Sta da napisem ovde za Tebe druze ... sta da napisem sto nisam rekao vec ... Sada Te barem nista od Goce nece rastaviti ... pocivaj u miru prijatelju ....
Mislim da je krajnje dno etike oplakivati na forumu nekoga koga si "voleo". Ova tema je od samog pocetka imala predispozicije da postane utociste za bezobzirne i pateticne. Covek je umro, vecna mu slava, ljudi kojima je u zivotu nesto znacio neka ga pamte po dobru....ali slazem se svima koji misle da ovde nije mesto za catovanje i izivljavanje na mozgovima ljudi koji posecuju ovu temu. Okrene mi se zeludac ( a mislim i mnogima) svaki put kada je otvorim, narocito imajuci u vidu da se osobe koje najvise "zale" pokojnika, na drugim temama najbolje zabavljaju. Neko bi morao da odreaguje na ovo krajnje bljutavo licemerje.
Sto se Lakija tice, bio je jedan od onih koji su ovde uvek vedri i pozitivni. Ja cu ga se najvise secati kao navijaca C. Zvezde i nekoga ko je voleo decu.
Pocivaj u miru Slavko, a ju cu ono novosadsko vece vecno pamtiti
Tek sad sam se posle pet dana pauze uključila na forum i ostala sam u šoku
Suza suzu stiže, neverica, pročitah siminu izjavu na utiscima sa okupljanja...
Čovek sa kojim sam provela celo veče na okupljanju pričajući, smejući se... čovek koji me je među prvima pozdravio kad sam se uključila na forum...
Počivaj Slavko u miru, pored svoje supruge a tvoja dečica neka te pamte onakvog kakvog ću te i ja pamtiti - vedrog, spremnog da pomogneš, da saslušaš i posavetuješ