Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Jul 2025, 22:52:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sanader odustaje od ZERP-a  (Pročitano 18826 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
vidite, ja mislim da je ovo bila mudra taktika ive sanadera, u stilu najvećih srpskih podvala europi. izmislio je problem, digao na n-tu potenciju, EU se uskokodakala kako je to prepreka hrvatskoj na putu EU, hrvatska poslušno odustaje od ZERP-a (od kojeg ionako nema ništa), a hrvatska za protuuslugu dobija ubrzanje pregovora, i završetak prije ljeta 2009. mora mu se priznati da je vješt diplomat.

Koje су то највеће српске подвале Европи?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
vidite, ja mislim da je ovo bila mudra taktika ive sanadera, u stilu najvećih srpskih podvala europi. izmislio je problem, digao na n-tu potenciju, EU se uskokodakala kako je to prepreka hrvatskoj na putu EU, hrvatska poslušno odustaje od ZERP-a (od kojeg ionako nema ništa), a hrvatska za protuuslugu dobija ubrzanje pregovora, i završetak prije ljeta 2009. mora mu se priznati da je vješt diplomat.

molim te, miliošević je godinama bio za europu faktor mira na balkanu. sve govori. europa je nevjerojatno mutava, čak i plašljiva prema ovom prostoru, i kad god se pojavi nekakav sitan problem, oni seru u gaće i svašta obećaju samo da se situacija smiri. da se mene pita i da sam ja vlada, stavio bih trogodišnji moratorij na odluku o ZERP-u. pa bi nas ili primili u roku te tri godine, ili bi uspostavio ne ZERP, nego puni gospodarski pojas.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

molim te, miliošević je godinama bio za europu faktor mira na balkanu. sve govori. europa je nevjerojatno mutava, čak i plašljiva prema ovom prostoru, i kad god se pojavi nekakav sitan problem, oni seru u gaće i svašta obećaju samo da se situacija smiri. da se mene pita i da sam ja vlada, stavio bih trogodišnji moratorij na odluku o ZERP-u. pa bi nas ili primili u roku te tri godine, ili bi uspostavio ne ZERP, nego puni gospodarski pojas.

Милошевић није за Европу био годинама фактор мира на Балкану, већ је то постао 95' и то за Американце (Ричард Холбрук га је тако назвао). Пре тога је годинама био балкански касапин. Уосталом, каква је то подвала Европи била, шта смо ми тиме добили? Лупаш глупости.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
a što je sa sadašnjom političkom situacijom. prijeti se s radikalima, pa europa obećava sve i svašta ako tadić pobjedi, iako srbija nije ispunila političku osnovu za pregovore, a to je izručenje haških optuženika.

o miloševiću, karadžiću, mladiću i njihovim igrama radije ne bih. vozali su europu ko ovce.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa uostalom to je i sama Europa rekla da je Srbija drzava koja destabilizira region...a Tadic govori na svakim izborima, da ako on ne pobjedi drzava ce nestabilizirati region, ili samu Srbiju....

To je vec opste poznato....

Samo momci ovo je o ZERPu tema...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
a što je sa sadašnjom političkom situacijom. prijeti se s radikalima, pa europa obećava sve i svašta ako tadić pobjedi, iako srbija nije ispunila političku osnovu za pregovore, a to je izručenje haških optuženika.

o miloševiću, karadžiću, mladiću i njihovim igrama radije ne bih. vozali su europu ko ovce.

Можда се прети, али ми од те Европе не добијамо ништа. Шта смо то добили, шта су обећали и испунили? Опет причаш напамет. Нисмо испунили тај услов зато и не преговарамо са ЕУ. а можда нам ЕУ и обећава неке глупости, а то не зато што их наши политичари зајебавају, већ зато што нам отимају део територије, па ко веле, да нас умире. мало батина, мало шаргарепица. Само магарац је тврдоглава животиња.

Да, Милошевић Караџић и Младић су их баш зајебавали. зајебавали су их толико да су нам 93' увели тоталне санкције, 95' мало олабавили, 98' поново заоштрили, да би нам тек 2001' скинули санкције.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Dr Ivo je izmislio problem da bi prikrio vlastitu nesposobnost, ne toliko sebe - koliko većine lizoguza u Vladi
Smile Smile Smile

Smile
Tako je, o Zerpu i ribama - ne o ovcama, magarcima i ostalim   Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 15:40:12 od crocodile »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
8. 03. 2008. | 14:15
Milanović: ZERP je naše pravo, ali ga nemamo jer je ugroženo lošom diplomacijom
Izvor: vecernji.hr

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović, komentirajući situaciju oko ZERP-a, izjavio je danas kako je prioritet Hrvatske nastavak pregovora oko ulaska Hrvatske u EU koji se sada nalaze u kriznoj situaciji, jer se samo tako može otvoriti poglavlje o ribarstvu.

"Hrvatski je interes u ovom trenutku, kada očito nemamo ni ZERP niti je EU realna prije 2011. godine, da se što prije otvori poglavlje o ribarstvu i da se kroz to poglavlje zaštiti prostor ZERP-a na optimalan način", rekao je Milanović novinarima na Konvenciji Foruma mladih SDP-a.

Milanović je rekao da je "ZERP naše pravo, ali ga nemamo jer je ono ugroženo lošom diplomacijom", te dodao da je potrebno doznati i što EU nudi kroz nekoliko godina u smislu zaštite tog pojasa.

Komentirajući aktivnosti koalicijskih partnera u Vladi, Milanović je rekao kako je sve to, nažalost, predstava jer vodstvo države i Vlade već danima zna što se događa, a ne govori.

"To je strah od javnosti", ocijenio je.

"Vikend konzultacije koalicijskih partnera o tako važnom pitanju su naprosto čudne", kazao je čelnik SDP-a dodavši da je puno ranije trebalo biti defnirano koji su stavovi koalicijskih partnera, koji su nacionalni prioriteti i što se dobiva ZERP-om.

"Mjesto gdje se o tome treba raspravljati je Sabor, a kave i konzultacije s predsjednicima stranaka neće promijeniti ništa", dodao je Milanović upozorivši kako će Sabor biti zadnje mjesto na kojem će se razgovarati, "što pokazuje respekt i poštovanje prema tom tijelu".

Na upit novinara hoće li doći do raspada koalicije, Milanović je rekao kako ga zanima Hrvatska, a ne koalicija, te da nije na njemu da sudi što će se dogoditi.

Ustvrdio je pritom kako do sada o pitanju ZERP- a nije čuo "niti jedan jasan stav vodstva HSS-a, ni vodstva HDZ-a, ni premijera".

"Tu nema jasnog stava, nema državničke mote, ni jednog državničkog poteza", rekao je Milanović.

(Hina)
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Evo meni pomoci  Smile

Ajmo decki, tema  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Sto prste ove teme kad se sve ustase okupe. Ne mogu a da ne uvuku Srbe u pricu, pa to ti je...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Jul 2025, 22:52:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.