Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jul 2025, 20:44:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sanader odustaje od ZERP-a  (Pročitano 18718 puta)
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Bambyle,

Odakle ova austrijska zastavica? Otišao tamo da živiš?

да се школујем мало, не за стално, чисто да проширим видике!немам намеру да остајем овде, мада имам понуда!Србија је Србија!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Bambyle,

Odakle ova austrijska zastavica? Otišao tamo da živiš?

да се школујем мало, не за стално, чисто да проширим видике!немам намеру да остајем овде, мада имам понуда!Србија је Србија!

Školovanje? To je lepa vest.Baš mi je drago. Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Bambyle,

Evo ti primera u komšiluku. Mađarska se odrekla dve trećine svoje teritorije 1920. godine jer je izgubila rat. Nemačka se odrekla Šlezije, Pomeranije i dela Prusije.

Kakav je naš stav o Kosovu najbolji govori rezolucija 1244 i vojnotehnički sporazum kojim je Srbija predala strancima da upravljaju Kosovom i politički i vojno i policijski i ekonomski. Nema Srbina u Srbiji niti Srbina u svetu koji se u zadnjih 30 godina preselio da živi na Kosovo. Nema novih srpski naseljenika, nema perspektive, nema prirodnog priraštaja. Toliko o stavu nacije prema Kosovu.

Sve je apsolutno tacno

Mene samo zanima jedno da li ce sto se tice Hrvatske i sada poljuljanog ponosa ponovo biti izvikan jedan incident sa srbima ne bi li se time skrenula paznja javnosti ko je ustvari pravi neprijatelj
I time zapravo pokusati zamazati oci javnosti oko zerpa i EU
Kakav je stav Kaptola?

Sale prevazisla je Hrvatska taj dio mentalnog sklopa da tako nesto mora raditi, to je jedino jos struktura u Srbiji gdje nikada nisu krivi politicari nego iskljucivo neki drugi....a uz to narod ih jos brani, dok ovdje i sam vidis da su se svi Hrvati slozili da je ovo nasa krivica sto imamo zezanja oko ZERPa, ali mi znamo da je nama EU u prvom planu, a Jadran nam i dalje nitko nece uzeti...

@Bambyle nemoj sam da ovdje lupas floskule, cuj Srbija je Srbija i imas ponuda, znam lome se oni za studente iz inostranstva...joj stvarno!  Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Slazem se da se sva Hrvatska slozila da je to vasa i iskljucivo vasa stvar ali nisam siguran da je takva vrsta politizacije prevazidjena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
кад је хрватска продала ЗЕРП, сигуран сам да су наши продали КиМ!

Američka administracija
uveliko priprema „ponudu srpskom narodu", koja će najpre diplomatskim kanalima biti prosleđena srpskim političarima, a potom najverovatnije biti i objavljena u medijima, tvrde izvori Pressa u Vašingtonu! Kako saznajemo, Srbima će biti ponuđeno oko pet milijardi dolara „nepovratne pomoći" i ubrzana, ekspresna integracija u EU pod uslovom da pristanu na otcepljenje Kosova.

- Srpski narod je naš vekovni prijatelj. Mi smo spremni da svima vama otvorimo evropsku perspektivu - kaže sagovornik Pressa, funkcioner blizak Bušovom kabinetu. On kaže da su SAD spremne da Srbiji novčano i kroz evroatlantske integracije nadomeste gubitak Kosova.

Uzmi ili ostavi

Na našu primedbu da je to „nepristojna ponuda" i da je neverovatno da će srpski državnici pristati da trguju Kosmetom, on odgovara:

- Zovite to kako hoćete. Ali, vi ćete to moći da prihvatite ili odbijete. U vašem najboljem interesu jeste da sarađujete sa SAD i EU. Vi, naravno, možete da odlučite i da idete u svojevrsnu samoizolaciju - objašnjava sagovornik Pressa. On naglašava da se zvanični Vašington neće mnogo obazirati na proteste Rusije, Kine i činjenicu da UN ne odobravaju nezavisnost Kosmeta.

- Pre ili kasnije, svi oni će morati da prihvate realnost. A realnost jeste da je Kosovo nezavisna država! Mi razumemo vašu frustraciju i vašu tešku istoriju, ali ne možemo zbog toga da rizikujemo novi rat na Balkanu - kategoričan je naš sagovornik.

Američki državni sekretar Kondoliza Rajs juče posle podne objavila je da su SAD priznale nezavisno Kosovo i da će u najkraćem roku uspostaviti pune diplomatske odnose sa Prištinom.

Političari u Srbiji kategorički su juče odbacili svaku mogućnost „trgovine sa Kosmetom".

Visoki funkcioner DS-a i ministar za NIP Dragan Đilas kaže da nikakve priče ovoga tipa ne dolaze u obzir.

- Prvo, ne verujem da će takve američke ponude uopšte biti. A i ako je bude, o njoj uopšte ne može da se razgovara. Kosovo je deo Srbije i zauvek će to ostati. Srbija nikada i ni pod kojim uslovima neće pristati na nezavisnost svoje pokrajine - kategoričan je Đilas.

