishod po nas. Vaša reakcija na naš apel za traženjem istih kriterijuma za deljenje pravde ne bi trebao da pominje osobe poput predsednika KSSCG koji nije ni bio na utakmici niti da dovodi u pitanje košarkaško znanje našeg stručnog štaba i uprave.

Smatram da smo ipak iznad toga, što ćemo sigurno potvrditi pružanjem ruke za osvojenu titulu ukoliko bude zaslužena u fer i korektnoj borbi kao što smo to uostalom učinili i prošle sezone.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Posle se neko pita zasto Zvezda, Reflex i Hemofarm igraju Goodyear ligu...  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Citat
Kako objasniti dosuđenu drugu ličnu pa treću tehničku grešku igraču Petru Popoviću u prvih šest minuta igre kod rezultata 18:10 za Hemofarm, od strane sudije koji je bio suspendovan zbog lošeg sudjenja u prethodnoj utakmici.
ovo je stvarno bilo smesno sudjenje... Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
A posle se grobari smeju kad se neko zali... Zar nije dovoljno da se zale Zvezda i Hemofarm? Ostace Partizan sam u domacoj ligi sa seoskim klubovima kako stoji stanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
ma ajde beste...ne moze se protiv boljeg.
zna se cija je skola kosarke najjaca u zemlji,sudije veze nemaju sa tim,a narocito sa zvezdom i Avojobijem koji se setao po reketu i nije dao da se izvedu bacanja 10 minuta i nikom nista.
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Partizan mozda ima najbolji tim ali zato kada im krene lose tu su sudije... Ne valja kad se Zvezda i Reflex i Vosa zale, ciganski klubovi... Eto, zalio se i Hemofarm. KOliko jos klubova treba da se zali?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
A sto se nije zalila Barselona kad je pukla u sred beograda,niti bilo koji klub iz evrolige?
Zato sto ovi nasi ocekuju da nesto osvoje posto je malo dosao red i na njih.
Dokle stalno Patrizan,ocemo i mi malo:)
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
I corava koka ubode poneko zrno... Zar nije taj isti Partizan ispao prvom prilikom iz Evrolige?
Da se samo Zvezda zali nista ne bih komentarisao, ali kada se zale svi ozbiljniji timovi osim Partizana, tu nesto zaista fali!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.