I lider NS i ministar za infrastrukturu Velimir Ilić kategorički odbacuje bilo kakvu trgovinu Kosmetom.

- Molim vas, to ne dolazi u obzir! Pa, nismo mi banana država da trgujemo svojom teritorijom. To što su Amerikanci uradili jeste strašno nasilje, skoro da se uopšte ne razlikuje od onoga što je na početku svoje vladavine radio Hitler po Evropi - kaže za Press ministar za infrastrukturu Velimir Ilić.

Sve je moguće

Diplomatski analitičar Bratislav Grubačić rekao je juče za Press da ipak nije realno očekivati „takvu nepristojnu ponudu" Amerikanaca za Kosovo, ali kaže da će SAD svakako na neki način pokušati da ublaže posledice svoje politike prema Srbiji.

- Predsednik Buš je već u više navrata govorio da su SAD prijatelj srpskog naroda. Oni će sada svakako pokušati da nas odobrovolje, ali mislim da će to jako, jako teško ići - kaže Grubačić.
I lider NS i ministar za infrastrukturu Velimir Ilić kategorički odbacuje bilo kakvu trgovinu Kosmetom.

- Molim vas, to ne dolazi u obzir! Pa, nismo mi banana država da trgujemo svojom teritorijom. To što su Amerikanci uradili jeste strašno nasilje, skoro da se uopšte ne razlikuje od onoga što je na početku svoje vladavine radio Hitler po Evropi - kaže za Press ministar za infrastrukturu Velimir Ilić.

Sve je moguće

Diplomatski analitičar Bratislav Grubačić rekao je juče za Press da ipak nije realno očekivati „takvu nepristojnu ponudu" Amerikanaca za Kosovo, ali kaže da će SAD svakako na neki način pokušati da ublaže posledice svoje politike prema Srbiji.

- Predsednik Buš je već u više navrata govorio da su SAD prijatelj srpskog naroda. Oni će sada svakako pokušati da nas odobrovolje, ali mislim da će to jako, jako teško ići - kaže Grubačić.

Citat
@Bambyle nemoj sam da ovdje lupas floskule, cuj Srbija je Srbija i imas ponuda, znam lome se oni za studente iz inostranstva...joj stvarno!
Тигеру немој мрсити муда само да би нешто рекао, ја сам тренутно на стипендији Аутријске владе, а имам понуду да ми за на даље школовање овде плаћа наша влада и једна приватна фирма у виду стипендије!нисам ни рекао да су ми они дали понуду!Зато прво провер нешто, па онда коментариши!
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 16:23:52 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
tvrde izvori Pressa u Vašingtonu
ovo mi je najsimptomaticnije ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Mene samo zanima jedno da li ce sto se tice Hrvatske i sada poljuljanog ponosa ...

Kakav je stav Kaptola?
  Smile
Mogao si ovdje pročitati, da većina nas iz HR nije ni vjerovala u ZERP; ja sam to ponavljao nekoliko puta  Smile
Predizborni trik (HDZ laž), koji se, ne može sprovesti u djelo - barem ne do punopravnog članstva

Šta kaže Kaptol? Ma hebe se njima što Mađarska nema more ...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Dobro ako tako olako prihvatas da njihovo misljenje nije bitno ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Slazem se da se sva Hrvatska slozila da je to vasa i iskljucivo vasa stvar ali nisam siguran da je takva vrsta politizacije prevazidjena

Pa dobro to je tvoje osobno vidjenje, iako kod nas sada i Pupovac je u koaliciji i ide sve svojim tokom... a koliko vidim ZERP i granice su vec duze na stolu problematike pa nitko u Hrvatskoj zbog toga nije osudjivao Srbe ili neke druge narode u Hrvatskoj, pa ni Italijane a ni Slovence, nego je ovo izrazito Politicka stvar koja nije isla kako je trebala ici... ali vidi se Sanader zna sta je bitno za Hrvatsku, i to je najbitnije.

@Bambyle zato sto pricas o nekim floskulama kao Srbija je Srbija, pa eto dosao si da siris vidike...hoces da se ispostavis kao patriot a sam sebi skaces u stomak sto ides na taj prokleti zapad.
Objasni mi da razumijem to Srbije je Srbija na pp....pa da i ja znam kakve su to pozitivne stvari sto ti u Austriji nemas!?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ne ne ne mislim ja da Hrvti misle da su Srbi krivi ili ne znam sta nego kazem da je najlaksa politicka igra kada imas ''vruc krompir u rukama '' da ga prebacis nekom drugom
Zelim reci probem zerpa traje sada kada se ocekuje njegovo definitivno rijesenja treba necim zabaviti narod da misli i prica o necemu drugom bar utoliko manje da na naslovinm stranicam novina bude jos ponesto osim samo zerpa
Shvatas kao igra za Dzajicem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jul 2025, 20:44:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.